ComputereComputerspil

Tips til at vinde spillet "The Witcher 2". Keiran - Forberedelse til kamp og kamp.

Historie monstre morder er allerede blevet en kult i det tidligere Sovjetunionen. Det er ikke overraskende, fordi eventyr af Geralt af Rivia er helt imprægneret med den slaviske atmosfære, farverige figurer og spændende opgaver, der ikke kan behage alle fans af rollespil. I modsætning til den første del, efterfølgeren fik en meget mere "chefer", slaget, som er helt unik og spændende. Samlet set er dette en af de mest komplekse og imponerende syn i et spil som "The Witcher 2". Keiran - dette er en af de første chefer, som vi vil dække i denne artikel.

Mini-anmeldelse på spillet

Tilbage i 2007, studiet CD Projekt rullet ud for alle at se den højeste kvalitet produkt, tjener trofast kærlighed fans og sygelig troværdighed. Sequel bit forsinket med udgivelsen, men i 2011 genåbnet døren fantastiske eventyr af Geralt, involveret i politisk magtkampe. Spillet kaster os hurtigt i den meget epicentret for den begivenhed, som finder sted på baggrund af borgerkrig. Efter mordet på kongen, vores hvidhåret alter ego befinder sig i en tilstand af dødvande, fordi mordet stablet på ham, og beviserne var der. Men ifølge Velbehag, Vernon Roche vores helt stadig formår at undgå en dødelig udgang, men på den betingelse, at han ville hjælpe med at finde den rigtige morder.

"The Witcher 2" giver spillerne en uforglemmelig oplevelse, og byder på en virkelig fascinerende historie, interessante relationer mellem de tegn, dejlig atmosfære af den slaviske middelalderen, og fremragende teknologiske side, hvor grafen viser off alle de nymodens effekter og orkestermusik i lang tid, du ligge ned i hukommelsen. Som for gameplayet, og det gjorde et stort skridt fremad. Kampsystemet er blevet fuldstændig redesignet, markerer vægt på angreb og lavvandede. Ud over dette, blev væsentlige ændringer foretaget og magi, som udføres af skiltene. De fleste quests multi-niveau, og stierne er få.

"The Witcher 2" - Keiran hvordan du vinder? Forberedelse til kamp

Hertil kommer, at i virkeligheden, tidens sidemissioner at erhverve den eftertragtede erfaringer og kompetencer, vil du også få mulighed for at udføre 2 quests til at hjælpe dig i en kamp med Keyranom. Først og fremmest, i løbet af jobbet, "frækt tilbud" til din virksomhed med Vernon Roche vil nærme sig en mand, der tilbyder sin hjælp. Efter at have lyttet til ham, vil du lære at Loredo skjuler værdifuldt materiale i gården af boligen, som er en del af fælden på Keiran. På mini-map pointer vises, der viser placeringen af elementet. Tag det, du har brug for det. Yderligere beskrivelse af det job, du vil læse videre.

Den anden quest - dette produkt eliksir "Mongoose" beskytte Geralt fra de skadelige virkninger af giftige Keiran. For at gøre dette, er du nødt til at finde Tenek. Hvor præcist? Bare spørg Cedric, og du kan straks gå til hulen under vandfaldet. Der er dig og forventer et værdifuldt anlæg. Forbered en potion med henblik på at lette strømmen af spillet "The Witcher 2". Keiran ikke tilgiver fejl, og derfor er nødt til at forberede sig på en lang tid og kvalitativt. Drik Elixir umiddelbart før kampen, og vil hellere gå i kamp!

"The Witcher 2" - hvordan man dræber Keiran

Opgaven for mordet på Keiran får vi automatisk efter tale med smørblomsterne og Zoltan i værtshuset. Quest foregår i flere etaper, hvis enkeltheder vi vil nu og fortælle. Først og fremmest, efter en kort samtale i en restaurant vil du vente lidt video, der viser angrebet af monstre. I havnen vil du se sorthåret kvinde, der kæmpede Keyranom ved et trylleslag. Ved udløbet af cut-scene skal du tale med hende og finde ud af flere detaljer om uhyret. Efter du passer en vis Ludwig Mers, der beder dig om at dræbe Keiran for den relevante pris fra de handlende. Dette vil låse en ny quest i spillet "The Witcher 2" - "Keiran:. Et spørgsmål om pris" Næste gå til Cedric, der kan fortælle dig mere information om uhyret. Han bor i Bindyuge - dårlig kvarter, ligger uden for byen. Cedric fortæller bolig Keiran sted, som vi bliver nødt til at gå.

Af den måde, kan du sælge Cedric fælder trække på Keiran. Hvis du passerer søgen "frækt tilbud" lige før kampen med uhyret og vil opdage gården Loredo jernramme, kan du i høj grad lette deres situation ved at skabe en sådan nyttigt element, som en fælde til Keiran. "The Witcher 2" - en ganske svær kamp, og så enhver hjælp vil være nyttig.

Nær monster hule du oplever en menneskemængde utoptsev. Hurtigt rettede med dem og komme til ubehagelige i udseende essenser. Triss vil teste og vil vise dig, at Keiran syg og er meget giftigt, og derfor kræver en vis form for beskyttelse. Om sidstnævnte har vi allerede nævnt. Hvis du har udført i behandlingen punkt, kan du gå til Sheal, og efter - direkte til slagmarken. Nærmer hulen, drikker alle de nødvendige potions og blive klar til forestilling.

Hvornår vil slaget selv, det står ikke stille, fordi uhyret forsøger konstant at ramme dig med fangarme. Du ser vækster på tentakler? De er noget, og skal destrueres. Husk den omtrentlige bane effekt, skal du bruge tegnet "Irden", og når monsteret forbereder sig på at angribe dig - gøre en hurtig rulle. Efter Tentacle er nittet til jorden, så hug den af. Glem ikke, at du kan bruge en fælde, bare at sætte det på slagmarken. Når Keiran miste tre tentakler, QTE-scene starter. Dets sekvens er som følger: RMB - belægninger - Space. Efter ødelæggelsen af broen, skal du klatre op resterne og sprænge et monster (Geralt vil gøre dette automatisk). Kampen er slut! Tag værdifulde genstande og følg Flotzam i for en belønning.

Som konklusion

I spillet "The Witcher 2" Keiran - dette er en af de tre chefer, sammen med Drage og Draugirom. Selvfølgelig er der også mini-chefer, som omfatter dronningen Endriag, utkovolov, elementals og dronningen harpy. Hver af dem kræver en særlig tilgang, og er derfor velegnet til kampe med omtanke. Apropos Keyrane: hvis du spiller på den gennemsnitlige sværhedsgrad eller højere, er det stærkt anbefales at gå igennem alle de sekundære opgaver for at få erfaring og nødvendige færdigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.