FormationHistorie

Borgerkrig

Borgerkrigen i 1917 er forbundet med en konfrontation mellem "hvide" og "røde". Men i løbet af de indtræffer begivenheder, der regelmæssigt justere taktiske enheder, politiske bevægelser dannede forskellige blokke.

Borgerkrigen fandt sted, ikke kun i kampen mod bolsjevikkerne og White bevægelse. Konfrontationen var med de tidligere allierede (anarkister og Venstre SRS) var de modstandere og tilhængere af den konstituerende forsamling.

Det skal bemærkes, at de modsatrettede kræfter bolsjevismen havde meget lidt til fælles, og dannede forskelle fik ikke lov til at oprette en fuld koalition. Det fandt sted, og folks uro, ikke er relateret til specifikke aktiviteter af partiet. Brygning borgerkrig i Rusland.

Årsagerne til konfrontation, hovedsageligt, har været forbundet med modsætningerne mellem den modtagne effekt med magt, og andre sociale og politiske bevægelser.

Når magten, bolsjevikkerne begyndte forfølgelsen af organisationer "mod revolutionen." I dette tilfælde har fjendtlighed den nye regering spredt ikke kun for de "vantro revolutionens", men også på de forskellige godser (adel, funktionærer, købmænd, kosakkerne, præster og andre). Modstand af forskellige politiske kræfter var et svar. Adskillige anti-bolsjevikiske grupper dannet i begyndelsen af 1918 ( "udvalget til Red revolution og Homeland", "Udvalget for Offentlig Sikkerhed" og andre organisationer). I disse formationer var temmelig aktiv rolle kadetterne.

Spredning af den konstituerende forsamling var med til at starte en væbnet fjende af bolsjevikkerne. Borgerkrigen i denne periode er præget af en vis intolerance. Intellektuelle forsøgte at stoppe brodermord, men til ingen nytte.

Det skal bemærkes, at indtil midten af 1918 de væbnede anti-bolsjevikiske taler ikke var udbredt. Marts mod Petrograd af general Krasnov opstand i Don Ataman Kaledin og South Ural Ataman Dutov i Moskva kadetter oprør (oktober 1917) og andre offensiv var ikke forskellig koordinering.

Borgerkrigen var i høj grad udløst af de socialrevolutionære, organiseret opstand ledere af den tjekkoslovakiske Corps.

Sommeren 1918 er kendetegnet ved voksende bitterhed i konfrontation mellem de socialrevolutionære og bolsjevikkerne. På dette tidspunkt, begyndte de at vise deres uenighed med den politik, den bolsjevikiske regering og anarkisterne.

Opdelingen mellem anarkister forårsagede Brest fred. Som et resultat, det dannede to strømme - de tilhængere og modstandere af sovjetmagten. Blandt tilhængerne af bolsjevismen sådanne tal som Berg Zheleznyakov, Furmanov. Men en væsentlig del af anarkisterne imod det sovjetiske regime.

I efteråret 1918, de socialrevolutionære og mensjevikkerne begyndte at opleve ideologisk og organisatorisk krise. Taler ud mod bolsjevismen, gjorde ledsager dem ikke finde støtte for de hvide. Desuden Kolchak og Denikins officerer udtrykte deres åbne foragt.

Den mest konsekvente af alle modstandere af bolsjevismen overvejet det Hvide bevægelse. Dens ideologer (Struve, Lviv, Shulgin) forsøgte at forene aktiviteterne på grundlag af national idé, hvilket tyder på en kamp der tager sigte på en genoplivning af en stærk stat.

Som en militær styrke til White blev dannet i begyndelsen af 1918 med dannelsen af frivillige enheder i Novotjerkassk Aleksejev, Kaledin, Kornilov. Ved udgangen af året en hær af frivillige under ledelse af general Denikin.

Hvid bevægelse blev besejret. Dette skete for mange grunde. En af de vigtigste historikere kalder den manglende bonde støtte. Folk ofte talte om den røde og belyh¸ ofte modstået og begge.

Efter afskaffelsen af den hvide bevægelse borgerkrig var bolsjevikkerne ikke forbi endnu. Undertrykt opstanden i Tambov provins Antonov hær.

I slutningen af krigen blev det meget dårligt knuste Kronstadt mytteri de baltiske sejlere, der var i begyndelsen af den slående kraft af fjendtlighederne rød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.