ComputereSoftware

Speed Dial "Yandex": installere, konfigurere, anbefalinger

"Yandex" er en af de mest populære mærker i Rusland. Dette giver brugerne SNG masse tilpasset de lokale realiteter, herunder navigation, søg service, musik strimingovy service og mange andre tjenester. særskilte ansøgninger for hver af dem blev sat op for nem adgang og styring af kommandoen "Yandex". Hvis du er blandt de fans af denne virksomhed, så skal du helt sikkert tage et kig på "Yandex" panel, der er indstillet som ikke kan være let. Næste, lad os overveje i detaljer, hvad vi tilbyder extensions "Yandex" i dag.

"Yandex. Elementer"

Speed Dial "Yandex" og "Yandex Elements." - en suite af applikationer, der gør det muligt at organisere behageligt at arbejde med alle de tjenester af virksomheden i et miljø af enhver moderne browser.

Alle udvidelser er en kopi med tilføjelser bygget i "Yandex. Browser". Faktisk er panelet "Yandex", og medlemmer indstillet til at omdanne Chrome og Firefox i "Yandex. Browser". I betragtning af, at "Yandex" - er en virksomhed, såvel som Google, tjene på tjenester og reklamer, det er præcis, hvad de har brug for.

installation

For at begynde at arbejde med disse værktøjer, skal du blot besøge den officielle side af "Yandex. Elementer ". Sitet har links til alle de tjenester til rådighed, og der findes en "Yandex panel", som du kan installere ved at downloade den passende udvidelse til din browser. I øjeblikket er det understøtter alle moderne browsere, dette inkluderer Firefox, Opera og Chrome (herunder browsere baseret på det). Edge i denne liste ikke medtaget, da der på dette stadie af sin udvikling, ikke understøtter udvidelsen overhovedet.

Bogmærker Toolbar "Yandex"

Det første, der møder brugeren efter installation af udvidelsen - dette er en modificeret hjemmeside. På det bliver ofte besøgt hjemmesider eller fastgjort af brugeren, oplysninger om vejret og valutakurser. Også i bunden er links til at gå til de nyligt lukkede faner, downloadslinjen, bogmærker og browser historie. Den vigtigste del af denne side er en smart søgestreng, som kan give et svar på anmodningen inden overgangen til søgesiden. I praksis betyder dette, hvis du er på udkig efter vejret i en bestemt by, vil du se resultatet i søgefeltet, det samme gælder for valutakursen og matematiske beregninger (i virkeligheden, har en indbygget i søgen efter en lommeregner og valuta). Eller hvis du er på udkig efter nogle kendt person, sted, film, den intelligente søgestrengen straks omdirigere dig til en side i "Wikipedia", eller besvare simple spørgsmål om deres egen (for eksempel spørgsmålet om, hvor længe du har brug for at lave mad dumplings).

Panel er en tilpasselig side (knappen "Indstillinger" i nederste højre hjørne), at brugeren frit kan vælge, hvor mange steder, der skal vises pr side (op til 25 stykker), kan tilføjes til panelet, "Yandex" deres websteder, kan du ændre baggrunden (medtage billeder fra samlingen, men du kan uploade dine egne). Også i de indstillinger, du kan aktivere eller deaktivere adgang til geolocation data og deaktivere søgefeltet.

Vi bør også tale om den udtrykkelige panel "Yandex" i Opera-browseren. Dens funktionalitet og udseende forskellig fra Chrome og Firefox. Det faktum, at i nogle versioner af browseren allerede har en indbygget bogmærkelinjen. "Yandex" foreslår at udvide sin kapacitet ved at tilføje interaktive sider med tjenester. For eksempel, direkte på hjemmesiden vil vise vejret eller trafikoplysninger, vil brugeren ikke engang at besøge de relevante sider vises også hurtige links til de vigtigste, populære tjenester, "Yandex". De nye versioner af browseren (bygget på Chrom baseret) Panelet fungerer ligesom i Chrome.

yderligere elementer

Panel "Yandex", ud over de ændringer, der er beskrevet ovenfor, startsiden byder på meget mere. Dette er et sæt værktøjer til at arbejde med virksomhedens ydelser. Denne form for proceslinjen "Yandex", organisere hurtig adgang til e-mail, disk, musikafspiller, vejret og trafikinformation, og andre tjenester. Til arbejde, skal du have en konto hos dem.

"Yandex.Mail"

Når du har installeret panelet "Yandex" i den øverste i din browser, ud over de sædvanlige elementer i grænsefladen, vil du se en mail ikon, klikke på hvor du får et vindue med de sidst modtagne breve. Desværre, arbejde med e-mail på denne måde ikke virker, kan du kun genkende afsenderen, emnet, og se en lille forsmag på indholdet af brevet. For at læse brevet, og sende svaret ville have til at gå til tjenesten hjemmeside.

"Yandex.Disk"

Med denne widget, kan du få adgang til filer gemt på din sky. Gemt på "Yandex.Disk" filer vil blive præsenteret i form af en lille liste. Herfra kan du styre dem, uploade til din computer eller til at dele (for at generere et link til hente filen).

"Yandeks.Pogoda"

På trods af at den widget med vejret nødt til at udtrykke panel "Yandex", kan det også tilføjes til proceslinjen, hvor du kan overveje en mere detaljeret prognose for hele dagen, ikke kun den aktuelle temperatur udenfor. For at se vejrudsigten for de næste ti dage, bliver nødt til at gå til tjenesten hjemmeside.

"Yandex.Music"

Øjeblikkelig adgang til en gratis afspiller "Yandex.Music". Denne widget giver dig mulighed for, uden at besøge tjeneste siden, afspil, stop og skifte spor. For at betjene widget har brug for en fungerende konto "Yandex. Music" fyldt med biblioteket.

Oversættelser

Denne lille, men nyttigt værktøj vil være en reel redningskrans for dem, der er på dig med engelsk og andre fremmedsprog. I modsætning til de ovennævnte widgets, der optager plads i værktøjslinjen, er dette element integreret i genvejsmenuen, kaldet ved at trykke på højre museknap, og giver dig mulighed for at oversætte markeret tekst uden megen ståhej.

rådgiver

Denne udvidelse vil hjælpe dem, der elsker online shopping. Når du ser visse elementer i Runet, hvis nogen i tjenesten "af Yandex.Market" rådgiver podyschet de bedste tilbud med mulighed for at købe i dit lokalområde.

sikkerhed

Lukker udvidelser værktøj til at sikre online sikkerhed. Denne widget er udstyret med en database over hjemmesider kontrolleret for virus, svindel og phishing (stjæle brugernavne og adgangskoder). Så snart du forsøger at gå på en farlig link, vil udvidelsen give dig og vil ikke tillade at gøre det. Desuden vil hvert websted i søgeresultaterne blive vurderet af instrumentet og vil modtage en af tre etiketter:

  • grøn (sikker);
  • gul (lav risiko);
  • rød (usikre).

Faktisk løsningen er ikke ny, "Yandex" har ingen relation til det ikke, det er kun lidt ændret pakke af Web of Trust, breder sig i det russiske selskabets styrke.

fund

Hvis du er en fan af tjenester, "Yandex" eller blot ønsker at få hurtig adgang til bestemte funktioner, den "Yandex" panel med et sæt udvidelser er en perfekt løsning, der vil spare dig tid og gør det muligt at komfortabelt fortsætte med at arbejde på netværket, uden at blive distraheret af alle mulige ting som skifte spor eller se vejret på dagen. Derudover kan tillægget forbedre surfing sikkerheden og hjælpe med arbejdet på udenlandske ressourcer. Generelt panelet "Yandex" - det er den mest enkle og funktionelle måde at give din browser en ny mulighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.