ComputereSoftware

Hvordan man laver et panorama instruktion for begyndere

Sådan laver panorama - en meget aktuelt emne i netværket. Mange brugere stadig ikke kender. Opret panoramaer i Photoshop er ikke en big deal. For at gøre dette, skal du vælge de ønskede filer, og derefter åbne dem i Photoshop. Gå derefter til følgende menupunkter: File / maskine / fotocollage. Når du gør det, du se et vindue vises, hvor du kan vælge de filer, du vil fuldføre den scene, såvel som at bestemme forbindelsen algoritme. I så fald, hvis de er åbne allerede i programmet, skal du blot klikke "Tilføj åbne filer," hvorefter de vil blive vist i dette vindue. Hvis dette ikke sker, så skal du vælge "Gennemse" og vælg de nødvendige filer til din panorama.

algoritmer til billedet forbindelsen er i den venstre kolonne. Så hvordan man laver et panorama? Hvis du vælger "Auto", vil programmet automatisk vælge den bedste indstilling til dette. Det forvandler og samle det originale billede, og også justere farven, hvis det er nødvendigt.

"Perspektiv", ved hjælp af en af de kildefiler som grundlag for at omdanne resten af billedet til at give effekten af perspektivet samlede billede.

"Cylindrisk" lave virtuelle panoramaer med en cylindrisk forvrængning så opfattelse som det passer ind i cylinderen, og derefter, drejning, blev anbragt på bordet. Ideel til en bred panorama-mode.

"Sfærisk" gør det muligt at tilpasse og omdanne billeder, som om de er indskrevet inden for rammerne. Bruges til at skabe et 360 graders panorama.

"Collage" er i stand til at tilpasse og omdanne billeder, men det ikke fordrejer dem. Han bare vender sig og proportionalt tilpasser.

"Flytning" kun sætter billeder med hinanden, som om de lagde ud på bordet. I dette tilfælde er de ikke ramt, og ændrer sig ikke.

En universel svar på spørgsmålet om, hvordan man laver et panorama, vil rådgive at bruge funktionen "Auto". Derfor er det nødvendigt at sætte kryds i bunden "for at forbinde billederne sammen." Dette vil gøre det muligt at finde de optimale grænser mellem kilden panorama, erstatte dem til hinanden og til at justere farven. Yderligere kan vi konstatere "geometrisk forvrængning korrektion". Dækning proportional panorama forvrængning, så lad afkrydsningsfeltet. Selv om dette ikke gælder for en situation, hvor du bare forbinde to eller tre skud.

Efter dette, skal du blot trykke på knappen og vent til humørikon. Processen tager noget tid, hvilket vil afhænge af de særlige kendetegn ved computeren, antallet og størrelsen af filer. Det er muligt, at det kan tage meget lang tid, fordi Photoshop udvælger stykker fra hver af dine fotos, og derefter kopierer speciel fil som lag, og derefter lægger hver maske. Dette giver en bedre mulighed for efterfølgende korrektion af forskellige uregelmæssigheder og uoverensstemmelser.

Når photoshop det hele håndteres, viser det sig ujævnt mønster med hvide linjer. Vælg nu beskæringsværktøjet og skær dem til rammen for at fange de fyldte områder, med deres afgrøder, som det skal. Nå, skal du klikke på trekanten i "lag", og tryk på knappen "for at bringe lagene sammen.« Det er svaret på spørgsmålet om, hvordan man laver et panorama.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.