ComputereSoftware

Punto Switcher - hvad er dette program? "Punto Switcher" til Windows 7

Sandsynligvis, før eller senere, alle, der arbejder med tekstdokumenter, står over for problemet med forsinkelser i at skifte det sprog og tastaturlayout. Halvdelen af arbejdet er gjort, og så viser det sig, at noget af teksten er indtastet i det forkerte sprog. Der vil Punto Switcher. Hvad er dette program, vil vi nu forsøge at forstå. Som det viser sig, app har mange funktioner, som slutbrugere simpelthen ikke kender.

Punto Switcher: Hvad er dette program?

Sandsynligvis, vi må indrømme, at i dag i computeren verden for tastaturlayout og input sprog automatisk skift er ikke noget bedre end Punto Switcher, ikke oprettet. I princippet tager programmet en førende position ikke kun fordi det var den første af sin art, men også fordi enhver analog Punto Switcher blot gentager denne ansøgning.

Tastatur program kaldet Punto Switcher, da det viser sig, er i stand til meget. I virkeligheden er det ikke bare et tastatur switch, men også et middel til opbevaring og håndtering af data.

installation

Som for installation, alt er enkel. Bare følg instruktionerne i "Master" efter lanceringen Setup.exe. I nogle tilfælde, afhængigt af den version af installationspakken, at programmet kan i første omgang tilbyder et udvalg af installerbare sprogpakker.

Det er klart, at den britiske støtte, tysk eller fransk er nødvendig. Kun få mennesker bruger arabisk. Derfor kan når du installerer nogle opdateringer eller programmer fraviges. For eksempel er Punto Switcher app til Windows 8 første omgang fokuseret på de regionale indstillinger. Med andre ord, alle data bruger med hensyn til beliggenhed, bruge standardsproget, tidszone, og så videre. E. Programmet er i stand til, så at sige, at opsnappe. Det fungerer på grundlag af den oprindelige installation af Windows, når det gives de oprindelige indstillinger for brugeren, eller dislokation af GPS-indstillinger (hvis computerenheder og software er kompatible med hinanden). Således er installationen af unødvendige sprogpakker udelukket helt.

Indledende indstillinger Punto Switcher

Som en generel regel, ved afslutningen af "Masters" ingen særlige problemer skulle opstå. Ved første start alle automatiseret. Ansøgningen bare kører i baggrunden og "hænger" på proceslinjen.

Igen, afhængigt af den version af programmet eller "styresystemer" kan observeres startende med tilbuddet fungerer grundlæggende indstillinger. Dette gælder for de tidligste versioner. Resten af indstillingerne er ikke påkrævet.

Sprog skift i den automatiske tilstand

Som det fremgår, samme Punto Switcher til Windows 8 integrerer ikke blot selve systemet, men også i en teksteditor eller i de sprogpakker. I dette tilfælde har brugeren ingen grund til at setup værker, fordi det store og udskiftning af bogstaver eller tegn med forkert administration udføres automatisk i henhold til standardindstillingerne.

manuelle indstillinger

Som nævnt ovenfor, Punto Switcher Vinduer, samt redaktører, der integrerer denne pakke genkender uden problemer. Men nogle indstillinger stadig nødt til at udføre manuelt. Det drejer sig om, for det første, Autokorrektur.

Overvej Punto Switcher ansøgning. Hvad er dette program i form af automatiske udskiftning af de indtastede data? Og så, som det viser sig, det er simpelt. Den omstændighed, at meget software oprindeligt til hensigt at oprette deres egne brugerkonti mapper og ordbøger af samme type "af operativsystemer» Windows og Microsoft Office-produkter. Det er naturligt, at du kan bruge stavekontrol, passerer et bestemt ord eller at lave et ukendt ord eller en sætning i listen anerkendt af ordbogen uden fejl.

Men det er ikke alt. Meget mere interessant at se justeringer, når muligt ved at tildele en kombination af "hot" nøgler til at bruge indførelsen af hele sætninger eller sætninger. Lad os sige, du har udpeget en hilsen i form af udtrykket "God morgen" til tasterne, for eksempel Alt + G, men på en måde (selv den russisk-sproget layout vil gøre). Nu vil når anvendelse af en sådan kombination i enhver tekst fragment i ethvert program være automatisk udskiftning eller insertion af den ønskede sætning. Det fungerer lidt anderledes end den udklipsholderen Windows. Bufferen indeholder kun de data, der anvendes i øjeblikket, og Punto Switcher applikationsbutikker information, så at sige, i sin egen cache, der er, i en dedikeret og reserveret plads på harddisken.

Du kan nu indstille og spørgsmålet om, hvordan du kan deaktivere Punto Switcher, eller hvordan du fjerner programmet helt. Generelt intet kompliceret i frakoblet ansøgning nr. Selvom programmet ikonet, og hænger i systembakken, kan selve programmet fjernes ganske nemt. For at gøre dette, bare bruge genvejsmenuen med den linje «Exit» option, eller slukke for start med Windows.

Hvis dette er normalt ikke nødvendigt at bruge msconfig, i det mindste i den samme menu "Start" / "Kør". Efter kald boksen skal gå til fanen "Start", hvor det er nødvendigt at fjerne markeringen denne proces. I nogle Windows eller deres uformelle samling kan være nødvendigt at genstarte hele computersystemet, men som praksis viser, til Windows 7 og derover er påkrævet.

Kompatibel med versioner af operativsystemer

Og nu kommer vi til en af de mest betydningsfulde øjeblikke i brugen Punto Switcher ansøgning. Mærkeligt, men for en kontorpakke, et sæt af Windows 8 (især bygge 8.1), af en eller anden grund er der mange klager. Tilsyneladende, dette skyldes selve operativsystemet, og slet ikke med det program, der er ansvarlig for at skifte sprog og tastaturlayout. Faktisk blandt medlemmerne mente, at "otte" version 8.1 er faktisk bare en beta-udgave opgradering af grundpakken.

analoger program

Hvis vi taler om, hvad der er den adgangskode Punto Switcher, kan det være enten en simpel identifikation for at logge ind, eller nøglen til den krypterede data, som bruges af brugeren i tilfælde af tab af information.

Men hvad der er interessant. Punto Switcher program udviklet to venner. Først skrev kildekoden til Punto Switcher program, der senere vundet verdensomspændende betydning og popularitet. Som et alternativ, de gjorde andet tastatur app kaldet Tastatur Ninja.

Faktisk blev programmet skabt ikke som en slags alternativ til det primære, men snarere bare for sjov, for at forårsage efterspørgslen efter hovedsagen. Og jeg må sige, dette skridt pote. I sidste ende kun forbliver fastgjort Punto Switcher. Hvad er dette program, let at forstå, ikke blot i tide til automatisk at skifte indtastningssprog. Vi bør også bemærke de ekstra funktioner i form af patches maskinskrevet tekst, Autokorrektur, og tilgængeligheden af links til ordbøger.

Her er der en indbygget sæt af referencer til "Yandex". Med andre ord, ikke kun stavningen verificerede egne ord betyder, men med yderligere moduler (af brugeren på de relevante indstillinger).

Men her er hvad der er trist. Det viser sig, at tjenesten "Yandex" at overvåge brugere. Og det gælder ikke kun for autoriserede brugere, som har registreret i den mail, men også dem, der satte Punto Switcher ansøgning. De uudtalte sende data til "Yandex" servere udføres i baggrunden, om du kan lide det eller ej. Og slippe af med denne problematisk.

Hvad du bør vide, før du installerer (keyloggers)

Desværre, selv denne ansøgning er ikke immune over for virus og malware. Det faktum, at så mange keyloggers (de såkaldte keyloggers) nemt kan maskeres under dette program. Der er intet overraskende i dette, trods alt forsøger at få adgang din pc udefra er ofte ikke ensbetydende med et systemnedbrud og tyveri af fortrolige oplysninger som adgangskoder til adgang til visse websteder eller bankkort kode. I dette tilfælde, skal du være særligt forsigtige. Hvis vi henter fordelingen installationen, så fra en officiel kilde.

Ifølge filen er overført, eller Setup.exe filtype at starte er tilrådeligt at tjekke dem for virus installeret anti-virus software. I en snæver vending kan du bruge en bred vifte af online-tjenester. Dette vil beskytte systemet mod skadelig kode i stand til at stjæle oplysninger i baggrunden, når brugeren ikke engang klar over.

konklusion

Selv når du kører installationen fil er ikke altid anerkendt Antivirus da den kan indeholde en digital signatur. Det er det, vi ikke taler om, hvordan ineffektive midler er sig selv "operatsionok» Windows, herunder den samme firewall (Firewall) og sine egne metoder til diagnose eller autentificering udgiver certifikater. Generelt er det klart, at privacy policy i Windows ikke altid arbejde. Det er grunden til indstilling af ansøgningen eller tilsvarende Punto Switcher selv, skal man være forsigtig på to måder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.