ComputereSoftware

"Jeg kan ikke gå til Skype. Mulige årsager og deres løsning

For ingen vil være en åbenbaring, hvis vi siger om internettets utrolige betydning for en moderne person. Vi går konstant online, vi sætter "husky", vi snakker med vores venner fra hele verden. Det er - vi siger! For få år siden kunne dette kun drømmes, men i dag er videosamtaler en dagligdags virkelighed, som ingen overrasker.

Hvis du er en mere eller mindre erfaren pc-bruger, så har du næsten bestemt en gang brugt programmet Skype. Det syntes i lang tid, men den virkelige højdepunkt i dens popularitet var i de seneste år. På mange måder skyldes det, at verden spredes af høj kvalitet og hurtigt internet.

Men kun det mest pålidelige program kan mislykkes. Der er mange emner på forummet som dette: "Jeg kan ikke gå til Skype" - hvad skal man gøre? "Selvfølgelig er nogen ansvarlig, og nogle brugere begynder straks at ringe til teknisk support, men det tager meget lang tid.

Problemet er, at problemerne ikke altid er typiske, og gæringen af hundredvis af sider af tematiske fora er en besættelse for amatøren. For at gøre det lettere for dig at bestemme årsagen til problemet, bedes du læse vores artikel. I det forsøgte vi at indsamle og opsummere de mest typiske forstyrrelser af Skype, som oftest opstår.

Funktioner i Windows 8 / 8.1

I det nye operativsystem fra Microsoft er der en stor mulighed for at anmode om tilladelse til at få adgang til internettet til hvert enkelt program. Som standard har alle applikationer adgang til netværket, men der er undtagelser. For eksempel ændrer brugerne ofte indstillingerne selv, og så spørger de: "Hvorfor kan jeg ikke gå til Skype?"

Heldigvis er det meget nemt at hjælpe dette problem. Tryk først på "Win + I" -tasten kombinationen. Hvis du ikke ved det, er "Win" nøglen en knap med billedet af Microsoft "vinduet". Placeret i nederste venstre hjørne af standardtastaturet. Indstillingsmenuen åbnes, hvor du skal vælge "Skift computerindstillinger", som er placeret helt nederst i vinduet, der åbnes.

Det er her uerfarne brugere kommer oftest op, som skaber hundredvis af emner "Jeg kan ikke gå til Skype på Windows 8", som vises dagligt på Microsoft-fora.

En menu i Metro-stilen åbnes, hvor du skal klikke på "Privacy" -knappen med venstre museknap. I vinduet, der åbner, tillader Skype adgang til webcam og mikrofon ved at flytte de tilsvarende skydere.

Det sker ofte, at problemet er i Microsoft selv. På grund af problemer med centrale servere kan nogle gange tusindvis af brugere ikke få adgang til deres konti. Sommetider er problemet dog forårsaget af, at brugere ikke har opdateret versionen af Skype i lang tid. Gamle programmer understøtter ikke altid de nyligt vedtagne standarder, hvilket gør normal kommunikation umulig.

Slet den gamle applikation

I sidstnævnte tilfælde sletter du blot den gamle version af programmet. I intet tilfælde skal du installere en frisk udløsning oven på den gamle. Selvfølgelig er det for nylig helt acceptabelt, men i dette tilfælde kan ingen garantere dig ingen fejl. Som praksis viser, flytter de ofte ind i et nyt program.

Problemet er løst simpelt: geninstaller applikationen ved hjælp af standard Windows-værktøjer. For at gøre dette skal du først klikke på "Start" knappen og derefter søge efter "Kontrolpanel" i menuen, der åbnes.

I dialogboksen vises der en sektion "Programmer og komponenter". Klik på det med venstre museknap, hvorefter systemet viser en liste over alle de programmer, der er installeret på din computer. Det skal finde "Skype", så klik på det med venstre museknap og klik på "Slet" knappen, som er placeret øverst i arbejdsvinduet.

Derefter køres afinstallationsprogrammet automatisk, hvilket helt fjerner den gamle version af værktøjet fra harddisken på din computer. Når "Wizard" har afsluttet sit arbejde, skal du downloade den nye version af programmet og installere det. Desværre med problemer som "Jeg kan ikke komme ind på Skype", som konstant findes på foraene for teknisk support, kan du løbe ind lige efter det. Hvad skal man gøre i dette tilfælde?

Rengøring af registreringsdatabasen - "vores alt"

Det kan meget vel være, at værktøjet ikke kan arbejde på grund af nogle gamle biblioteker og spor i registreringsdatabasen, som ofte forbliver efter arbejdet i standardafinstallationsprogrammet. For ikke at forstyrre dette foreslår vi, at du bruger det fremragende værktøj til din Uninstaller. I det engelsktalende segment af internettet er det "løsning # 1", når der er problemer med fjernelse af applikationer fra computeren.

Arbejder med din Uninstaller

Brug af værktøjet er ekstremt simpelt. Kør programmet, hvorefter et vindue med store applikationsikoner installeret på dit system straks vises. Kan du se Skype-ikonet? Vælg det med venstre museknap, og klik derefter på knappen "Slet", som er let at finde ved at tegne med en papirkurv. Dialogboksen Afinstaller guiden åbnes. Kontroller endnu en gang om du vil "rive" programmet og derefter klikke på "Næste" knappen.

Programmet scanner automatisk harddisken og registreringsdatabasen og søger efter eventuelle resterende spor fra applikationen. Vigtigt! Når du begynder at scanne, er det bedst at vælge den "gennemsnitlige" undersøgelsesmetode, da den avancerede metode kan helt fjerne noget vigtigt.

Af den måde, som oftest står over for problemet "Jeg kan ikke gå til Skype"? Svaret er simpelt. Brugere, der kan lide at "slette" programmer, sletter blot deres mapper fra harddisken. I dette tilfælde er håb om systemets tilstrækkelige adfærd og programmer simpelthen dumt, som i registreringsdatabasen og på harddisken forbliver der et stort antal fejlagtige optegnelser og udskrifter af systembiblioteker, der forstyrrer starten på Skype.

Tips fra Microsoft

Hvis du har forsøgt alle ovennævnte metoder, men der ikke er nogen effekt, kan du bruge instruktionen fra producenten. Når jeg ikke kan komme ind på Skype, hænger applikationsikonet konstant i bakken, men hovedvinduet starter ikke. Hvis du observerer noget lignende i dit tilfælde, skal du højreklikke på applikationsikonet og derefter vælge "Afslut" i den pop op-menu, der vises.

Derefter skal du klikke på "Start" knappen, find feltet "Kør" og derefter indtaste følgende kommando:% APPDATA% \ Skype. Derefter kan du trykke på Enter-knappen. Der åbnes en mappe med filer, hvoraf du skal finde det shared.xml-dokument. Den indeholder alle de parametre, der påvirker lanceringen af applikationen. Fjern det. Da programmet ikke kan finde de tidligere indstillede indstillinger, starter det med standardindstillingerne.

Hvis du ikke kan finde den skjulte fil

Mange mennesker kan ikke komme ind på Skype simpelthen fordi de simpelthen ikke ser ovenstående fil. Dette skyldes det faktum, at det under normale forhold er skjult, og derfor er brugerne ikke synlige.

Hvordan kan du finde det i dette tilfælde? Intet er nemmere! I dette tilfælde skal du aktivere visning af skjulte filer. For at gøre dette, klik på "Start" knappen, vælg "Control Panel" der. Se omhyggeligt på listen, der åbner før dig, og klik derefter på linket "Mappeindstillinger" med venstre museknap. I dialogboksen, der åbnes, skal du klikke på fanen "Vis" og derefter markere indstillingen "Vis skjulte filer, mapper og drev". Du kan klikke på "OK". Alt, ikke mere at gøre.

Herefter kan du gentage hele proceduren beskrevet ovenfor. Vi sletter det sikkert fra harddisken, hvorefter vi igen forsøger at komme ind på Skype. Alas, men selv efter det er der ofte vrede med udråbstegn: "Jeg kan ikke gå til Skype" !!! "Hvad skal man gøre i dette tilfælde?

Råd fra erfarne brugere

Som det er kendt, søger mange løsninger på lige komplekse problemer nogle gange spontant, empirisk. Det er ikke en undtagelse, og tilfældet, når en bestemt bruger, plaget af de slags tanker: "Hvorfor kan jeg ikke gå til Skype?" - Jeg forsøgte alle tænkelige og utænkelige metoder til at løse dette problem.

Mærkeligt nok, men den rigtige løsning var at oprette en ny brugerkonto i Windows. Vigtigt! Erfarne blev det konstateret, at det er bedst at lave en ny "gæst". Mærkeligt nok, men ofte under en ny konto begynder Skype at fungere som eksemplarisk. Brugere siger, at denne politik er mest effektiv i tilfælde af Windows XP.

Forfatteren af artiklen er enig i den sidste erklæring. Præcis den samme metode på et tidspunkt formået at starte spillet Half-Life i de gamle dage, da discs udelukkende var piratkopierede.

Oplev alle fordelene ved mobilitet!

Hvis du stadig bruger Windows XP, kan Skype muligvis ikke starte på grund af uforenelighed med nogle gamle versioner af bibliotekerne i dette system. Den eneste arbejdsløsning i dette tilfælde kan være at bruge en bærbar version af programmet. Tror ikke, at du kun kan køre den fra et flashdrev: bærbare programmer starter perfekt og fra mapper på harddisken.

Af den måde. Hvis der efter et virusangreb i systemet ikke var noget vigtigt bibliotek kernel32.dll, kan du på anden måde ikke starte Skype. Mest af alt dens arbejdsmoduler virker ikke, og derfor kan du ikke kommunikere med venner nøjagtigt.

Skader på programfiler

Meget ofte starter problemer efter opgraderingen af Skype. "Jeg kan ikke gå ind i det," brugerne skriver. I dette tilfælde skyldes fejlene, at en "skæftig" stabil opdatering blev blokeret af et eller andet modul i programmet. Ofte er det kun tilladt efter geninstallation af programmet, men nogle gange klarer du at komme forbi med "lille blod".

Gå til denne adresse: "C: \ Documents and Settings \ Dit kontonavn i Windows \ Application Data \ Skype \ dit Skype-kontonavn". Slet den mappe, der er placeret i slutningen af denne sti. Den indeholder de vigtigste parametre for lanceringen af programmet. Efterhånden klarer applikationen at starte normalt.

Men vi vil stadig anbefale dig at rulle tilbage til den gamle version (hvis du har et installations kit) eller prøv at geninstallere værktøjet. Så det er sikrere, og problemer med uventede fejl i ansøgningen er garanteret at blive undgået.

Virus eller trojaner?

Mange brugere, der havde tålmodigheden til at afslutte læsningen af artiklen før denne titel, formentlig visnet irriterende. Faktisk er det for nylig blevet fashionabelt at slippe af med alle problemerne med programmer på manipulering af ondsindede vira, selvom de ikke har noget at gøre med det.

Men at undervurdere sandsynligheden for infektion i computeren er heller ikke det værd. Kontroller systemet med en normal anti-virus scanner, kør den fra et flashdrev eller en cd. Skader fra dette vil ikke være præcise, og sikkerheden for dine data, du vil give.

Selv antivirusprogrammer

På grund af hvad mere kan sådanne klager fra brugere vises: "Jeg kan ikke gå til Skype"? Fejlen ved dataoverførsel skyldes relativt ofte antivirusens og firewalls fejl, som blot blokkerer adgangen til internettet. Meget ofte sker dette efter at programmet er opdateret, hvorefter dets hovedfiler ændres. Anti-viruset kan bestemme, at hjælpeprogrammet er blevet injiceret med ondsindet kode, blokering det i "forebyggende formål".

I dette tilfælde skal du tilføje programkilden til undtagelserne. Da der er hundredvis af antivirusprogrammer til dato, vil det ikke være muligt at beskrive dette i detaljer. Du skal selv søge instruktioner på softwareproducentens hjemmeside. Det samme gælder for firewallen. Meget ofte hjælper selektiv åbning af porte, der bruges af Skype til dataoverførsel, hjælper. Første åben havn 8080.

Selv efter dette kan en bruger protestere: "Jeg kan ikke gå til Skype!" Den blå skærm er det eneste bevis på, at programmet kører i det hele! "Nå skal vi søge alternative løsninger på problemer.

Lidt om platituderne

Så vi har analyseret de mest grundlæggende grunde til Skype's forkerte opførsel . Men som praksis viser, virker ansøgningen ofte ikke på grund af den mest almindelige menneskelige uforsigtighed. Hvad tror du på grund af, hvad brugere skriver: "Jeg kan ikke gå til Skype"? Kan ikke oprette forbindelse - dette er den første grund til, at du ikke kan tale med dine venner!

I 80% af tilfældene skyldes det enten problemer med din internetudbyder eller problemer med routeren (hvis du bruger det). Det sker, at brugerne banalt glemmer at kontrollere status for netværkskablet, hvilke børn eller kæledyr gerne trækker så meget ud.

Nu ved du hvorfor jeg ikke kan komme ind på Skype.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.