Mad og drikkevarerOpskrifter

Den bedste kage opskrift: hurtig og velsmagende

Enhver fest slutter med en kop te, som helt sikkert tjent kage. Kun på sin forberedelse er ofte værtinde har hverken styrke eller tiden. Oftest, i dette tilfælde, købte færdiglavede kager i den nærmeste slikbutik. Men nogle gange vil jeg overraske dine gæster med hjemmelavede desserter, som ikke ville have til at lave mad i lang tid. Her er opskrifter til at hjælpe hurtigt forberede en lækker kage. Og det vil ikke kun retter af halvfabrikata, dog uden blanks er ofte nødvendigt.

Svamp kage med fløde og frugt

Selvfølgelig, hvis du laver en kage, som det skal, vil det tage mere end en time. Ja, og kagen er måske ikke mulig. Efter alt, skal mange betingelser være opfyldt: Pisk æg godt, blidt røre i melet, og under alle omstændigheder ikke åbne ovnen, er dejen ikke afgjort. Det er usandsynligt, at bruge denne opskrift til kager, hurtig vil og lækker kage gør. Men du kan købe færdiglavede kager i butikken, så vil der kun være at forberede dem fløde og pynt med frugt.

Perfekt egnet til den klassiske kiks smøragtig fløde fra kondenseret mælk og smør. Til dets fremstilling er det vigtigt, at ingredienserne er den samme temperatur. Du skal også overholde forholdet: 200 g olie til at tage de 8 spsk kondenseret mælk. Sammen, pisket til en homogen masse. Til kagen viste sig med fly, sættetid kagerne med frugt eller sukkersirup og med fløde peresloit nogen frugt. Det kan være bananer, jordbær, kiwi og ananas. Op og dekorere siderne med den samme creme, revet chokolade og frugt stykker.

Kage uden bagning

Og hvad hvis du har brug for en hurtig, nem, lækker kage? I dette tilfælde kan hjælpe opskriften cheesecake uden bagning. Det er virkelig det bare ikke gør en stor indsats for at forberede. For Marie at blande 300 g knuste småkager og 150 g smeltet smør. Den resulterende masse af sand til at lægge ud i form af en split og glat.

Nu er du nødt til at forberede en ostemassen. For iblødsætningsmidlet det 20 gram gelatine i 100 ml vand og efterladt i en time. Derefter blev det bragt til kogning i vandbad, men ikke koge. Separat 150 gram sukker stolpen sand med 200 ml tyk fløde. Tilsæt 500 gram cremet mascarpone ost og rør. Tilsæt gelatine, rør igen. Den resulterende masse lå på Marie, glat og sættes i køleskabet i 3-4 timer. Forsigtigt skift på en tallerken, og kan inviteres til te med cheesecake.

Kage krakker "Fisk"

Det er helt sikkert - det er den hurtigste lækker kage. Opskriften på sin forberedelse er så enkel, at selv et barn vil klare. Du er nødt til at blande alle ingredienserne i en skål, og dessert er klar. Og spist det endnu hurtigere end at blive udarbejdet. Pave en egnet gryde med plastfolie, så du nemt kan fjerne det. Put en krakker "Fisk", således at de danner et smukt mønster. Efterfølgende vil det være toppen af kagen.

Stolpen 500g fløde 1 dåse kondenseret mælk og vanille og bland med de resterende kiks (alle det behov 300-350 gram). Sæt i form af en "fisk", glat og rengør køleskabet natten over. Morgen skift på et fad og pynt med revet chokolade og nødder. Det er også en god idé at kigge farvede kokosmel. I det meget masse, kan du tilføje en række frugt, men det viser sig, at det er nødvendigt at befri dem for krakker kage. Måske den mest billig kage opskrift. Hurtig og velsmagende - også om ham.

skumfidus kage

Disse minimalistisk der kan lide at lave lækre lave produkter, vil sætte pris på denne kage. Først skal du forberede en kage af 2 æg, en halv kop sukker og den samme mængde mel. Han er den klassiske opskrift. Selvfølgelig kan du også bruge klar Korzh. Dens højde skal være ca 2-2,5 cm, diameter -. 21 cm Overskydende bedre cut.

Nu skal du tilberede en soufflé af skumfidus. For at gøre dette hans mos med en gaffel eller tolkushkoy. I alt får brug for 500 gram skumfidus, hvid eller farvet. Tilføj en halv liter fløde til det og lad i 30 minutter for at imprægnere. sættetid straks en pose af gelatine i 1/2 kop mælk og lad i 10-15 minutter. Derefter varm (men ikke koge) og afkøles ved stuetemperatur. Nu pisk mixer zephyr-cremet masse, gradvist at tilføje den kvældede gelatine.

Det er fortsat kun at samle kagen. For at gøre dette, satte en kiks i form af en split, imprægnere sirup fra enhver marmelade og top med marshmallow soufflé. Fjern et køleskab i 5 timer. Det er fortsat at dekorere - og tjene. Denne opskrift til at lave mad hurtig og velsmagende kage kunne endda uerfarne kok.

æblekage

Fødselsdagskage kan fremstilles ud fra en helt konventionelle produkter. De vigtigste ting - en kombination heraf. Således tilsætning af æbler og tørret frugt gør det smager er ikke som de andre. Gæsterne vil længe tænke, hvorfra denne dessert er lavet. Måske er det mest originale kage opskrift, hurtig og velsmagende kogt. Pisk 300 ml fløde fedtindhold på under 33%. Tag 2 store æbler, de bedste sorter af søde, skræl og hak på et groft rivejern. Tilføj til det 250 g knuste småkager, 100 g hakkede nødder, 50 gram rosiner, citronskal af en citron og en spiseskefuld sukker. Alle mix og tilsæt flødeskum. Sæt massen på en flad plade i form af en halvkugle. Pynt med flødeskum og frugt. Du kan antyde til gæsterne på de vigtigste ingrediens og pynt med skiver af karamelliserede æbler.

Og endelig,

Der er selvfølgelig en hel del husmødre, der er villige til at forberede og "Kiev kage" og "Bird mælk" for gæsterne. Men selv de ikke altid har mulighed for at rode med desserten et par dage. Så altid praktisk kage opskrift, hurtig og velsmagende cook, som kan endda skolebørn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.