SundhedSygdomme og betingelser

Diffus mastopati

Mastopatia - spredning af brystvæv med godartet. I dag er det den mest almindelige sygdom, som kvinder henvende sig til mammologist. Brystkirtel - er en del af den kirtelvæv, som under amning er ansvarlig for mælkeproduktion, og en del af bindevævet. I tilfælde af en ubalance af hormoner data væv begynder at vokse. Ny uddannelse, som fremgik af kirtel, der kaldes en adenom, og fra det bindevæv - fibromer.

Diffus bryst - dette er den første fase af sygdommen, som er karakteriseret ved dannelsen af små, stadig uformede knuder.

grunde

I øjeblikket begyndte eksperter til at antage, at der er mange faktorer, der provokerer udviklingen af sygdommen. For eksempel, de omfatter tilstedeværelsen af flere aborter og manglen på arbejdskraft. Glem ikke om sådan noget som en genetisk disposition, som desværre arvet og sygdomme såsom diffus sygdom i brystet. Også risikoen for dens udvikling er til rådighed for de kvinder, der er konstant udsat for stress, tilstedeværelsen af kroniske sygdomme i livmoderen og dens vedhæng. Stadig, antages det, at en diffus sygdom i brystet er resultatet af en ubalance af hormoner.

beviser

De vigtigste symptomer på mastitis refererer overfyldning, som er ledsaget af smerte. Som regel, dens forstærkning indtræffer før menstruation. Også, diffus sygdom i brystet vist sekreter fra brystet, som er brun eller snavset-grøn farve. Under palpering lægen kan opdage finkornet, grove lobulation og vægtning af mælkekirtler. Typisk smerter og udflåd fra brysterne vises med jævne mellemrum, de kan øge, mindske eller endog ophøre. Efter nogen tid ømhed næsten forsvinder, men forseglingen inde i brystet lokaliseret i én del eller flere bryst. Det er værd at bemærke, at stigningen i formationer optræder i den præmenstruelle periode, og et fald eller forsvinden - den første dag i cyklus.

Behandling af diffus mastopati

Normalt når denne type af sygdom bør være konservativ behandling, som består i at modtage både nonhormonal (vitaminer, beroligende midler, anti nesteroidy, homøopatiske præparater) og hormonpræparater. Den sidste udpeges med henblik på at justere de hormonelle niveauer. Disse lægemidler indbefatter progestiner ( "Utrozhestan" "Djufaston", etc.), orale kontraceptiva ( "Janine"), inhibitorer af prolaktin. Ikke meget ofte, men der er stadig et behov i brugen af anti-østrogener ( "Fareston" og "Tamoxifen") og androgener ( "Metiltesteron").

Hvis bryst diffus erhvervet knudrede form, kan det kun behandles kirurgisk. Operationen udføres under universel eller lokal anæstesi. Det tager ikke mere end 30-40 minutter. Hvis operationen var en succes, blev patienten udskrevet så tidligt som den samme dag. Fjernelse postoperative suturer fremstillet i en uge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.