SundhedSygdomme og betingelser

Forebyggelse af åreknuder

Forebyggelse af åreknuder er en ganske vigtig emne i verden. Det er en sygdom, hvor den berørte nedre lemmer. Oftest er det overvinder kvinder, selv om mænd er også ofte konfronteret med dette problem. Og i de tidlige stadier af sygdommen normalt ikke mærke til, da det viser sig i form af små karsprængninger på benene og tråde, som derefter kun stige i størrelse.

Hvorfor har vi brug forebyggelse af åreknuder? Faktum er, at ignorere sygdommen kan føre til meget alvorlige konsekvenser, for eksempel en blodprop dannes overliggende blodgennemstrømningen i lemmerne. Ved særlig risiko omfatter mennesker, der fører en stillesiddende livsstil, eller beskæftiger sig med psykisk arbejde, fordi så nødt til at sidde en masse. Og husk, at åreknuder betragtes som en kronisk form af sygdommen, så det kan periodisk eskalere.

Således er forebyggelse af åreknuder primært baseret på en omhyggelig udvælgelse af sko designet til hverdagsbrug. Kvinder bør være forsigtig, især elskere til at gå i høje hæle. Det kræver, at skoen var behageligt at gå og benene er ikke træt. Den optimale størrelse af hælen på skoene - 3-4 centimeter. En lav kvinder vækst er tilladt at vælge en sko med en hæl på højst 7 centimeter. Selvfølgelig betyder det ikke, at omkring mode støvler hæle nødt til at glemme en gang for alle. Bare sådan fodtøj er designet til særlige lejligheder, såsom fester eller andre begivenheder. Det samme gælder for tøj. Under montering, passe på, at de bukser eller strømper ikke var udstyret med stramme elastikker, der presser benet, og forstyrre blodgennemstrømningen.

Den bedste forebyggelse af åreknuder - er regelmæssig motion. Et godt resultat kan give permanente forme beskæftigelse, swimmingpool og selv en simpel jogging om morgenen. Og i slutningen af en travl dag, eksperter anbefaler at gøre øvelsen, der kaldes en cykel. Det fremmer udstrømningen af blod og reducere belastningen på en lem, vil du bemærke, hvad syntes lethed i benene. Hvis en person har til at sidde hele dagen på kontoret, du forhindre åreknuder vil hjælpe en lille hemmelighed: hver halve time bare nødt til at tage dine hæle fra gulvet, mens der i opretstående stilling, omkring 15 gange.

Forebyggelse af åreknuder skal ikke blot til at udøve og valg af tøj, men også i de vaner af mennesker, hvoraf mange bliver nødt til at blive elimineret. For eksempel, at ønsket om at kaste et ben over det andet bør stoppe øjeblikkeligt. Denne kropsholdning er en stor trussel mod blodkarrene. Blandt misbrugsproblemer gerne nævne rygning og ukontrolleret forbrug af alkohol. Hertil kommer, at mennesker, der er tilbøjelige til åreknuder, er det ikke anbefales at tage et bad for varmt, da dette fører til en stagnation af blod i de nedre ekstremiteter.

Og dem, der allerede står med denne sygdom, men det er på et tidligt stadium i udviklingen, er det nødvendigt at købe specialiserede undertøj. I øjeblikket er der et stort udvalg af forskellige strømpe eller strømpebukser, der anvendes i åreknuder. Deres drift princip er en tæt pasform til kroppen. Selv før stigningen af sengen patienten lægger på strømper, hvilket reducerer belastningen på blodkarrene i løbet af dagen.

En meget vigtig faktor anses for at være menneskelig kost. Behandling og forebyggelse af åreknuder indebærer en gennemgribende revision af fødeindtagelse. Det er nødvendigt en gang for alle opgive de skadelige tilsætningsstoffer og mad, herunder de fedtede, krydret, salt og sukkerholdige fødevarer i høj grad. Sådanne fødevarer øger mængden af kolesterol plaques og således tilstoppe blodkar. Det er ingen hemmelighed, at god ernæring vil sikre et sundt liv i mange år fremover. Desuden naturprodukter bidrage til at opretholde en stabil vægt eller endog at reducere den. Og overvægt er en af de mange årsager til sygdommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.