HjemlighedKonstruktion

Nedhængt loft - hvad? Design, tilbehør, installation

Stretch lofter bliver stadig mere populære blandt befolkningen, men ikke nok til at slå de farvning fliser. Sådanne mønstre kan ses ikke kun i hjemmet, men også i kommunerne, samt underholdning faciliteter. Mange mennesker gør ikke meget tillid til denne del af interiøret. Det første link til den høje pris på materiale og arbejdskraft. Også tror, at varmede betræk er ikke tilstrækkeligt pålidelige. I dag, vi er opmærksomme på denne del af interiøret som nedhængt loft. Hvad er det, hvad er de positive og negative aspekter af denne konstruktion? Alt dette og meget mere - senere i denne artikel.

lofter enhed

Nedhængt loft - hvad? Dette design, som er en særlig stofmateriale strakt over opførte konstruktion. Før strækfilmen, det opvarmes til en plastisk tilstand og derefter fyldt ind i rammen. Ved afkøling folien strækkes og danner en glat overflade.

Strukturelle elementer af nedhængte lofter er som følger:

 1. PVC-materiale. Elementet kan tage forskellige farver og tekstur, således at der dannes et fladt på loftet eller en bulk overflade.
 2. Baguettes. Dette er en særlig montage materiale, der præsenteres i form af stænger, og det udfører funktionen af væv fiksering.
 3. Skær og propper. Dette yderligere materiale, hvorved lister er forbundet med hinanden.
 4. Belysning. På de fleste af nedhængte lofter kræver installation af lysarmaturer.

Fordele ved stræk lofter

Blandt fordelene ved sådanne belægninger er følgende:

 • Loftet har en perfekt flad overflade og en tiltalende udseende.
 • Under installationen står ikke en masse snavs og støv, i forhold til andre efterbehandling arbejde.
 • Installationen tager ikke meget tid. Som regel er de lofter, der er installeret i plads til én dag.
 • Ved fremstillingen af PVC-materiale anvendes kun høj kvalitet og økologiske materialer, således at de kan installeres i et boligområde.
 • PVC-materiale er fugt og ikke underlagt henfald.
 • I det frie rum mellem loft og stoffet kan udføres elektriske ledninger og montere lysarmaturer, så to-niveau lofter for hal er populære.
 • Spændinger lofter skjule revner og ødelæggelse af bærepladerne.
 • Hvis det er nødvendigt, kan reparation af el stof nemt fjernes og tilbage til sin oprindelige position.

En af fordelene ved nedhængte lofter er, at de ikke reagerer på svind hjem og andre ændringer i strukturen af bygningen.

mangler

Stretch lofter i rummet har også en negativ side:

 • Når de udsættes for temperaturer over 65 ° C lærred, bliver det blødt og begynder at synke.
 • Med langvarig udsættelse for varme til nettet, det mister sin ydeevne. Dette bør overvejes, når der vælges lysarmaturer.
 • PVC er et skørt materiale, så udsættes for mekaniske stød.

Den foreslåede palet af nedhængte lofter

Moderne producenter af stretch lofter producerer PVC-stof i forskellige farver og teksturer af overfladen. Sådanne væv fremstilles bred nok til installation kunne producere i store rum. På nuværende tidspunkt er der materialer med sådanne typer af overflader:

 1. Glossy. Det er kendetegnet ved en særlig glans, der opnås på grund af lakken. Den største fordel ved dette materiale er en afspejling af interiøret. Derfor bliver de brugt i små rum for at øge visuelle rum.
 2. Matt. I modsætning til den forrige type, udgør dette flade afspejler ikke objekterne. Den forreste del er ligesom en betonplade, som er malet med latex maling. Dette maleri betragtes som en klassiker, så det anvendes i forskellige offentlige institutioner. Det er også en god baggrund til udskrivning.
 3. Satin. Disse malerier er noget midt imellem de to foregående typer. Det vil sige, at overfladen er i stand til at reflektere og sprede lys, men kan ikke gøre det til boligudstyr.
 4. Perforeret. Som det kan passe nogen form for stof. Den eneste ting at gøre - er at bore en masse huller i det. Perforeret klud skaber effekten af en stjernehimmel.
 5. Art print på et nedhængt loft. Hvad er kunst print? Det er en moderne form for nedhængte lofter, der er designet til at gøre det indre af noget nyt. Til fremstilling af sådanne en enorm lærred brugte printere, der kan arbejde med forskellige størrelser. De forårsager en tilsvarende mønster.

I de senere år blevet populære rengøring lofter, der er nemme at fjerne støv og snavs.

monteringsmuligheder

Til nedhængt loft serveret i lang tid, skal du give en sikker fastgørelse af PVC stof til en baguette. Det er denne procedure påvirker spændingen i vævet og dannelsen af en perfekt flad overflade. Derfor er det kun høj kvalitet lister, blandt hvilke er bør anvendes følgende typer:

 1. Harpoon. Den mest populære metode til fastgørelse. Harpoon kaldte en særlig strimmel, svejset på fabrikken til stoffet kant. Montering af en V-formet, så installationen er hurtig og nem.
 2. Cam. Sådan fastgørelse anvendes i små rum. Den kan modstå PVC dug 16 m2.
 3. Vee. loftbeslag på bekostning af kilen og den dekorative strimmel. Fordelen ved denne enhed - Hurtig og nem installation og fjernelse.
 4. Shtapikovye. For fastsættelse PVC stof tynd plade ligner vulst.

Firma nedhængte lofter

Populær producent er en fast loft Barrisol, trods det faktum, at valget af produkter væsentligt er begrænset. Det franske selskab har sin oprindelse i 1976, og i dag er det er veletableret på det globale marked. Levering af produkter i Rusland finder sted i 20 dage. En væsentlig ulempe er den høje pris, men kvaliteten bliver nødt til at betale for.

En anden producent er et fransk selskab Extenzo. Dens største fordel - et stort udvalg af forskellige udformninger af nedhængte lofter. Kataloget indeholder mere end 120 varianter, forskellige i stil og farvesammensætning. Når eksperterne har stoppet, strækkes loft struktur lavet i 25 dage. Alt afhænger af kompleksiteten af ordren.

Tyske virksomheder strække lofter indtager en førende position på det globale marked. NEWMAT kendt originalt design og høj kvalitet. Det er involveret i produktionen af belægninger i over 20 år. Filmen er lavet af miljøvenlige materialer, så det ikke bringe nogen skade. På alle deres produkter selskab gør en garanti på 10 år, som ikke kan, men glæde sig.

udgifter til

På strækningen loftet pris (pr m2) afhænger af producenten og kvaliteten PVC-materiale. Originale malerier vil koste langt mere end de produkter fra kinesiske producenter. Hvad er der på loftet pris pr m2? Materiale værd fra 300 til 1200 rubler. Bemærk, at også nødt til at betale et særskilt gebyr for deres installation. Nogle byggefirmaer ved bestilling en make installation strækning loft gratis.

konklusion

I denne artikel har vi lært, hvad der er nedhængt loft, at denne harpun montering metode, og også afsløret de positive og negative sider af materialet. Dette loft dækker bliver populær dag for dag, og kan ses ikke kun i hjem, men og mange kontorbygninger. Der er mange producenter af nedhængte lofter. De giver en bred vifte af malerier, der adskiller sig fra andre stilarter og farver. Bedst at købe den oprindelige model som livet for de kinesiske lofter betydeligt lavere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.