HobbyHåndarbejde

Strik buksedragt med sine hænder for en nyfødt

Selv om de siger, at rigdom - er ikke vigtigt, men hver mor stadig ønsker at have sit barn var det bedste. Den moderne marked for varer til børn tilbyder en meget bred vifte til nyfødte. Smukke unitard og polzunochki, bluser og bukser - alt dette, uden tvivl, er der. Men, ak, for kvalitetsgaranti er næppe muligt. Selvfølgelig, hvis du køber babytøj i dyre mærkevarer butikker, spørgsmålet om kvaliteten fjernes automatisk. Men ikke hver familie er villig til at betale for børnenes sparkedragter 500-1000 rubler. Og hvorfor, hvis barnet vil vokse ud af dem i 2-3 måneder? Og virkelig ønsker at bære krummer ikke var kun kvalitative, men også den usædvanlige, ikke som tøjet er hundredvis af andre sådanne børn.

Hvis købet af dyre eksklusive ting er ikke penge nok, så hvorfor ikke tage sagen i egen hånd? Må ikke bare købe en anden kulør eller sweater, og udtrykke deres fantasi og skabe deres egne hænder en smuk og usædvanlig ting. For eksempel, strikning dragt til den nyfødte - er en meget interessant ting, men ikke helt enkel. Begynde at lære at strikke en baby buksedragt, selvfølgelig, ikke det værd, skal du først at øve på noget enklere, såsom tørklæde, hat eller jakke. Og da, som de siger, pakket hånd, kan tages og strikning dragt til den nyfødte. Faktisk ikke så svært at strikke. Jumpsuit til din baby, kan du oprette en hel dag i tilstedeværelse af lyst og udholdenhed.

Hvad er så god selv-relaterede ting? Først og fremmest, kvalitet. Du vælger garnet selv, så det er blødt og behageligt at forsvarligt beskyttet mod kulde og passage af luft. For det andet, det unikke. Du vælger farve, stil, mønster og måder at dekorere ting. For det tredje, indlejret i dette arbejde af kærlighed.

En lille unitard for barnet tager kun 200 gram garn, strikkepinde, størrelse, som er udvalgt i overensstemmelse med et mønster og model overalls, samt noget fritid. Derudover vil du nødt til at komme til de kredsløbsmønstre (de er et stort antal hjemmesider på håndarbejde og lignende).

Også, hvis din hensigt er at starte strikning overalls for småbørn er nyttige for dig nogle tips.

1. Udvælgelse af garn. Du er nødt til at strikke passer til den nyfødte, så garnet skal være bløde, let, fin og naturlig. Når det kommer til vinter overalls, så passer en tråd merino eller cashmere, og hvis du bliver klar til at strikke buksedragt forår, skal du vælge et garn tyndere. Vær opmærksom på sin "fluffiness": meget høj bunke kan komme ind i barnets øjne og mund. Desuden bør garnet under alle omstændigheder ikke opretstående.

2. Farve. Her, selvfølgelig, alt afhænger af den personlige smag af forældrene. Nogle vælger ikke iøjnefaldende pastelfarver, nogle - har en tendens til at ophobe fedt og mørke, mens andre foretrækker at se din baby i tøj af lys grøn eller solgul.

3. Figur. Hvis du har en første oplevelse, og du ønsker at lære at strikke passer til den nyfødte, er det bedst at starte med en meget simpelt mønster - strømpebånd eller glatstrik. Og selvom du har perfekte strikkepinde, så prøv ikke at blive involveret i komplekse mønstre og især sømme og elastikker. Også være opmærksomme på tætheden af strikning: unitard skal være blød.

4. Størrelse. Picking up strikning ordningen, skal du sørge for at notere væksten af barnet, samt nogle lager "for vækst."

5. Model. Da dette er en dragt for meget lille barn, du har brug for at strikke det, så det var praktisk at bære og tage ud. Mellem benene og skuldre skal være lukkere, eller en anden mulighed - lyn. En anden mulig slips halterneck jumpsuit, som du kan justere højden, og dermed øge dens levetid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.