HobbyHåndarbejde

Usædvanligt fra den sædvanlige. Designer smykker flasker

Dekoration af flasker er en af de sorter af moderne kunsthåndværk, har det modtaget i de seneste år er vidt udbredt. Det kan være en meget uhøjtidelig, og ganske tidskrævende og yderst effektiv.

Selvfølgelig er den nemmeste måde at købe færdiglavede etiketter til flasker i stil med "Happy Birthday, Bob!" Eller "Godt Nytår!", Samt at udskrive sådan noget ved dig selv på en farveprinter ved at tilføje den passende sjovt billede, og derefter holde det på flasken med champagne, men det er ikke helt sandt kreativitet. Derfor elskere og kendere af decoupage og nogle andre håndarbejde teknikker skabe, der producerer udsmykning af flasker med deres hænder, sandt mesterværk af arbejdet. Nogle af dem kan du nu se vores billeder.

Flasker malet med maling, indsætte over billederne, lavet på rispapir, og selv klæde sig ud i en række forskellige kjoler og dragter. "Dressed" champagneflasker er særligt populære i nytårsaften eller under fejringen af bryllupper og andre fester.

Men ofte under udsmykningen af flasker med deres hænder decoupage mestre bruge tomme beholdere af vin og spiritus dugih.

Til at dekorere den tomme beholder under blomstervase i teknikken decoupage brug for at bestanden op på nogle materialer. Så skal du bruge:

- akryl primer ;

- trelags tissuepapir decoupage eller særlige kort;

- speciel lim eller almindelig PVA;

- det sidste søm belægning, typisk betegnet som en efterbehandling;

- akrylmaling.

Vi begynder en master class "udsmykning af flasker." Tomme beholdere skal udenfor affedtes med acetone eller andre egnede midler til dette formål, til at tørre og et tyndt lag akryl primer. Mens det tørrer, skal du forberede indretning. Servietter er aftagelig fra forsidearket og skæres derfra individuelle motiver eller blidt plukning fingre. Af decoupage kortdesign er normalt skæres med en saks. Derefter placerer de fremstillede dekorative elementer på flasken halvt våd primet, coatet oven på PVA lim fortyndet med vand i forholdet 1: 1, eller en speciel lim til decoupage, og vente igen indtil flaskernes tørrer. trækker Så en fin pensel fine detaljer med akryl og derefter tørre dem grundigt vores vase. Så dækker det færdige produkt efterbehandling lak i et eller to lag. Det er alt. Din smukke og enestående i verden er klar til skål!

Så vi diskuterede udsmykningen af glasflasker. Men de dygtige hænder kan eventuelt skabe mesterværker og lavet af plastik, som vi sender tonsvis lige ind i affaldscontainere.

Det er meget enkelt og meget original løsning, der kombinerer udsmykningen af flasker med deres videre praktisk anvendelse. Afskåret fra bunden af beholderen, dekorere sidefladen af en standard (eller ikke-standard - et spørgsmål om smag) potter på nogen måde, du kan, og hang på sejlgarn til hegnet altan. Så fylde næringssubstrat og grønne planter. Mini-haven behager dig hele sommeren!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.