Mad og drikkevarerOpskrifter

Den nemmeste opskrift på kiks dej

Hovedbestanddelene af kiksedej er mel, sukker og æg. Æg pisket med sukker luftigt masse, som perfekt holder sin form på en ske eller træspatel. Derefter forsigtigt mel hældes, og hele blandingen omrøres forsigtigt. I nogle tilfælde kan melet erstattes med stivelse kage derpå fremstilles ved blot at luft. Dej opskrift kiks kan meget vel indeholde vanille, revet appelsin eller citronskal, mandler eller valnødder.

Lush kage (opskrift) kan opnås med kun de friskeste æg, bør det overvejes, når du vælger et produkt for fremtiden af kagen. Varigheden af piskning proteiner og korrekt bagning måde spiller også en vigtig rolle ved fremstillingen af kiksen. Proteiner pisket kun i en ren beholder, før piskning fortrinsvis flere minutter for at holde dem i kulden. Hvis proteinerne får, en dråbe af æggeblomme eller fedt, er piskningen proces dømt til fiasko. Hvis proteiner er lange stående, kan de tilføje en dråbe eddike eller citronsaft til piskning var nemmere.


Før forberede testen pan smurt og drysset med rasp eller lagt papir smurt. Kiksedej opskrift involverer bage kager ved en temperatur på 180-190 grader i 40 minutter, bør ikke åben på samme tid i de første 20 minutter ovnen til kiks ikke afgjort. Villighed kiks kan kontrollere almindelig tandstikker, hvis det er tørt, så kagen er klar. Dej til svamp kager kan fremstilles med varm og kold måde.

Kolde metode.

Sukker opdelt i halve, med den ene halvdel slå i en solid skumproteiner, med de andre halv-hot pulveriserede æggeblommer. Ved anvendelse af de yderligere bestanddele administreres i æggeblommen masse. Derefter melet indføres tredjedel af proteinerne, og kun de resterende proteiner indføres i enden. Bagt kiks henstår i 10 minutter i ovnen på klem.

Varm tilstand.

Æggeblommer bankede med sukker og om nødvendigt med smør. Hele massen opvarmes i et vandbad, indtil sukkeret opløses, med fuldstændig omrøring. Så har du brug for at sætte opvasken i koldt vand og efterladt ved stuetemperatur, ikke at forglemme røre konstant masse. Æggeblommer er frodige, tyk. Tilsættes derefter med stivelse og mel i slutningen proteiner indføres.

Opskrift dejen kiks med smør

Til dejen: 10 æg, 900 g sukker, 1 kg mel, 200 g smør.

Svamp Dejen tilberedes på den sædvanlige måde, i sidste ende til ham blidt blandet ind varm libertiner olie. Æltning brug for så hurtigt som muligt, så dejen ikke er afgjort.

Kiksedej opskrift med kakao

Dej: 300 g mel, 30 g kartoffelstivelse, 360 g sukker, 12 æg, 65 g kakaopulver.

Dejen fremstilles på en traditionel måde, men umiddelbart før æltning mel tilsættes til kakaopulver, tidligere sigtes gennem en sigte.

Biscuit dejen opskrift med nødder

Dej: 300 g mel, 30 g kartoffelstivelse, 360 g sukker, 12 æg, 70 gram valnødder (hakkede).

Dejen tilberedes på den sædvanlige måde, men lige før æltning revet nødder blandet med mel. Ælt dejen, du har brug for så hurtigt som muligt.

Biscuit opskrift med æbler

Til dejen: 4 spiseskefulde mel, 3-4 æbler, 6 spiseskefulde sukker, 5 æg, lidt kanel.

Whipped æggeblommer med sukker og blandes med snittede æbler, er der tilsættes separat piskede æggehvider. Hele massen blandes hurtigt hældt på en forud smurt bageplade og går ind i ovnen. Kagen bages ved en temperatur på 180-200 grader.


Så har vi styr på det grundlæggende grundlæggende i madlavning kiks dej. Tid til at gå i køkkenet og eksperimentere!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.