Mad og drikkevarerOpskrifter

Pyrozhkov dej - grundlaget for tærter

Kan du lide at tærte? Hvis ikke, så du helt sikkert ikke ved, hvordan man koge dem. Men du kan lave en kage forholdsvis hurtigt og uden besvær, behøver du kun at gøre dejen Pirozhkov. Hvis en hel del rod og drømme, kan vi få en reel kulinarisk mesterværk.

Pyrozhkov dejen er meget ens i smag til gær, men er meget hurtigere. Tag 800 g mel, en teskefuld salt med en glider, to eller tre spiseskefulde sukker pakke tørgær Saf drejningsmoment (eller 50 gram levende), 0,5 liter yoghurt, mælk eller syrnet mælk, to spiseskefulde vegetabilsk olie og et par af æg.

Klargøring af dejen som følger: Tag en bred skål og bland det alle ingredienserne undtagen melet. Umiddelbart hæld alt melet er ikke nødvendigt, tage kun 2/3 af volumen og begynder at ælte dejen med en ske, efterhånden podsypaya mel. Så ælt dejen har hænderne og ser, at det ikke var for stejl, eller stiger. Dejen derefter drys med mel, dække panden med et håndklæde og sat på en halv time til at klatre. Efter dette, prisypaya mel dej til ikke sidder fast, kan du begynde at danne bøffer. Kager fremstillet af denne test opnås luftige, med en rødmosset skorpe.

Gærdej Pyrozhkov godt med nogen påfyldning, såsom kød. Gør det meget hurtigt. Bare noget, og du nødt til at skære løg, og derefter sammen med hakket kød steges på en pande - og fyldet er klar til brug. Og hvis du har dejen påfyldning, koge kagen - et trick. Du kan gøre en masse små tærter, og man kan gøre en stor.

Tage Pyrozhkov dej, opdele det i halve og rullet i en tykkelse af en finger. to flade kager bør få. I et ovnfast fad lægge bagepapir og smør det med olie. På en smurt form, sprede vores kage og sprede det på vores oksekød, saltet og krydret, og luk derefter det øverste af hans anden kage, god limning kant. På toppen af kagen gør vi et snit med en kniv og sætte det i ovnen i 30 minutter. Bages ved en temperatur på ikke over et hundrede og firs grader.

Når der er tid, kan du lave en røgsky Pyrozhkov gærdej. Læs pund mel, et glas mælk, to æg, 30 g sukker, 15 g gær, 20 gram smør til dejen og 200 gram for mellemlaget. Først forberede gærdej. Når det er egnet, rul den flad rektangel og dække halvdelen af et jævnt lag olie. Tilsæt derefter op, zaschipyvaem kant og opbevares i køleskab. Tyve minutter senere, dejen skal du rulle tilbage og foldede, men i fire og gøre den kolde igen. Så for at gentage tre gange.

Og jeg kan godt lide den usædvanlige opskrift med øl. Pyrozhkov dejen gøres på følgende måde: To hundrede gram smør blev blandet med 150 ml øl, salt, tilsætte melet og derefter æltet. Sådanne tests skal udstopning passer perfekt. - eller rettere, to. Den første - hønen finthakket filet lidt yngel med løg, salt. For det andet - kogte æg, grønne løg og ost skæres, blandes, salt. Dejen i dette tilfælde bør opdeles i tre kager. Næste: test lag, den første påfyldning, dejen lag, et andet fyld. Alle pasta plader omhyggeligt lim og gøre pæne punkteringer med en gaffel.

Mere festlig version - Loranskaya pie. Dette er en klassisk fransk opskrift. Her skal du Pyrozhkov dej uden gær. Til testen tage 50 gram smør og bland med ægget. Olie ikke synke! Tilføj to eller tre store spiseskefulde kogt vand, salt, tilsæt mel og ælt dejen kan. Det har brug for omkring 200 gram mel. Dejen sættes i en pose og sættes i køleskabet - selv om der er mindst en halv time.

Til fyldet, vi har brug for løg, broccoli, kylling og svampe. Luke tager 100 gram broccoli - 200, filet - 300 og svampe - 400 Kyllingefilet og kog cut, stegte svampe og løg, så lige ind i panden tilføje fileten og broccoli, omrøring, steger ti minutter, og derefter Lad afkøle.

Nu forbereder en udfyldning: piskeris 2 æg, 200-300 milliliter creme er federe og føje til æggene, og derefter tilføje til det 100 gram revet ost, kan være lidt mere. På anmodning tilføjer vi en teskefuld muskatnød. Shape med høje sider fedt eller foret med papir bagning og sprede vores Pyrozhkov dejen. Form kofangere. Sæt fyldet på toppen og fyld den med alle vores casting. Kørsel bagning de samme - 30-35 minutter i ovnen ved et hundrede og firs grader.

Der er masser af opskrifter på kager, men dette er min favorit. Jeg håber, at du vil elske det også.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.