Nyheder og SamfundKultur

Exposition. Hvad betyder det?

Ved at bruge ethvert begreb, vi ofte ikke klar over, at det er den sammenhæng, hvori ordet bliver brugt. For eksempel "eksponering". Hvad er det? Selve ordet stammer fra det latinske "Expositio", som betyder "kort beskrivelse".

De forskellige betydninger af ordet

I moderne ordbøger, såsom Efraim, giver flere definitioner af begrebet "eksponering" (dette ord betyder):

  1. I litteraturen - at en del af arbejdet, som beskriver baggrunden for hovedsagen: for, hvornår, kendetegnet ved atmosfæren og lignende. Det ligger som regel i begyndelsen af det arbejde, i det mindste - i slutningen eller i midten. Normalt går forud for hovedsagen.

  2. Eksponering - der er i form af musik? Denne første del af det arbejde, den post, som indeholder en oversigt over de vigtigste musikalske temaer.

  3. De billeder eller film - mængden af tid, hvori linsen forbliver åben.

  4. I geologi - placeringen af skråningen af en bakke i forhold til de kardinalpunkter.

  5. I medicin - virkningsvarigheden af skadelige faktorer på kroppen.

Museet udstilling

Et nærmere kig på betydningen af dette ord. Denne placering (justering, hænge ud, layout) genstande, genstande, der udsættes for offentligheden, efter en bestemt system. Eller en samling af disse elementer, eller sted, som huser en samling af samme type vare. For eksempel, udstilling af malerier maleri.

Jeg må sige, at museet udstillingen ikke består af nogen af de elementer og af udstillingerne, der repræsenterer museet værdi. Kombinationen af disse museum stykker, deres modeller, rekonstruktioner, hjælpetekst er den fremstillingsmæssige materiale. Eksponering dele forbundet med hinanden. De udgør den tematiske struktur, som kombinerer visuel og semantisk fællestræk. Museer skaber både permanente og midlertidige udstillinger og udstilling: rapportering, case, lager.

udstillinger

Deres skabelse - en vigtig del af museets arbejde. De øger museets bedømmelse, betydningen af sine midler, og på samme tid - tilgængeligheden af elementer. Udstillinger forbedre metodologien generelle uddannelsesniveau og kulturelle arbejde af museet, betydeligt udvide sin geografi. Også aktivt at udvikle inter-museum udvekslinger udstillinger, som helt sikkert bidrager til gensidig berigelse af forskellige kulturer.

Metoder og former for byggeri af redegørelsen

Redegørelsen kan indgives på forskellige måder. Metode til konstruktion kaldes videnskabeligt baserede procedure for afholdelse af udstillinger. Normalt kommer fra indholdet af udstillingen, som henholdsvis er et landskab, en tematisk, ensemble, systematisk. Et slående eksempel på eksponering landskab - panorama eller diorama. De overfører til museet område af vilde dyr eller landskab, viser hånden, hvilket er vanskeligt at observere i den virkelige verden.

Hvis eksponeringen afslører et bestemt tema eller emne, kaldes det tematiske. Det skaber billedet af museets begivenheder eller fænomener, der vises. Kombinationen af aktuelle og landskabelige eksponeringer repræsenterer grand forestilling (se berømte diorama Sebastopol forsvar). Fremgangsmåden til valg af form af eksponering afhænger af mange faktorer: trådene i mål, størrelsen af det område, hvor der er en udstilling.

Museum udstiller og kopier

Originaler - grundlaget for, hvad der er i enhver udstilling. Hvad betyder det? Folk i almindelighed har en tendens til at komme kig på originalerne. Men udsættelse kan også deltage og er specielt skabt til udstillingen: reproduktioner, modeller, forme, hologrammer, modeller, reproduktioner, genopbygning. Hvilket naturligvis reducerer værdien af en vis eksponering, men øger niveauet af fremmøde. Så alle disse elementer (ikke sandt!) Er til rådighed for forskellige kategorier af besøgende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.