SkønhedHudpleje

Brune pletter i ansigtet: hvordan man kan slippe? Vi søger svaret sammen

Før vi fortælle dig, hvordan man kan slippe af alder pletter, skal det nævnes, hvor de vises. Deres oprindelse kan forklares på forskellige måder. De er oftest forårsaget af faktorer som den stærke ultraviolette stråling, skadelige virkninger af kemikalier på huden, ikke fungerer med menneskelige organer. Omfattende undersøgelse i første omgang, vil bidrage til at fastslå årsagen til pletterne. Hvis pletter forekomme fra langvarig udsættelse for solen, bør du dække de maksimale områder af huden, som kan underkastes en sådan indflydelse.

Længe kendt faktum - solen har pletter. Og at der generelt, normal. Men hvis du har mørke pletter på dit ansigt til at slippe af med dem - vil hjælpe dig nogle tips. Vi er nødt til hurtigt at løse problemet, som normalt udløses af sollys. Brune pletter føjes til dit ansigt 5-10 år og pigerne, som du ved, det er nytteløst.

For at blege dine spots, du behøver at vide nogle opskrifter:

1. I den første opskrift, vi bliver nødt til at tage to spiseskefulde 3% hydrogenperoxid (det kan findes i ethvert apotek i byen), og en stor skefuld saft af en citron. Af alt dette vil det dreje uklar væske, uden nogen reaktion. Hvis der er en pigmenterede pletter i ansigtet - hvordan man kan slippe af med, kan du hjælpe en bestemt opskrift. Den næste ting at gøre - tager gaze eller bandage og fold den til en strimmel ca. 30h8 cm og derefter dyppet i opløsningen. Efter dette, gaze er værd en lille squeeze at intet flød og forsigtigt tillægger de steder, hvor der er mørke pletter på huden. Normalt er det: næse, pande, midt i kinder og hage. anvende en tid - 3-8 minutter, vil hele processen tager en halv time.

Hvor ofte kan jeg bruge denne kridtning maske, til at fjerne alder pletter i ansigtet, hvordan man kan slippe af med pletter på denne måde? En gang om dagen, for 7-15 dage, det hele afhænger af graden af pigmentering af huden, bør det gøres hver dag.

2. For følgende opskrift, vi har brug for 20 g tørgær - en lille teske. Så kan ostelærred, folde det ind i en stribe 30h8 cm, og presse saften fra grapefrugt igennem det. Der er en masse af frugtsyrer, og bruge masken kan være for kvinder, hvis hud er begyndt at falme, herunder huden, som har mørke pletter. Gær tage grød, bør du vente et par minutter for den at være lidt fortykket. Så anvendes på den centrale del af ansigtet, og hvor du har en plet. Hold 7-15 minutter, skyl med mælk, og gnid ansigt isterninger.

3. Denne opskrift er et vitamin og usædvanligt. Det kan bruges til hals og décolleté til. Til denne opskrift skal du bruge: granatæble, persille (friske blade eller rødder), agurk (giver saft), mælkebøtteblade, sure bær - røn, ribs, tranebær, tranebær. Du kan også tage kødet af aubergine og lidt yoghurt og hvidt ler til hudtoner. Alt dette mix blender til at give et lysebrunt masse. Det skal sættes på ansigt og décolleté et tykt lag, hvor der er mørke pletter. Hvordan at slippe af med dem - du vil lære opskriften. Hold dig til tørre. Efter indgrebet, tørre ansigtet med små isterninger.

Skønhedssaloner tilbyde deres bistand og hjælpe fjerne mørke pletter i ansigtet. Hvordan at slippe af med? Læs videre! Med skrælning: den fjernes gennem det øverste lag af huden. Som et resultat, er det opdateret, uden synlig pigment. Der er også en bevist måde - at fjerne alder pletter laser pionerer temmelig gode anmeldelser. Laseren fjerner pigment i ansigtet, det rydder overhuden, selvom du har sart hud. Denne indstilling udløser huden til at "brænde", og derved får det til at skrælle. Kroppen regenererer beskadiget hud, forny sin sunde udseende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.