SkønhedHudpleje

Jessner Peeling: hvad det er, og hvordan man anvender det?

Peeling - en tvungen opdatering af det øverste lag af huden. Det er kendt, at det humane ydre dæksel stand til regenerering men in vivo er tilstrækkelig lang proces. En slags kunstig stimulering af ansigtshuden fornyelse peeling Jessner. Hvad er det og hvordan man anvender det?

kemisk peeling

Blandt de forskellige kosmetiske procedurer er der flere hovedtyper af huden fornyelse: kemiske, laser og ultralyd. Kemisk peeling - en særlig brænde huden på visse syrer. Denne proces styres, det er ledsaget af rødme og afskalning den gamle lag af overhuden. Som følge af denne procedure genoptages vandbalance, øget produktion af elastin og kollagen. Denne peeling strammer huden, fjerner rynker, toner, udglatter relief. Det er vigtigt at bemærke, at omkostningerne ved en sådan procedure er meget mindre end for eksempel Botox og ansigtsløftning.

Skelne 4 typer kemiske peels :

  • Deep peeling - det er en meget stærk tredje grads forbrændinger. Syren, der anvendes i dette tilfælde, at trænge den retikulære dermis, der giver en dyb hud fornyelse, indtil korrektionen af rynker og facial udrensning af pigmentpletter. Opsvinget periode efter sådan en peeling er op til en måned.
  • Median peeling kan betragtes som en anden grad brænde, som strækker sig helt inden for en uge. Det øger hudens elasticitet, fjerner spor af acne og udglatter små rynker. Kemisk peeling Jessner, som regel, midterste (på huden mere end et lag peeling sammensætning).
  • Overfladisk hud fornyelse påvirker epidermis til granulære lag og anses første grads forbrændinger. Det er i stand til at reducere udskillelsen af fedt og snævre porer.

Lidt historie

Sandsynligvis, mange mennesker er interesseret i spørgsmål: "Peeling Jessner - hvad er det? Hvorfor er det dette navn? "Faktisk er den foreliggende opfindelse dækket med en slags mysterium. På internettet er der en legende, at M. Jessner var en lidet kendt sejlere. For at forhindre spredning af infektion i skibet, han opfandt midler, der er sammensat af resorcinol, salicylsyre og mælkesyre. De Mariners indlæst data komponenter på ansigtet i lang tid, og efter hjemkomsten, deres pårørende bemærket, at huden af besætningen begyndte at rengøre og silkeblød.

Desværre er der ingen oplysninger, der bekræfter eller gendrive denne historie, nej, men det er kendt, at udtrykket "kemisk peeling jessner" har noget at gøre med den mand, der bar navnet på Jessner.

komponenter peeling

Det er vigtigt at vide, at en del af enhver kosmetisk produkt, der skal anvendes på huden. Det er derfor, vi forsøger at forstå, hvilke komponenter der er inkluderet i Jessner skræl.

Sammensætning af værktøjet omfatter normalt tre ingredienser: salicylsyre og mælkesyre, og resorcinol i forskellige forhold. Hver komponent har en specifik virkning på huden i øvrigt disse tre komponenter er i stand til at forøge virkningen af hinanden.

mælkesyre

Denne ingrediens - resultatet af gæring af sukker fermenterede mælk. Eftersom denne syre er dannet ved spaltning af glucose, er det til stede i mælkeprodukter, creme øl, vin, samt hos mennesker. Mælkesyre er meget udbredt i kosmetikindustrien: det eksfolierer gamle epidermis, hvilket gør huden glat og blød, og fugter den.

salicylsyre

Intet under, at stoffet tilsættes Jessner skræl. Hvad er det for en komponent, først studerede kemiker Raffaele Piria udforske birkebark. Det er fra dette træ først blev afledt salicylsyre. Det har meget stærke anti-inflammatorisk virkning. I medicin anvendes den aktive bestanddel til hudsygdomme og som antipyretisk. Salicylsyre har gavnlige virkninger på dermis, genoprette sin elasticitet og beskyttende funktioner.

resorcinol

Denne komponent er også antiseptisk med udtalt antibakteriel virkning. Derudover resorcinol forbedrer vævsregeneration og korrigerer lipidmetabolisme hos hudcellerne. Det er vigtigt at bemærke, at denne funktion er ganske vigtigt som en del af et værktøj som jessner skræl. Hvad er det og hvorfor ikke undvære stoffet? Resorcinol bruges i medicin til behandling af hudsygdomme. Det regulerer talgkirtlerne og dræber bakterier. Disse egenskaber er vigtige i kemisk peeling. Da denne procedure er en forbrænding, er det nødvendigt at beskytte huden mod bakterier og snavs.

Hvordan er proceduren

Som regel er Jessner peeling udføres i flere faser: flere af dem - den dybere penetration af sammensætningen. Før den første procedure, skal du sørge for at teste for huden følsomhed. Hvis ansøgningen på stedet af sammensætningen der er svær kløe eller brændende - kan ikke udføres de kemiske peelinger. Mange eksperter på området for kosmetologi før proceduren (ca. en uge), anbefales det at smøre ansigt blødgørende creme-gel. Dette fremmer mere hurtig gennemtrængning af sammensætningen i de skrælning lag af dermis.

I begyndelsen af proceduren huden er renset for støv og snavs og affedtes speciel lotion. Derefter peeling sammensætning påføres i en retning nedad. Når det første lag tørrer, Facial hvidt pulver virker som salicylsyre manifesterer sig i kontakt med det eksterne miljø. På grund af dette fænomen klart det viser, hvor jævnt anvendt makeup. Hvis proceduren kræver flere lag efter tørring af det første, skal du vente omkring 10 minutter, og derefter anvendt til den næste. Typisk på dette tidspunkt alle procedurerne i skønhedssalonen til ophør, og kunden kan gå hjem.

rehabilitering periode

De første 5-7 timer efter peeling er det nødvendigt at vaske væk fra ansigtet, og som regel, at patienten gør det derhjemme selv. Dernæst skal huden altid anvende fugtighedscreme og solcreme (passer ethvert hjem). Jessner peelinger kræver præcis udførelse af alle faser af hudpleje i rehabiliteringen, ellers er resultatet af proceduren kan vendes. I løbet af denne tid, behøver huden til stærke UV-stråler ikke udsættes, bruge tonale ressourcer eller pulver.

Den første og anden dag efter peeling af huden bliver rød og strammet, måske endda en følelse af prikken eller brændende fornemmelse. Alle resten af de døde hudceller vil skalle af og falde væk - dette er en normal proces, bør det ikke fremskyndes. Efter alt hud er opdateret, vil det være muligt at vurdere resultatet af en procedure som jessner skræl. Før og efter peeling af huden bag den har brug for særlig pleje, vil det give det bedste resultat. Hvis der er nok på forsiden af de dybe ar eller rynker, den har brug for et kursus af behandlinger. Det er bedst at begynde at gøre Jessner peeling i begyndelsen af efteråret. Således vil naturligvis blive gjort før foråret. I sommeren er det ikke anbefales at gøre en kemisk peeling, som den intense varme og sol kan skade processen med hud fornyelse.

en række kontraindikationer

Som med enhver kosmetisk procedure, jessner peeling har nogle funktioner til at være opmærksom på. Kemisk hudfornyelse kan ikke anvendes, hvis allergisk over for nogen af de aktive bestanddele, under graviditet og amning, hudinflammation, og virale sygdomme, såsom herpes. Denne procedure er ikke ønskelig ved forhøjet temperatur, selv om den er forårsaget af SARS banale, og den er uforenelig med kemoterapi og strålebehandling. Som huden efter peeling Jessner opdaterer bestemte tidspunkter, kan det være nødvendigt at tage noget tid fri fra arbejde.

Indikationer for anvendelse af kemiske peels

Denne procedure er en kemisk forbrænding, så for at træffe beslutning om det, bør der være nogle beviser. Hvis huden er i fremragende stand, Jessner skræl det er absolut ikke nødvendigt. En anden ting, når huden har akne, akne eller hun er for tyk. Da kemisk peeling kan opdatere det øverste lag af dermis, det udtørrer huden, genoprette aktiviteten af talgkirtler. Efter denne procedure, mange kunder virkelig mærke et fald i fordelingen af subkutant fedt.

Median peeling Jessner klarer uønskede kosmetiske defekter (pletter, fregner, spor af acne). Når det øverste hudlag fuldstændigt ned, kan man iagttage en mærkbar lettelse af uønskede pletter. Selvfølgelig er det mørkere og mere kosmetisk defekt, jo flere procedurer, du skal gøre for sin fuldstændig fjernelse.

Fornyelse af huden uden at forlade hjemmet

Mange kunder er interesserede i spørgsmålet: Er det muligt at gøre Jessner peelinger derhjemme? Det er meget vigtigt, da intervallet mellem anvendelsen af skrælning og skylning sammensætning er et gennemsnit på 5 til 7 timer. Som tidligere beskrevet er komponenterne anvendes til ansigt i kabinen, og skyllet væk huse. Ulempen er, at kunden vil komme til lejligheden med peeling sammensætning i ansigtet, men det er ikke ligefrem æstetisk tiltalende. Jessner skræller derhjemme er muligt på to måder: du kan invitere til dit hjem eller kosmetolog samme procedure gjort på egen hånd. data minus de to muligheder er, at i hjemmet, som regel er der ingen praktisk bord til proceduren og ikke har nok sterilitet. Under alle omstændigheder anbefale kosmetologer at tilbringe kun en overfladisk kemisk peeling derhjemme, og mere komplicerede procedurer (i midten og dyb) til at udføre i kabinen.

Skønhed kræver ofre

Mange af os har hørt, at udtrykket siden barndommen, men ikke altid forstået dens betydning. Proceduren for hud fornyelse i noget risikabelt og ubehageligt, men der er ingen grund til at gøre det konsekvent. Flere kurser kan være tilstrækkelig til at efterfølgende har en smuk og glat hud. Af kan identificeres ubehagelige faktorer: en brændende fornemmelse under proceduren, lugt sammensætning, langvarig afskalning af huden. Men generelt er det en leg at udholde flere gange jessner skræl.

Hvordan til at gøre denne procedure, så det var det bedste resultat? Det er meget simpelt - du skal lytte til og udføre alt det sagt kosmetolog. Det er nemt, når man tænker på det faktum, at kvinder og piger næsten hver dag giver skønhed en masse tid. Hudpleje efter en kemisk peeling er, at den person, du har brug for at fugter og vaskes med varmt vand. Det er vigtigt ikke at strip off liderlige skalaer, da de skal falde selv. Face i hvert fald umuligt at ridse, knuse, ellers den modsatte effekt kan forekomme.

Jessner peeling - det er et godt alternativ til løft og Botox kræver ikke store udgifter. Denne type hud fornyelse er meget populær i mange lande på grund af sin enkelhed og effektivitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.