SkønhedHudpleje

Dove - en tatovering, hvis betydning er værd at vide

Dove - en tatovering, som nyder meget populært. Mange mennesker, især kvinder, ønsker at stuff selv dette billede. Men hvad betyder det? Det er nødvendigt at forstå.

Om symbolik

Dove - en meget blid og unægteligt smukke skabning. Ikke så mærkeligt, det bliver betragtet fuglen verden. Og fordi duen - en tatovering, der symboliserer venlighed, barmhjertighed. Hvis en pige har besluttet at besætte, at billedet på din krop, vil det betyde, at ofre kærlighed. Oftere er forbundet med kvindelighed.

Det er værd at bemærke, at denne fugl billede i Rusland er ikke så meget almindeligt som fx i den vestlige lande. Der, den kristne religion er dominerende. Alle ved, at duen i slavisk religion - det er et symbol på Helligånden, såvel som et tegn på god, positiv nyhed. Og selvfølgelig er det ofte en afspejling af den gode og rene sjæl. Generelt tatovering due værdi er særdeles positiv, så hvis du ønsker at gøre det - ikke være bange for dårlig tolkning.

billedindstillinger

Det skal bemærkes, at duen - en tatovering, der kan repræsenteres på forskellige måder. I dag er der masser af muligheder, og de er alle på deres egen måde smuk og varieret. For eksempel, hvis fuglen er afbildet med en kvist oliven, som det ligger inde i næbbet, betyder det, at der opstår et nyt håb for det bedste, og tilgivelse. Men Palm er et symbol på sejr, vundet af mennesket over døden. I tilfælde af at en due tatovering blev gjort i hvid - det indikerer et gemt sjæl. To fugle - en stærk kærlighed og en lykkelig familie. Men en flok duer som et symbol på alle de mennesker, der tror på Gud. Af den måde, er disse fugle ofte afbildet flyvende ud af munden på hellige mænd, martyrer.

interessante oplysninger

I Kina, for eksempel, tatovering Dove, fotos, der viser os et andet billede, lavet af dygtige håndværkere i de forskellige dele af kroppen, er et symbol på loyalitet, samt foråret. I sjældne tilfælde - begær. Det er også betragtes som en due følgesvend Astara. Og dette er navnet på den semitiske gudinde for kærlighed. Lidt senere blev billedet legemliggjort den græske gudinde Afrodite. Det er heller ikke ukendt Adonis og Amor. I øvrigt er det interessant, at rumlen af disse smukke fugle ofte er forbundet med fødslen af børn og køn.

I Japan er den due betragtes som et symbol på lang levetid. Denne fugl er æres og respekteres. Mere fugl due betragtes krigsguden Hachiman. Hvis fuglen er afbildet med et sværd, så er denne tatovering som et symbol på krigen.

Jøderne, disse fugle er et symbol på renhed (hvid). Desværre blev duerne ofret, hvis den udføres nogle ritualer. Duen er et symbol på Israel, så ofte disse tatoveringer kan findes i befolkningen i dette land.

Med henvisning til Bibelen, kan vi se, at denne fugl anses indbegrebet af mildhed, uskyld og oprigtighed. Selv i hinduismen duer betragtes budbringere af krigsguden.

For syndere billede af fuglen er et symbol på forsoning, for fanger - indbegrebet af frihed, og for familie mand - et langt liv med din partner.

omsider

I hver tilstand, hvor det var muligt at forstå duen - et positivt tegn og et symbol. Derfor, for mange mennesker tatovering med hans billede er en slags talisman. Onde tanker, fjender eller modstandere, og måske fra de dårlige ånder. Hver person sætter deres betydning i en bestemt tatovering, forsøger at gøre det unikt, enestående - og det er fint. Og hvis det blev bemærket en usædvanlig og temmelig interessant tatovering af en due med den oprindelige "design", så kan du være sikker på, at billedet til medierne er noget ganske særligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.