BilerBiler

Audi A3 2012. synopsis

Model Audi A3 virkelig kan tilskrives langlivet globale bilmarked. Seksten år af historien om denne linje har tilladt fans til at se den tyske bilindustri verdens førende tre generationer af Audi A 3. Hver af modellerne i dette tilfælde er helt sikkert en af tre ledere af salget af premium biler klasse.

Ny 2013 model år var præget af fremkomsten af Audi A3 8V. Bilen blev vist på messen Geneve Motor Show i marts 2012. Maskinen er værdig fortsatte alle traditioner deres forgængere, demonstrerer tendenserne i moderne teknologi.

En klar fordel i rækken af tyske Audi A3, ud over det attraktive design, fremragende build, integration og overlegen teknisk ydeevne, har altid været et stort udvalg af modifikationer. Under eksistensen af en række af verdens oplevede den traditionelle hatchback med tre eller fem døre og sedans, og cabriolet.

To tidligere modeller konkurrerede med Volkswagen Golf. Det er blevet opdateret til den sjette generation, og havde det bedste design efter ansigtsløftning. I forbindelse med denne nye model af Audi A3 var et must. Og nu det tyske selskab har besluttet at imødekomme forventningerne fra sine fans ved at lancere en tredje generation af herskere.

Audi A3 2012 året viste sig for køberne i form af en kompakt, stilfuld, sporty og elegant på samme tid maskine. Start af produktionen var præget af frigivelsen af de tre- og fem-dørs hatchbacks. Det er planen at levere produktionslinje af sedans og cabriolet. Udseende på Audi A3 2012 er et attraktivt design. Høj gitter har lidt affasede hjørner. For hende så tæt som forlygter. De kommer også på vingerne. Alt dette skaber udseendet af en glidende overgang linjer. Dette er et innovativt design løsning til Audi A3-serien. Derudover syntes den nye model på kofangeren LED strips, og i udvidet konfiguration slået multifunktions Xenon forlygter. Audi A3 2012, ser bag så elegant. Ændrede design lamper. De bliver flad og bred, og deres form er lidt affaset mod midten.

De revolutionære ændringer i bilens platform. Audi A3 2012 året er baseret på MQB. Dette er den nyeste platform med en tværgående motor layout. Det antages, at det vil blive taget i fremtiden som grundlag for den tyske bilproducent med udgivelsen af biler. Audi A3 Modellen er lavet frisk krop. Motorhjelmen, vinger og trim er dele af carbon- og aluminiumlegeringer. Den resterende del af kroppen er fremstillet af stål, den sidste varme-dannende.

Salon sen-modellen Audi A3 udstyret med de nyeste elektroniske enheder. Den er udstyret med følgende:

- tracking system af staten for føreren;

- parkering sensorer;

- Grænseflade MMI, der er udstyret med en 3D-skærm;

- et system af advarsel om skæringspunktet mellem gitterlinjer;

- fartpilot.

Ny model Audi A3 kan udstyres med benzin- eller dieselmotorer, som er udstyret med et direkte indsprøjtningssystem, temperaturkontrol og turbo. Samtidig brændstofforbruget reduceres med tolv procent. Model Audi A3, hvis pris starter ved 900 tusind, vil fortsætte med at udvide sit sortiment, få flere og flere fans af den tyske automotive hjerte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.