BilerBiler

"KIA Rio" eller "Hyundai Solaris": det er bedre at købe

Uanset hvor forsøger lederne af "KIA" og "Hyundai" udsætte sig selv på offentlige ivrig konkurrenter, men siden 1998 de to selskaber er datterselskaber af samme bilproducent. Derfor er det ikke overraskende, at udviklerne af disse to virksomheder, der arbejder i samme retning og på samme sele. Stort set alle biler "KIA" og "Hyundai" er skabt sammen. Således fortsatte stridigheder blandt bilisterne om emnet: "KIA Rio" eller "Hyundai Solaris", som er bedre - vil længe hjemsøge fantasien ligeglade.

Hvad er lighederne?

Og "Rio" og "Solaris" skabt et team af designere og konstruktører. Det er nok til at sætte ved siden af disse to biler, og alle vil sige, at det var tvillinger. Det udvendige design af "KIA" og "Hyundai" har kun mindre forskelle i front. Men hvis set fra siden, så de kan meget vel være forvirret. Men hvis "KIA Rio" og "Hyundai Solaris" at sammenligne de tekniske egenskaber, så er der ingen forskel overhovedet. Både bilen krop har en fælles magtstruktur, samme chassis eller endda drivline har identiske. Og "Rio" og "Solaris" er udstyret med to typer af benzinmotorer med en kapacitet på 107 og 123 hk parret med en fem-trins mekanik eller quad maskine. Det viser sig, at den samme "fyld" klædt i "indpakning" med subtile forskelle.

"KIA Rio" eller "Hyundai Solaris" - der er bedre?

Hvis "dans" fra begyndelsen, det vil sige fra den pris, til forbrugeren, "Kia Rio" med sit værd 568.000 rubler ser attraktivt "Solaris" med en pris på 610 000 i bunden version. Hertil kommer, at "Hyundai Solaris" komplet i 2013 yderligere øget hullet. Den nye version af sedan er steget med 14 000 og hatchback "smed i prisen på" 2-5000.

synopsis

"Hyundai Solaris", "KIA Rio" er ganske vanskeligt at sammenligne. Til at begynde, vi prøv at overveje det mere både modeller. Hvad der ved første øjekast synes ens, et nærmere kig har en række væsentlige forskelle. Så fra de forreste biler er meget forskellige frontend design. En smal gitter visuelt gøre det ansigt "KIA Rio" noget fladtrykt, mens en aggressiv grin, "Solaris", tværtimod, visuelt løfter hætten. Profilen har også en række forskelle. I "Hyundai" udtalte talje. Hun relief løber rundt i siden, startende fra den forreste kofanger. I "KIA" side ansigt har ikke sådanne skarpe konturer og begynder forfra hjulkassen. Men i udseende er det svært at sige med sikkerhed, "KIA Rio" eller "Hyundai Solaris" - hvilket er bedre. Udseende, som de siger, en amatør. Lad os prøve at kigge ind i salonen. Og her er næsten diametralt modsatte. I "Solaris" er klart synlig karakteristisk stil af "Hyundai".

En slags "Sonata" i miniature. Flydende, flydende linjer af torpedoen, utallige små sølv vstavochek som kontrast og samtidig oplive den grå-sort baggrund finish. "Rio", derimod, vises i virksomhedernes stil. Kabinen er domineret af en streng lige linjer. Stort set ingen store farverige detaljer. Ingen dikkedarer, med undtagelse af en tynd krom finish. Men på grund af manglen på iøjnefaldende detaljer i det indre af salonen "KIA Rio" ser, meget mere fast, end det er nødvendigt i B-klassen. Og rumlighed det er noget bedre end sin rival. Især mængden af bagage fra "Rio" på 35 liter mere end den "Solaris".

Hvad skal man vælge?

Måske vil bilister være en lang tid til at forsøge at bestemme "KIA Rio" eller "Hyundai Solaris" - hvilket er bedre. Søg efter en objektiv forskel i driften og de dynamiske kvaliteter i de to rivaler - en utaknemmelig opgave. Begge modeller - det er i live og organisk urbane bil. Og det er usandsynligt, den gennemsnitlige ejer vil være interesseret i hundrededele af sekunder, som kan drage fordel af hinanden, disse to biler har helt det samme udstyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.