Sport og FitnessKampsport

Fighting uden regler. Regler for kampene uden regler

Det mest spektakulære og traumatisk sport i dag med rette anerkendt som en kamp uden regler. Denne kategori af kampsport i lang tid tiltrækker sig opmærksomhed fra millioner af mennesker over hele verden. Under kampene adrenalin niveau overgår ikke kun de atleter, men også for hver eneste publikum.

Generelle begreber og klassifikation

Fight uden regler er en særlig form for kampsport, hvor du kan bruge nogen af de teknikker til kroppen. Arsenal krigere kan omfatte greb, slag, ruller og blokke. I denne form for teknikker er tilladt med eventuelle kampsport. På den anden side, gælder det ikke for eksempel reglerne for at bekæmpe sambo, eller en hvilken som helst anden. I bekæmpelsen af denne kategori af sine egne regler. Han skal adlyde dommere og atleter.

Nogle seere mener, at reglerne udgør en stor del af reglerne i brydning. Dette er en stor misforståelse. I MMA kæmper altid foregå uden brug af nogen form for beskyttelse. Her prioritet er fuld kontakt, og i brydning - tværtimod. Til dato er næsten 100 officielle turneringer i MMA afholdes hvert år i verden. De vigtigste og mest prestigefyldte foreninger, der fører tilsyn disse konkurrencer anses for at M-1 (Rusland), UFC (USA), Pride (Japan) og andre. Sammen med disse lande i lederne i den moderne kamp som Holland og Brasilien er ingen regler.

I løbet af de seneste par år har denne form for kamp modtaget flere nye navne: mix-fight, Pankration, absolutte slagsmål.

For at lykkes, de atleter, er det ønskeligt at kende de grundlæggende teknikker i kampsport såsom boksning, Muay Thai, jiu-jitsu, sambo, judo, Sanda, karate, taekwondo og så videre. D.

Historien om kampene uden regler

En analog af denne form for kampsport er blevet meget populære, selv i det antikke Grækenland. I det 7. århundrede var f.Kr. Pankration del af de vigtigste program for de olympiske lege, og sejren blev det anset for den mest prestigefyldte resultat af turneringen. Mens i kampen for at bruge konkurrencereglerne, der er, med fuldstændig handlefrihed. Deltagere fik lov til ikke blot at anvende nogen smertefulde receptioner, men også bide, rive modstanderens ører, klemme dine øjne og meget mere. Over tid, sporten begyndte at overleve. Det var først i slutningen af det 19. århundrede e.Kr., de såkaldte cross-kampe returnerede MMA tidligere storhed og spænding. Mens slagsmål fandt sted mellem mestre i verden i forskellige former for kampsport, såsom karate eller imod en bokser mod judo brydere.

Moderne regler kampe uden regler blev endelig bragt sammen og er registreret i det internationale regelsæt kun i midten af 1990'erne. Gradvist i forskellige lande begyndte at dukke grene af de førende sammenslutninger af planeten. Og så snart honorarer til vinderne begyndte at gøre millioner af dollars i ringen nåede de stærkeste krigere i verden.

udstyr

I første omgang krigere ifølge turneringer var dygtige i særskilt kategori (karate, boksning, Sambo og t. D.). Men over tid, kommer til at forstå, at dette ikke er nok til at vinde. For at vinde alle de konkurrenter, du har brug for at være en pro i blandet disciplin. For at udligne chancerne for arrangørerne har indført nye regler for at bekæmpe på jorden. Nu for at deltage i en officiel turnering, skal bokseren kunne sætte en modstander på vingerne og gør at opfange og sambo - anvende præcise kroge med begge hænder. Moderne Pankration kan opdeles i tre komponenter: rack, clinching og vandret. Hver af disse positioner kræver særlige tekniske færdigheder. De har endda udarbejdet de absolutte verdensmestre i årenes løb. Faktisk kan blandede soldater kaldes universel. På den anden side kan de opdeles i trommeslagere og soldater, afhængigt af hvad art de er mere tilbøjelige (kickboxing, judo, etc.).

Regler for kamp uden regler ikke forbyder parterne gøre mere brug af hænder eller fødder. Hvordan til at bekæmpe - det drejer sig om soldaten og hans præferencer. Under alle omstændigheder, før mødet i ringen bør undersøge styrker og svagheder modstanderen at finde ud af, hvordan man bedst kommer videre mod ham. Måske er den mest effektive er brugen af kvælning, hvis modstanderen ikke kan komme ud af denne situation.

standarder udstyr

Deltagere anfald af blandet kampsport nødt til at være i ringen i særlige handsker. De kan ikke sy fremmedlegemer. Handsker er lavet således, at fingrene forbliver åbne og helt lukket hånd. Deres vægt skal være i en mængde i området fra 110 til 115 gram. For eksempel: boksehandsker har en vægt 3 gange så meget. Fighters Tøj skal være let og gratis. Den mandlige vinder atlet kan bære kun underbukser. Sko og andre attributter udstyr er ikke tilladt. Kvinders brydning uden regler om tøj mere human. Svage køn løst bh og stram t-shirt.

internationale regler

Det skal straks bemærkes, at der ikke findes en enkelt frist for alle versioner af Pankration. Regler for kamp uden regler ordineret kun foreninger, i regi af hvor konkurrencen afholdes, og der er mere end et dusin i dag. Ikke desto mindre, at princippet om alle disse versioner af MMA er stadig den samme: maksimal handlefrihed og et minimum af udstyr. Den eneste måde at opnå et perfekt match af realisme.

De nuværende regler for kampene uden regler forbyder "tunge" teknikker, der kan føre til de uundgåelige konsekvenser: presse øjne, rygsøjlen fraktur . Blæser til lyske og hals, kraveben opsamling og osv Også på tidspunktet for indgåelse ringen kan ikke bære noget tilbehør såsom øreringe, kæder, armbånd, stifter og lignende. d.

Kampe finde sted i 3 eller 5 runder af 5 minutter, afhængig af betydningen af kampen (liga eller ej). Modstanderne er opdelt i vægtklasser, hvoraf kun ni fra fluevægt (56,7 kg) til kraftige (over 120,2 kg). Hvis der nogensinde brugt runder konkurrenterne ikke har været i stand til at tvinge hinanden til at overgive sig, er den sparring vinderen bestemmes af antallet af point givet af dommerpanelet.

Alvorlige overtrædelser, for hvilke kampfly kan diskvalificeres, er den spyttende, de fornærmelser, angrebet efter kampen er færdig, ramte den eneste af sine fødder på den liggende modstander og andre.

Rusland

På det område af Rusland kæmper med nogen regler kun har været afholdt siden 1990'erne. Forud for, at de var officielt forbudt ved lov. I øjeblikket i Rusland er der flere end en halv snes store centre for udvikling af Pankration.

Også i det land, det driver flere separate organisationer, som er ansvarlig for at udføre absolutte slagsmål. I Moskva, hovedkvarteret for den internationale sammenslutning af WAFC, der startede sin virksomhed i 1995. I St. Petersborg, en blandet kampsport drives af Ligaen af M-1, IMA underordnet internationale forbund. Den mest berømte russiske kampfly Fedor Emelianenko er.

MMA i Europa

Her den ubestridte leder er Holland. Det var der, holdt den mest brutale og populære blandt tilskuere turneringer, hvoraf den ene er 2 Hot 2 Handle.

I Holland er højt udviklet form for kampsport, såsom kickboxing. Derfor mod de hollandske utroligt hårde til at modstå enhver soldat, uden undtagelse.

I øjeblikket er det den hollandske skole af kickboxing er den bedste og mest fremragende i verden. Andre europæiske lande er i blandet kampsport væk fra Rusland og Holland.

Asien

Avanceret magt i Pankration i regionen er Japan. Her kampen uden regler offentliggjort på et helt andet niveau end i samme Europa.

Det er kendt, at mange asiater barndom afhængige af sådanne former for kampe, ligesom karate, jiu-jitsu, og mange andre, herunder Ku-up. Den mest populære turnering kamp uden regler anses for at være Asiens Pride, som afholdes hvert år i Tokyo og Osaka. Kendt over hele verden er K-1 hændelse, hvor der gives fortrinsstilling til kung fu, kickboxing og taekwondo.

Bekæmpelse i Nordamerika

Siden begyndelsen af det 20. århundrede underjordiske slagsmål var i efterspørgslen i USA, hvor der var stort set ingen begrænsninger. Når disse kunstarter blev legaliseret, har Amerika rørt en bølge for at ville komme ind i ringen. Hele landet straks klyngede sig til det hvide lærred til visning ikke brydning, nemlig Pankration.

De mest prestigefyldte og rigeste turneringer i Nordamerika kæmper under UFC. Af den måde, dette er en af de ældste foreninger i verden.

Sydamerika

Absolutte kampe blev afholdt her siden 1920. Mens turneringen var ansvarlig for den brasilianske Gracie klan. Konkurrencer blev afholdt til den fuldstændige sejr konkurrenten uden nogen restriktioner.

I dag i Latinamerika, er det placeret blot et par Pankration foreninger, men den mest berømte og indflydelsesrige af dem er brasiliansk. Den blev holdt som led i denne kæmper Vale tyudo.

I disse konkurrencer præference jujitsu og kickboksning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.