Hjem og familieHelligdage

Hvad er Medicedagen i Rusland?

Ingen vil argumentere for, at folk, der arbejder på det medicinske område, fortjener særlig respekt. Vi skyldes trods alt vores helbred, og nogle gange vores liv. Læger kan rette menneskelig uopmærksomhed i deres krop. De ved, hvad medicin skal tildeles til en bestemt patient, hvad skal man medtage eller udelukke fra kosten, hvilken form for operation er nødvendig for at redde en person. Derfor er det slet ikke overraskende, at i Rusland og mange andre lande Det er sædvanligt at fejre Medicedagen. Hvilken dato er denne ferie, ikke alle russiske borgere ved det, men det ville være umagen værd. Efter alt, måske i løbet af denne ferie bliver du nødt til at gå på hospitalet, og det vil være meget pinligt, hvis du ikke lykønsker, selv med ordene din læge eller en sygeplejerske med en professionel ferie.

Og hvis du har blandt dine slægtninge eller nære venner, er der folk, der arbejder på det medicinske område, så skal du bare vide, hvilken dag medicinen er. Efter alt skal du gentagne gange vende sig til dem for hjælp, og det ville være forkert at ikke lykønske dem med en sådan ferie.

Ifølge dekretet fra præsidenten for Sovjetunionens højeste sovjetiske parti fejres medicinskarbejderens dag den tredje søndag i juni. Det er, husk en gang for alle hvad Doktorsdagen er umulig, for hvert år ændres tallet, kun dag og uge forbliver uændrede. Det var på nuværende tidspunkt, at læger, sygeplejersker, laboratorieassistenter og andre mennesker, der dedikerede deres liv til medicin, især ønsker at føle deres behov. De er stolte af deres erhverv og ønsker folk omkring dem at dele deres glæde på denne dag. Medicinsk dag er sandsynligvis den eneste dag i året, hvor en læge kan uden tøven angive sine præstationer og succeser med at yde lægebehandling til mennesker. Og de mennesker, der omgiver lægerne, bør vide, hvornår deres kære fejrer Medicedagen og gøre denne ferie endnu mere behagelig.

Og selv om den nuværende situation i vores medicinske institutioner ikke er den bedste (forældet udstyr, gamle lokaler, mangel på kvalitet Lægemidler og lægemidler), nægter lægerne stadig ikke at opfylde deres faglige pligt. Selvom i de lande, hvor staten tildeler tilstrækkelige penge til udvikling af medicinsk sfære, og der er en bred vifte af moderne udstyr i medicinske institutioner, er lægen og andre ansatte på hospitalerne og polyklinikkerne stadig de vigtigste tal. Derfor er det mindst, at vi kan gøre for dem at vide, hvilken dag medicinen er, og at lykønske dem med denne ferie. Vores oprigtige ønsker kan trods alt tillade lægernes tillid til deres evner og behovet for menneskeheden.

Det er værd at bemærke, at det er nødvendigt at passe på de velkendte læger og sygeplejersker, men også for alle dem, der bidrager til medicinsk videnskab. Vi taler om ingeniører og teknologer, der konstant opdager nye typer udstyr til diagnosticering af sygdomme og deres behandling. Desuden fortjener laboratorieassistenter, biologer, kemikere, lægeordrer og andre arbejdere tillykke med, på en eller anden måde involveret i det medicinske område.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.