Sport og FitnessFitness

Peptid bioregulatorer - en ny trend i sport farmakologi

I dag fører blandt spille sport kosttilskud (kosttilskud), der er baseret på peptider og proteiner. Peptider er kendt for at have den samme struktur som proteiner (proteiner), men disse molekyler er mindre. Som et resultat, har kliniske forsøg og forskning selskab Ideel Pharma GmbH (Tyskland) skabt et peptid bioregulatorer, som anvendes i sporten i dag.

Peptider tendens til at forbedre og regulere funktionen af de vigtigste systemer i kroppen, kan disse stoffer hjælper med at øge den forventede levetid på op til 30%. Accept af produkter baseret på dem, ud over, at optimere hjernens funktion, hjerte-kar og immunsystemet, forbedrer tilstanden af muskler og knogler, fremmer fysisk aktivitet. Det er især vigtigt at bemærke, at peptid bioregulatorer, produceret af selskabet, ikke forårsage toksiske reaktioner, bivirkninger som afhængighed. Det bemærkes, at sportsfolk, som Peptid bioregulatorer, ændret genekspression HSPA1A og IL6, som de er kendt, er ansvarlige for optimal funktion af immunsystemet og stress. I 80% af de atleter efter modtagelse peptidet reducerede forekomsten af akutte luftvejsinfektioner, som uden tvivl er en bekræftelse af, at under indflydelse af peptid bioregulatorer har genet-specifik stimulering af immunsystemet.

En af de utvivlsomme virksomhedens succes Ideel Pharma GmbH er udvikling af peptid IPH-AGAA, hvilket bidrager til stimulering af magt kvaliteter, forbedre fleksibiliteten, forbedre udholdenhed og fysisk præstation i atleter. Det skal bemærkes, at udførelsen af de atleter, der har brugt peptid blev øget som følge af den naturlige forbedring af muskelfunktionen grund aktiveringen reserveaktivernes mulighederne for en organisme, der ikke er relateret til virkningerne af doping. Studiet viste, at virkningen af peptidet er vist ved de molekylære og cellulære niveauer. I dette tilfælde peptidet har en effekt på genekspression og regulerer proteinsyntese i myocytter (muskelceller), fører det til en forbedring som en funktion af individuelle celler i muskelvæv og muskler som helhed.

Det skal også bemærkes, at IPH-AGAA peptid - en naturlig metabolisk produkt, som er til stede i kroppen, og det kan ikke påvises i urinen eller blod, det vil sige i modsætning til de ikke-naturlige stoffer kunstigt syntetiserede, kan det ikke være Doping og det har ingen bivirkninger. Således resultaterne af undersøgelser bekræfter de lovende anvendelser peptid IPH-AGAA sammensat gennemprøvede produkter til sportsfolk, og komplekset kan være et eksempel på BCAA.

Aminosyren peptidkomplekset BCAA IPH - AGAA BCAA aminosyrer kombineres med et kort peptid IPH-AGAA

IPH-AGAA, kort peptid - peptid er en muskel. Det fremskynder stofskiftet i muskelvævet, kan øge antallet af muskelceller hurtigere under arbejdet og forøge virkningen af aminosyrer. Kompleks BCAA IPH - AGAA er innovativ, det kombinerer hydrolyseret højrenset aminosyrer BCAA og har høj effektivitet kort peptid IPH-AGAA. Som et resultat af denne komplekse BCAA IPH - AGAA øger udholdenhed og hurtige vækst i tørre muskelmasse og fungerer langt mere effektivt, fordi det øger synergieffekten mange gange. I sin anvendelse af resultaterne af atleter nå meget hurtigere end når en traditionel aminosyre kompleks.

Kort peptid IPH-AGAA

1. Bidrager at optimere stofskiftet i muskelceller.

2. Det forbedrer mikrocirkulationen i musklerne.

3. Gendanner mineral og vandbalance i musklerne.

4. udviser antioxidantegenskaber i tilstanden af fysisk aktivitet forhindrer skader muskelceller af frie radikaler.

5. Giver en lang og intensiv ernæring muskelceller.

6. I henhold til betingelserne for hypoxi stimulerende effekt på musklerne.

7. Forbedrer fasthed og elasticitet af musklerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.