HjemlighedHavearbejde

Skadedyr og sygdomme i aubergine

For at få i sin baghave et højt udbytte af aubergine, må vi ikke være sent med såning af frø til kimplanter, og det skal gøres indtil midten af februar. På et senere at plante dine planter vil blomstre indtil sent om sommeren, fordi det for aubergine tegn lang vækstsæson (over 100 dage).

Presowing beskyttelse aubergine frø fra sygdom

Før såning af frø, de har brug for at stå i tredive minutter i en stærk opløsning af kaliumpermanganat. Derefter skylles grundigt under rindende koldt rindende vand fra vandhanen og fugte det næringsstof løsning. For at koge det, du har brug for at opløse en teskefuld aske pr liter vand. Hvis ikke ved hånden aske, kan den erstattes med flydende natrium humate eller nitrophosphate.

De resulterende varme (28 grader) blev nedsænket frø i gaze sække en dag. På grund af denne behandling, vil aubergine vokse hurtigere, og den første høst du tager ud langt tidligere.

Efter dette, skal frøene fjernes fra opløsningen, let fugtet med vand, sat på en plade og på 2 dage efterlade i et varmt sted. I løbet af denne tid, frø af luge. Nu kan de sås i frø kasser, og efter 5 dage, vil du se de første skud.

Almindelig sygdom ægplantestiklinger

For at forhindre den truende ødelæggelse af planterne, du har brug for en god forståelse af årsagerne til sygdommen aubergine og kender sine eksterne funktioner.

En af de mest almindelige sygdomme, der påvirker planter, - "sorte ben". Grunden til det er en svamp, der forårsager brunfarvning og visnen af rod krave. Hvis du ikke træffe hasteforanstaltninger, vil denne sygdom dækker hele anlægget, og det vil forsvinde. I områder med høj fugtighed sygdommen spredes i løbet af få timer.

Desværre, for at helbrede planten ikke længere er muligt, men sygdommen, "skruebrækker" det er muligt at forebygge.

Forebyggelse af sygdommen aubergine

Inficerede planter hurtigst muligt fjernes sammen med en lille klump jord, og resten på dette sted at desinficere jorden en lille mængde af blegemiddel. Frøplanter bør være systematisk tynde ud.

Men det mest alvorlige er bakteriel sygdom aubergine, den henviser til "Black Bacterial Spot." Det påvirker hele planten.

I begyndelsen er der enkelte sorte pletter med gul kant på siderne. Disse pletter er begyndt at vokse op indtil hele planten er dækket med dem. Hvis dette sker, kan frugterne af aubergine ikke har mad at spise. For at forhindre fremkomsten af denne frygtelige sygdom aubergine, er det nødvendigt at sprøjte planterne særlige bakteriepræparat "Barrier" - ved en dosis på 3 hætter pr liter vand.

Ud over disse sygdomme, er der andre, ikke mindre farlig, og de skal altid huske. Disse omfatter - gråskimmel, og vertitsillez fomospsis.

skadedyr aubergine

Måske den mest farlige og glubende skadedyr er Colorado kartoffel bille. For bille er intet lækrere end en ung plante aubergine, og han elsker dem mere end kartofler.

På andenpladsen i popularitet er edderkop mide. Det kan helt suge al saften fra planten, medmindre, selvfølgelig, ikke tager en hurtig indsats. Den første bølge af skadedyr stormløb erstattes af en anden bølge, når et par uger er født en ny generation af skadedyr.

Ikke utilbøjelig til at spise aubergine og bladlus. Hun, ligesom en skovflåt suger ud plantesafter. For at forhindre dens forekomst, er det nødvendigt at sprøjte under blomstrende planter sådanne præparater som "Malathion" og "Akhtar". Disse kemikalier er universelle, og fordi de ødelægger alle skadedyr af aubergine.

For at ødelægge de nøgne snegle, skal du holde plantning aubergine ren fra tid til anden støvning midtergangen svezhegashenoy kalk og, selvfølgelig, er konstant løsne jorden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.