HjemlighedHavearbejde

Hvordan til at plante squash frø i åbent terræn

Squash er en årlig urteagtig plante, der vokser i bushen eller polukustovoy formular. Det har en stor stiv plade. Dens enkelte blomster, malet i gul farve. Frugten er melon, hvis farve er afhængig af sorten. Formen kan også være et bækken, klokkeformet. Overvej hvordan og hvornår man skal plante squash i jorden.

forberedende arbejde

Før plantning squash er nødvendig for at gennemføre en række forberedende arbejde, nemlig at vælge et websted, forberede det og gøre gødning, for at forberede frø.

websted Selection

Squash vokse godt og producere fremragende afkast på chernozem og lerjorder. Hjemmesiden skal være solrigt, som skyggen af en negativ indvirkning på de fremtidige afgrøder. Det er ønskeligt, at det blæste lidt brise. Ved valg portion anbefales at vælge dem, hvor der tidligere dyrkes afgrøder såsom tomater, kål, kartofler, gulerødder eller bælgplanter. Mange er interesseret i spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt at sætte en række zucchini og squash? Dermed ikke anbefales, da det kan få uventede forekomster.

Forbered det valgte område begynder i det sene efterår. I løbet af denne periode, rene og brænde de resterende anlæg. Sitet gravet op, uden at bryde klumperne. Hvis det valgte område er et spadestik podzolic jord, så den grave tilføjet organisk gødning, hvis størrelse afhænger af, om let eller tung jord.

Når sneen smelter, er jorden jævnet inden for det område, ved hjælp af river. Før såning frø eller planter af jord bevares i en smuldrende tilstand og regelmæssigt rengøres for ukrudt. På valgt til plantning dag, jorden gravet op igen, gødningsstoffer, der tilsættes det.

Gødning før plantning

Tilføjelse til dem eller andre gødningsstoffer afhænger af jordtype. Før plantning kammuslinger på hver firkant. anbefales meter tørvejord at anvende 2 kg gødning humus og 1 spand turf aske. Derudover kræver dette jord med superfosfat og calciumsulfat ask. De har brug for at lave 1 tsk 2 spiseskefulde henholdsvis. Mere indført gødning "Agrokola-5" per 1 sq. meter 3 liter opløsning. Efter tilføjelse dækket alle de ovennævnte jord gødning seng film. Dette er nødvendigt for at reducere fordampningen af fugt og holde på varmen i lang tid.

Til lerjord før plantning squash, indført en anden gruppe af gødning. Således kræver dette jord i tørv, som er nødvendigt at indføre 3 kg pr sq. meter. Det anbefales at tilføje mere savsmuld og humus, og 2 spsk. spiseskefulde træaske og 1 spsk. skefuld superfosfat gødning.

For sandjord er bedst egnet til græs gødning og tørv jord, som er lavet af en spand per sq. meter. Desuden ville det være godt at tilføje til 3 kg pr m². meter af savsmuld og kompost. Resten af gødning svarer til dem føjet til lerjord.

Hvis sengen er placeret på den frugtbare sorte jord før plantning squash, anbefales det at indføre for hver firkant. meter2 kg af savsmuld, 1 spsk. skefuld superphosphat og 2 spiseskefulde. spiseskefulde træaske.

En separat fremgangsmåde bør udføre i behandlingen af jomfruelige jord. Da det er nødvendigt at fjerne alle de rødder og insektlarver, og derefter for hver firkant. meter indføre 3 kg humus, og gødning, svarer til dem, der foretages i humus. I slutningen af sådanne arealer er bedre at hælde en opløsning af "Agricola-5".

fremstilling af frø

Overvej, hvordan at plante squash frø. For så frøene er betragtes som den mest hensigtsmæssige, indsamlet tre eller fire år siden. Før plantning squash frø, deres forvarmet. For at stimulere spiring, er de gennemvædet i en opløsning af borsyre, som fremstilles med en hastighed på 20 ml pr 1 I vand. Frøene forbliver opløsning 24 timer, derefter vasket med rent vand og tørres lidt. Denne fremgangsmåde øger produktiviteten med 20%.

I praksis anvendes ofte og anløbning frø. Til dette befugtede frø skal først være i et rum med en temperatur på 20 ° C varme, og efter 6 timer - indendørs med nul temperatur i 18 timer.

At stimulere vækst kan også bruge færdige produkter, såsom "bud", "Energi". Efter behandling med opløsninger af disse lægemidler frø omhyggeligt skyllet med rent vand, og et par dage alderen i den fugtige serviet ved en temperatur på + 25 ° C.

Hvordan til at plante squash frø i jorden

Når jorden er tilstrækkeligt varmet op, omkring slutningen af maj, er sengene redt på de fremstillede brønde i en dybde på 8 cm, placeres adskilt med en afstand på 70 cm. Dette er nødvendigt for at forhindre henfald af squash. Til hver brønd er placeret et par frø, som er dækket med jord. For ikke at deformere lag jord, er det bedst at udføre drypvanding. Efter såning blomsterbed dækket med en film før fremkomsten. Fra spiring i hullet et par bakterier forlod den stærkeste, mens resten er trukket ud.

voksende frøplanter

Dens udgangspunkt til at vokse i 30 dage før den planlagte landing i et blomsterbed. Dette udføres i drivhuse eller væksthuse. Overvej, hvordan at plante squash frøplanter. Til dette formål er spiret frø sået i en kasse med savsmuld, pottemuld og floden sand. Frøene skal være i en dybde på højst 3 cm Når kimbladene skyder dyk i potter med jord mix :. Savsmuld, tørv og haven jord. Dette også tilsat ammoniumsulfat, kaliumsulfat, kalk og superphosphat.

Vanding kimplanter bør være moderat. Op til 5 dage før den planlagte landing på en forberedt frugtbare grobund frøplanter hærdet. For at gøre dette, fjerne dækslet eller åbne dørene til at ventilere drivhuset. Før plantning spirer bare vandes med en løsning mullein, der er udarbejdet i forholdet 1:10. Det er muligt i stedet at anvende mullein ureaopløsning, fremstilling er udført med en hastighed på 10 g pr 10 liter vand. Frøplanter anset klar til udplantning efter fremkomsten af de tre løvblade forkortede hypokotyle.

Ved plantning i åbent terræn squash? 25-35 dages frøplanter plantet efter frost - i perioden fra den 25. maj til 5. juni i filmen cover - to uger tidligere.

Hvordan til at plante squash frø i åbent terræn: temperaturstyring

Squash frø spire ved en temperatur på 16 grader, så før du planter dem i haven, så sørg for at har varmt vejr. Natten, reduceres temperaturen, så anbefales, at tidspunktet på dagen portion af frøet film til at dække. Ud over beskyttelse mod frysning filmen vil holde fugtighed, som er så nødvendig for dyrkning af denne plante.

Patissons størst vækst og frugtsætning forekomme under etableringen af en temperatur på over 20 grader. Hvis planten er vokset nok, og der er en lang kuldeperiode, roden og stilken kan rådne. Bladene bliver gule, dækket med pletter, og til sidst dør. Dette fører til en betydelig reduktion i antallet af æggestokke, og nogle gange - i død af hele planten. Ved plantning i åbent terræn squash frø? Frøene er sået fra 10 til 25 April.

Care: vanding og radrensning

Efter plantning kimplanter eller efter, at frøene spirede (som squash frø plantet i åbent terræn, ovenfor), skal vandes planten. For at få en god høst vanding bør gennemføres i hele sæsonen. Det anbefales kun at bruge varmt vand for at undgå frysning planter. Vanding bør gennemføres ved roden, at sørge for, at vandet i denne proces falder på de mindre blomster og blade.

Ud over at vanding hele sæsonen anbefales det at løsne jorden. Det er nødvendigt at foretage overfladen, og pas på ikke at beskadige rodsystemet. Alt for ofte udføre løsne jorden omkring squash er uønsket, da det kan få den til at tørre ud. At opretholde fugtighed bioklip udføres under anvendelse af et lag af frugtbar jord, tørv og humus. At bevare fugt mellem rækkerne kan lukke dem med savsmuld eller afklippede græs. Brug den sidste mulighed, skal du sørge for, at ikke falder med græs ukrudtsfrø.

befrugtende planter

Gennem hele sæsonen, anbefales det at udføre tre ekstra gødskning. Den første skal udføres efter fremkomsten af de fire lag. I denne periode holdt stribning, der letter dannelsen af yderligere rødder og mineralsk gødning bringes. Med en svag vækst af planter er lavet næringsstoffer. Hvis udviklingen går godt, er de næringsstoffer ikke gjort, men kun kali og fosfat.

Den anden topdressing af planter produceret under sin blomstring. På dette tidspunkt gjort organisk gødning, såsom en opslæmning i et forhold på 1: 4 eller hønsegødning 1:10. Det kan bruges mullein. I anlæg forbruges 10 1 spand opløsning. Det efter en sådan befrugtende bladene ikke bliver brændt, er det stadig den øverste vandes med rent vand.

Hvis der var en lang periode med afkøling, hvorefter det varme vejr, kan du gøre en anden gødning. Opløsningen skal indeholde kaliumsalt, urinstof, mangan, borsyre og ammoniummolybdat. Det anses for at være den mest passende tidspunkt til aften af processen.

høst

Høsten sker, når frugten når op på fuld modenhed. Bedst egnet til brug kopi - som endnu ikke er modne frø. Det kan bestemmes ved et udbud og sart hud. Hvis det er grov, er frugten fjernes efter tørring planter. For konservering tunger fjernes, når deres diameter er 7 cm, ikke mere.

plantesygdomme

En af årsagerne til sygdommen - koldt vand, den skarpe temperaturændringer og jord. Hvis dette sker, kan planten blive syg med rodbrand og meldug. Når fugt kan påvirke squash råd og hvid antrikoz. Hvornår er disse sygdomme nødvendigt at tynde ud planten og behandle de relevante lægemidler.

Lille hemmelighed til dyrkning

Da frugtsætning squash udføres kontinuerligt, anbefales det at indsamle høsten hver fjerde dag. Dette vil bidrage til en hurtig dannelse af den efterfølgende blomstring og dannelse af nye frugter.

Hvis jorden er til stede en stor mængde af nitrogen, kan frugtmassen udvikle beskadigelse af hele afgrøden. For at undgå dette, skal du slette de tre nederste blad planter. Efter et par dage af operationen skal gentages igen.

For at forhindre forrådnelse af frugt under deres dannelse stadie behov zamulchirovat tørt græs.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.