Af teknologiMobiltelefoner

Tips og tricks: hvordan du aktiverer SIM-kortet Beeline

I de fleste tilfælde, når de køber en mobiltelefon knyttes et ekstra SIM-kort. For at begynde at bruge enheden, skal du aktivere det. Hvis du er en erfaren bruger, så for du vil det være et spørgsmål om blot et par minutter. Hvad med nyankomne? Denne artikel vil hjælpe dem. Den beskriver i detaljer, hvordan du aktiverer SIM-kortet Beeline.

Hvis du har købt en ny mobiltelefon, skal du vide, at uden aktivering af start- balance ikke vil være i stand til at foretage opkald og tekstbeskeder til rette. Hvad så gøre? Sådan aktiverer SIM-kortet Beeline ret? Vi tilbyder dig en trin for trin guide.

Trin nummer 1. Så du er nødt til at aflevere en kuvert, hvor Simca. Forsigtigt vi afsløre det, og træk SIM-kortet. Adskiller det fra plastbasen. Nogle gange at gøre dette er ganske vanskeligt, så der kan ikke undvære noget skarpt. Det kan være søm saks eller en lommekniv.

Trin nummer 2. Adskillelse af SIM-kortet fra basen, sæt det i en mobiltelefon. For at gøre dette, skal maskinen slukkes, og den bageste dæksel fjernes. Visse modeller af mobiltelefoner involverer også fjernelsen af batteriet. SIM-kort skal finde sted i pladsen, designet specielt til hende. Hvis du bare ikke kan finde det, så henvises til vejledningen til mobiltelefonen. Før du aktiverer SIM-kortet Beeline, sørg for at det er korrekt placeret i åbningen. Gule kontaktstrimler bør være nederst. Hvis det er tilfældet, kan du returnere batteriet tilbage på plads, og luk bagcoveret.

Trin nummer 3. Tænd mobiltelefonen ved at klikke på den passende knap og holde den i et par sekunder. Sådan aktiverer SIM-kortet Beeline? For at gøre dette, skal du indtaste en PIN-kode. Det kan findes under det beskyttende lag på plastsubstratet. Forsigtigt vaske det og få den eftertragtede pinkode.

Trin nummer 4. Som svar på et spørgsmål om, hvordan du aktiverer SIM-kortet Beeline, er det værd at bemærke, at under denne operation, er det vigtigt ikke at beskadige pinkode. Hvis du indtaster 3 gange i træk det forkert, Sim netop låst. Men fortvivl ikke, hvis dette sker for dig. Lås SIM-kortet, kan du, ved hjælp af PUK-kode, som også er skjult under det beskyttende lag. Hvis dette ikke hjælper dig, skal du kontakte din nærmeste Salon at genoprette sim-kort Beeline.

Hvis aktiveringen af SIM-kort var en succes, så er du nødt til at tjekke den personlige konto for dig at tilmelde grundbeløb. Du kan gøre dette til en af tre måder:

1) Send USSD-anmodning til * 102 #.

2) opfordring til telefonnummer 0697.

"Beeline" 3) balance Send en forespørgsel ved hjælp af SIM-menuen.

Udfør aktiveringen SIM-kort iPad ejere er som følger:

  • Gå til menuen, og find sektionen "Indstillinger".
  • Åbn "Mobildata" og vælger "SIM-programmet." Efter det, vises en speciel menu på skærmen.
  • Gå til afsnittet "Min Beeline", klik på "Andre serviceydelser" og vælg derefter "Aktiver SIM-kort."
  • I det vindue, der åbnes, finder vi "OK" knappen. Klik på det, hvilket bekræfter aktiveringsprocessen.
  • Meddelelse om vellykket aktivering af SIM-kort vil komme til dig i form af SMS-beskeder.

Vi håber, at den indsamlede i denne artikel oplysninger vil være nyttige for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.