Af teknologiMobiltelefoner

HTC Desire 326G Dual Sim. Oversigt og egenskaber

HTC selskabet lanceret i 2015, budgettet struktur 326G. Ligesom de fleste smartphones virksomheden, i apparatet ubalancerede værdi egenskaber. Så på det, der er i stand til denne enhed?

design

Opnået enhed i den sædvanlige stil af virksomheden. Identificer telefonen repræsentativt for velkendte mærke er ikke svært. Smartphone udelukkende er fremstillet af plast, som kan forventes fra overkommelige HTC Desire 326G Dual Sim. Oversigt over boliger tiltrækker glans. Det absolut tilføjer en lysstyrke enhed, men gør glat telefon.

enhed selskab forskellig montage og kvalitet. Men de billige enheder er ofte huller og knirker, er ikke en undtagelse, og enheden HTC Desire 326G Dual Sim. Anmeldelse Noter samling mindre ridser boliger, især ved et tryk på bagpanelet. Selv om pålideligheden af enheden er ikke underlagt tvivle. Med slag og nedture enhed klarer uden nogen mærkbare konsekvenser.

Marginalier på enheden er et volumen knop og tur. Den forreste del blev taget af højttalere, kamera, skærm, sensor, skærm og logo. devaysa styrer sensorisk og placeret under displayet. hovedtelefoner placeret i den øverste ende, og en mikrofon og et USB-stik, bund. På bagsiden er blank HTC logo, kameraet og blitz.

326G model viste sig ikke meget headroom og vejer kun 146 gram. Lidt forvirret devaysa tykkelse så meget som 9,7 mm, men dette er tilgiveligt fejl. Vægt hentyder til det faktum, at brugeren kan betjene enheden med én hånd. den glatte belægning forhindrer dog, at telefonen hele tiden stræber efter at glide.

udstilling

Virksomheden har etableret, er ikke den bedste skærm i HTC Desire 326G Dual Sim. Oversigt skærm kun forårsager forvirring og misforståelser. Modellen anvender en diagonal tilsvarende størrelse, 4,5 inches. Beslutning også accepteres, nemlig 854 x 480 pixels. Disse egenskaber svarer til prisen.

Den største ulempe ligger i TFT-matrix HTC Desire 326G Dual Sim. Oversigt devaysa vinkler svarer til 2012-1013 år. Selv med en lille hældning af billedet er forvrænget. Problemet vil være og arbejde med enheden i solen. Otbliki konstant og tab af lysstyrke, det er, hvad kommer til at stå for brugeren. skærm 326G er bestemt ikke den bedste løsning selskab, især i 2015.

kamera

Fabrikanten har udstyret model af basismatricen på 8 megapixels. Men hvad billedkvalitet i HTC Desire 326G Dual Sim Black? Touring kameraet er ikke specielt overraske brugeren. Optagemetoder er standard og særlige "chips" i telefonen er ikke givet. Selvom 326G matrix og udstyret med 8 M, betyder fotokvalitet ikke overholder en sådan egenskab.

På billederne en masse støj. Lame og billeddetaljer. Ulemperne er til stede på et fotografi, uanset belysning. Desværre, HTC økonomi påvirkes væsentligt kammeret, og ikke til det bedre.

Udstyret enhed og frontalkoy. Som foran kameraet modulet anvendes til 2 megapixel. Frontalki har de samme problemer som den for det vigtigste matrix. Selvfølgelig vil kameraet passer til videoopkald, men med selvportrætter vil være et problem.

Der var i apparatet uden optagelse af film. Smart telefon skyder video med 30 billeder per sekund og en opløsning på 1920 af 1080. I videoen, den blå farve dominerer, men generelt god kvalitet.

Hardwaren del

Installeret "fyld" er i overensstemmelse med prisen på HTC Desire 326G Dual Sim Hvid. Gennemgang af "jern" vil tilfredsstille mindre krævende brugere. Som en processor, quad-core Spreadtrum fabrikanten installeret med driftsfrekvensen så meget som 1,2 GHz. Hardwaren del nemt klare de daglige opgaver.

Brugeren er tvunget til at glemme alt om krævende spil, fordi maskinen er installeret billig video accelerator Mali-400 MP2. Chippen vil give en tilstrækkelig se video og afslappet jobansøgninger, men mere kan forventes.

Producent GB RAM installeret i smartphone HTC Desire 326G Dual Sim. Oversigt over hukommelse hentyder til det faktum, at de ressourcekrævende opgaver enheden ikke kan løse. Men hurtige arbejdsprogrammer og skifte mellem dem giver telefonen.

Native hukommelse devayse 8GB, og er tilgængelig for lidt mere end 4 GB. Indbyggede applikationer og systemet optager en betydelig mængde plads. Øge kapaciteten kan skyldes et flash-kort på op til 32GB. Desværre er det umuligt at udvide hukommelsen til programmer.

systemet

Indretningen kører på styresystemet "Android" 4.4. Version er ikke den nyeste og den mest sandsynlige til at opgradere til 5,0 vil ikke. "Android" er installeret på toppen af mærket HTC-interface. Systemet perfekt tilpasset, og god "fyld" giver ingen hang-ups. Den eneste ulempe ved systemet - hukommelse grænse for programmer.

link

Enheden understøtter 3G og arbejde i populære netværk. Apparater som er udstyret med Wi-Fi, modul 4,1 Bluetooth og GPS og A-GPS. Speaker giver fremragende lydkvalitet. Det skal bemærkes, at muligheden for at anvende to simok. Desværre er kun en radio og derfor den anden sim-kort afbrudt under opkaldet.

autonomi

326G batteri kapacitet på kun 2.000 mAh. Batteriet virker svag, men det er ikke. Et lille display med lav ydelse og lave omkostninger "fyld" er ikke karakteriseret ved et stort forbrug af energi. Under opkaldet telefonen vil vare 2 dage, og brugen af trådløse netværk vil forkorte den tid "liv" på batteriet op til en dag. Alt batteri er ikke dårlig, især for en billig enhed.

pris

Det største problem i selskabet - det er overpris. Især en manglende tydeligt i budgettet enheder. Gennemgang af HTC telefon Desire 326G Dual Sim rapporteret om de svage præstationer, men prisen for modellen er høj. Værd anordning 7-7,5 tusind rubler, hvilket er irrelevant for de 326G kapaciteter.

resultat

Model Desire 326G er i stand til at tilfredsstille de fleste anmodninger. Tilstedeværelsen af trådløse netværk, de to kort og en god "hardware" gør enheden attraktiv. Men alle fordelene ved offset overpris. Grådighed producent reducerer telefonens popularitet betydeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.