FormationHistorie

Makiavelli Nikkolo: filosofi, politik, ideer, synspunkter

Italiensk forfatter og filosof Makiavelli Nikkolo var en vigtig statsmand i Firenze, besætter posten som sekretær, er ansvarlig for at opretholde udenrigspolitik. Men meget mere kendt for sine bøger, han havde skrevet, blandt hvilke skiller sig ud en politisk Afhandling "Kejseren."

Biografi af forfatteren

Den fremtidige forfatter og tænker Makiavelli Nikkolo blev født i en forstad til Firenze i 1469. Hans far var en advokat. Han gjorde alt, at hans søn fik den bedste uddannelse på det tidspunkt. Til dette formål, var der ikke noget bedre sted end Italien. Det vigtigste tank af viden for Machiavelli var det latinske sprog, som han læste en enorm mængde af litteratur. Opslagsværker for ham at blive værker af antikke forfattere: Iosifa Flaviya, Macrobius, Cicero og Livius. Drengen var glad for historie. Senere er disse smag afspejles i hans eget arbejde. Nøglen til forfatteren blev arbejdet i den antikke græske Plutarch, Polyb og Thukydid.

Makiavelli Nikkolo begyndte sin offentlige tjeneste på et tidspunkt, hvor Italien blev ramt af krige mellem flere byer, riger og republikker. En særlig plads var besat af paven, der ved årsskiftet af XV og XVI århundreder. Det var ikke bare en religiøs pave, men også en betydelig politisk figur. Opsplitningen af Italien og manglen på en forenet nationalstat gjorde de rige byer på halvøen tidbit for andre stormagter - Frankrig, det Hellige Romerske Imperium og vinder magt koloniale Spanien. En virvar af interesser var meget vanskelig, hvilket førte til fremkomsten og ophør af politiske alliancer. Betydningsfulde og væsentlige begivenheder bevidnet af Makiavelli Nikkolo, stor indflydelse ikke kun hans professionalisme, men også på udsigterne.

filosofiske synspunkter

Ideerne præsenteres i sine bøger af Machiavelli, en betydelig indvirkning på opfattelsen af det politiske samfund. Forfatteren var den første til at overveje i detaljer og beskrevet alle adfærd af herskerne. I bogen "The Emperor", sagde han direkte, at de politiske interesser staten bør have forrang for andre konventioner og aftaler. På grund af dette perspektiv, tænker betragtes eksemplarisk kyniker, der vil stoppe ved intet for at nå deres mål. Statens kynisme han forklarede service af en højere godt formål.

Niccolo Machiavelli, hvis filosofi blev født som et resultat af personlig erfaring af tilstanden af italienske samfund i begyndelsen af det XVI århundrede, ikke kun talt om fordelene ved en bestemt strategi. På siderne af hans bøger beskrev han i detaljer strukturen af staten, hvordan det fungerer, og relationerne i det. Tænkeren foreslog ideen om, at politik er en videnskab, der har sine egne love og regler. Niccolo Machiavelli mente, at mennesket, perfekt mestrer emnet, kan forudsige fremtiden eller afgøre udfaldet af en proces (krig, reform, og så videre. D.).

Betydningen af Machiavellis idéer

Florentinske forfatter af renæssancen indført mange nye emner til diskurs inden for humaniora. Hans debat om, hvorvidt og under moralske standarder sat skarpe spørgsmål, som stadig argumentere mange filosofiske skoler og doktriner.

Diskussion af den rolle, den person af linealen i historien for første gang opstod fra pennen af Niccolo Machiavelli. Tænker ideer førte ham til den konklusion, at det feudale fragmentering (hvor for eksempel holdt Italien) arten af den suveræne erstatning for alle institutioner af magt, der skader beboerne i hans land. Med andre ord, i en fragmenteret tilstand af paranoia eller svaghed lineal fører til en tifold værre konsekvenser. I løbet af sit liv, havde Machiavelli set nok eksempler på sådanne malerier af italienske magter og republikker, hvor strømmen er rystet fra side til side som et pendul. Ofte er disse udsving førte til krige og andre katastrofer, der er hårdest ramt af den almindelige befolkning.

Derfor, i en tale til sin læser forfatteren beklagede, at staten ikke kan være effektiv uden den stive centralregering. I dette tilfælde selve systemet kompenserer ulemper ved svag eller ude lineal.

Historien om "Sovereign"

Det skal bemærkes, at afhandlingen "The Prince" blev skrevet som en klassisk guide til brugen beregnet til de italienske politikere. En sådan skrivemåde gjort bogen unik for sin tid. Det var en grundigt systematisk arbejde, hvor alle ideer blev præsenteret i form af afhandlinger, støttet af den virkelige verden eksempler og logisk ræsonnement. "Kejseren", udkom i 1532, fem år efter død Niccolo Machiavelli. Udsigten fra det tidligere florentinske embedsmand straks genklang med den brede offentlighed.

Bogen er blevet en reference for mange politikere og statsmænd i de følgende århundreder. Hun genudgivet aktivt indtil nu, og er en af grundpillerne i humaniora, dedikeret til samfundet og statslige institutioner. Det vigtigste materiale til at skrive bogen var oplevelsen af faldet af den florentinske republik, som har oplevet Niccolo Machiavelli. Citater fra afhandlingen blev indarbejdet i forskellige lærebøger, der underviser embedsmænd fra forskellige italienske fyrstedømmer.

arvelighed magt

Hans arbejde forfatteren er opdelt i 26 kapitler, som hver især er rettet til et bestemt politisk emne. Indgående kendskab til historien om Niccolo Machiavelli (citater af gamle forfattere findes ofte på siderne) lov til at bevise deres spekulation på erfaringerne fra den gamle æra. For eksempel, helligede han et helt kapitel til den skæbne den persiske konge Darius, fanget Aleksandrom Makedonskim. I sit essay skribent gav en vurdering af, hvad der er sket fald staten og fået flere argumenter for, hvorfor landet ikke gjorde oprør efter død af en ung kommandør.

Spørgsmål om, hvilke typer af arvelige regering er meget interesseret i Niccolo Machiavelli. Politik, efter hans mening, er direkte afhængig af den måde, hvorpå tronen passerer fra forgængeren til efterfølgeren. Hvis tronen er passeret pålidelig måde, vil staten ikke true uro og kriser. Samtidig i bogen er et par måder at holde en tyrannisk regering, hvis forfatteren var Niccolo Machiavelli. Kort sagt kunne kejseren flytte til en ny erobrede territorium til den mest direkte overvåge de lokale følelser. Et slående eksempel på denne strategi var Konstantinopels fald i 1453, da den tyrkiske sultan flyttede til denne by sin hovedstad og omdøbte det Istanbul.

Lagring tilstand

Forfatteren forsøgte at forklare i detaljer læseren, hvordan det er muligt at holde fanget fremmed land. Til dette formål, i henhold til tesen om forfatteren, er der to måder - en militær og fred. I dette tilfælde er begge metoder tilladt, og de skal være dygtigt kombineres til samtidig formilde og at skræmme befolkningen. Machiavelli var en tilhænger af etableringen af kolonier på jordkøb (om den form, hvori det blev gjort af de gamle grækere eller de italienske maritime republikker). I samme kapitel, forfatteren bragte den gyldne regel: kejseren er nødvendigt for at støtte de svage, og at svække den stærke til at opretholde en balance i landet. Fraværet af stærke bevægelser oppositionen hjælper med at holde magten magtmonopol i landet, som er et af de vigtigste elementer i en pålidelig og stabil regering.

Beskriver måder at løse dette problem, Niccolo Machiavelli. forfatterens filosofi opstod som en samling af hans egne erfaringer med ledelse i Firenze og historisk viden.

Rolle personlighed i historien

Siden Machiavelli lægger stor vægt på spørgsmålet om betydningen af den enkelte i historien, han også lavet en kort skitse af de kvaliteter, der skal have en effektiv suveræn. Italienske forfatter understregede griskhed, kritisere de generøse herskere tilbringer deres kasser spildt. Typisk er disse autokrater nødt til at ty til at hæve skatterne i tilfælde af krig eller anden offentlig nødsituation, som er ekstremt irriterende mennesker.

Machiavelli berettiget stivhed herskere i staten. Han mente, at en sådan politik er med til samfundet undgå unødvendig uro og uro. Hvis for eksempel, kejseren for tidligt at straffe folk, der er tilbøjelige til at gøre oprør, dræber han flere personer på samme tid sparer resten af befolkningen fra unødvendige blodsudgydelser. I denne afhandling gentaget igen eksempel på forfatterens filosofi om lidelser individer er intet sammenlignet med interessen i hele landet.

Behovet for herskere stivhed

Florentinske forfatter ofte gentaget tanken om, at den menneskelige natur er foranderligt, og de fleste af de mennesker rundt - det er en flok svage og grådige skabninger. Derfor fortsatte han med at Machiavelli, er det nødvendigt at imponere kejseren ærefrygt blandt sine undersåtter. Dette vil holde disciplin i landet.

Som et eksempel nævnes han oplevelsen af den gamle legendariske kommandør Hannibal. Han bruger brutalitet til at holde orden i sit multietniske hær, til et par år kæmpe i den romerske eksil. Og det var ikke et tyranni, fordi selv henrettelser og repressalier mod den skyldige i at overtræde lovene er retfærdige, og ingen, uanset deres situation kunne ikke få immunitet. Machiavelli mente, at herskeren af grusomhed er kun berettiget, hvis den ikke er åben røveri af befolkningen og vold mod kvinder.

tænker død

Efter at have skrevet "Kejser" berømte Tænker sidste år af sit liv viet til oprettelsen af "History of Florence", der er vendt tilbage til hans foretrukne genre. Han døde i 1527. På trods af den posthume berømmelse af forfatteren, det sted, hvor hans grav er stadig ukendt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.