FormationUngdomsuddannelse og skoler

Støvdrager og pistil af en blomst

Blomsten kaldes en modificeret plante skud, til avl af frø. I modsætning til normale grene (skud), han udvikler sig fra en blomsterknop. Stem af blomsten er pedicel og beholder. Corolla, bæger, støvdragere og støvveje modificeret blade dannes. For at forstå, hvorfor vi har brug for planten alle disse organer bør nærmere undersøge strukturen af hver blomst. Så i centrum er støvvejen, som på trods af sit navn, er en "kvinde" reproduktive orgel. Typisk omkring det er talrige støvdrager, som er "male" reproduktionsorganer. Under alle blomst støvdrager og pistil - den vigtigste del af det. Af dem vil det efterfølgende blive dannet frugten af en plante, hvis frø er en pålidelig reproduktion.

Støvdrager og pistil spiller en afgørende rolle i livet af blomstrende planter. Mand seksuelle organ af en hvilken som helst af blomsten, som er en samling af alle de støvdragere, kaldet "androecium". Hver af dem har en "staminate tråd" og 4 "af pollen vej," fanger "duster". Den består af to halvdele, som hver på sin side er der to hulrum (kamre eller stikkontakter). De dannede alle kendte pollen. Ifølge støvdragere filamenter holdt vand og næringsstoffer. Kvindelige seksuelle organ af en blomst er "frugtanlæg", som i virkeligheden, kaldet "støder". Den består af en "søjle", "æggestokke" og "stigmatisering". På denne "stigmatisering", og bliver modnet pollen på støvdragere. "Kolonne" udfører støttefunktioner, og i "ovarie", som indeholder frøanlæg (en eller flere) vokser frøene ved befrugtningen. Frøanlæg er embryo sacs, som hurtigt udvikler og formular frugtplanter. Pistil og støvdrager, den ordning, som ikke ville være fuldstændig uden "nectary", udsender en sød nektar, ofte få pollen fra insekter, flagrer fra blomst til blomst. Blosteret består af en blomsterkrone og bæger. Pistil og støvdrager omgivet blosteret.

Der er mange forskellige slags blomster, som er forårsaget af tilstedeværelsen af disse eller andre organer. Således planterne, som blomsterne har en pistil og støvdragere, er "biseksuelle". Hvis der kun er støvdragere eller kun støvveje - anlægget er omtalt som "tvebo". "Enbohampeplanten" henvist til de af de planter, som er med deltagelse af blomster og støvdragere og støvfangere med. "tvebo" planter kaldes, har kun pistillate eller staminate blomster alene.

Strukturen i støvvejen og støvdragere dannet for millioner af år. Blomsten er den reproduktive orgel af dækfrøede. Støvdrager og pistil giver planten dannelse frugter (frø). Frugten vises i færd med fusion af frugtblad. Han er en simpel (ærter, blommer, kirsebær) eller kompleks (bestående af flere kondenserede støvfangere - nellike, lilje, kornblomst). Mange medlemmer af floraen er uudviklede (rudimentære) støvfangere. Arter mangfoldighed i de former og struktur på blomsterne på grund af den opstår i løbet af en lang evolution af forskelle i deres metoder til bestøvning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.