Nyheder og SamfundNatur

Burning Bush - en unik plante

Brændende busk - en plante overraskende omtale af det i Bibelen og gamle manuskripter. Dens navn er ganske berettiget, som i sommervarmen i mangel af vinden anlægget indhyllet i en let tåge, der tændt tændstik antændes, mens selve planten ikke lider. Den forekommer så usædvanligt som følge af fordampning af æteriske olier produceret i alle de ovenfor formalede dele af bøsningen.

Ifølge den officielle klassifikation af denne plante kaldes dictamnus. I almindelig sprogbrug kaldes det en vild stjerneanis og fraxinella. Burning Bush - en flerårig urteagtig plante, der tilhører familien Rutaceae. Diameteren det kan nå en højde på 1 m ved 80 cm. Rødderne af sin kraftfulde woody. Stænglerne er lige, stærke, forgrenet i toppen, lipkovatye at røre ved. Finnede blade, formet ligner bladene af asken (dermed en af titler).

Arealet med voksende dette anlæg er ganske bred, fra Middelhavet op til Fjernøsten. I naturen yasentsy vokse blandt buske, på kanten af skove, klipper.

Brændende busk - en plante uhøjtidelig, ganske hårdfør. Den vokser problemfrit i fuld sol og delvis skygge som dårlige jorder, og det dyrkede. Fraxinella har en karakteristisk lugt, noget der minder om anis stjerneanis, populær hos de små mennesker.

Denne staude blomstrer i begyndelsen af juli og blomstre i en måned. Stor, bred åben klokke med lange buede støvdragere, hvide eller pink - det er dens blomst. Brændende busk producerer racemes løse blomsterstande, der tiltrækker og lugte dem. Men vi bør ikke gøre dette, eller hovedpine vises, svaghed og sløvhed. Hvis vi rører planten, indhyllet i tåge, kan du få forbrændinger med blærer og ikke helende sår, hvorefter arrene kan forblive. I overskyet vejr, planten er helt uskadelige.

Ripple mulig fraxinella ved frø, stiklinger og division. Frø modnes i det tidlige efterår, så dem bedre før vinteren, så god spiring, de adskiller sig ikke. Forår eller efterår (men ikke om sommeren!) Kan opdeles i "Bush". Burning Bush nemmeste neodrevesnevshie formeres ved stiklinger, der skal tages "til hæl". Fortrinsvis efter deres rode forarbejdning stimulator roddannelse og straks placere i en konstant med en afstand på 40 cm, fordi transplantation de lider dårligt. Vokset fra frøene af planten blomstrer, som regel i det fjerde år, men fra stiklinger - kan behage blomstring næste.

På trods af at den brændende busk - planten er giftig, er det meget udbredt i folkemusik og traditionel medicin. Med hans hjælp mod depression, allergier, luftvejsinfektion, falciparum malaria, fnat, epilepsi og udvise orme. Det er dog ikke nødvendigt at engagere sig i selv. Det bruges i madlavning. I Georgien, for eksempel fra dens blomster produceret krydderier og kød startere.

I landskabet design fraxinella anvendes i mixborders, og i et enkelt plantning. Han får sammen godt med tørre-elskende planter såsom daylilies, Monarda, Heuchera, etc. Under hensyntagen til de særlige forhold i planter, skal du ikke sætte det tæt på sporene, især for dem, der har små børn og kæledyr. Måske behøver det ikke at sætte på dit websted, og beundre på afstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.