HjemlighedHavearbejde

Spørgsmål gartnere: hvordan man dyrker kirsebær fra knoglerne

Hvis du ønsker at dyrke frugttræer, den nemmeste løsning - købe fra pålidelige havearbejde foreninger frøplanter. Men på trods af den finansielle kapacitet til at købe et vilkårligt antal af dem, for mange er det simpelthen uinteressant. Hvis du ønsker at se, hvordan livet er født et træ, så er du nødt til at vide, hvordan man dyrker søde kirsebær fra knoglerne. I denne note, kan du få en kultur, som er uspiselig frugt, hvis ikke begynde at overholde de fastsatte regler for landing. Men selv om deres smag vil være ganske godt, kan søde kirsebær størrelse være mindre end for moderen træet.

Plantning gruber kan være sommer, efterår og forår. I sidstnævnte tilfælde er det nødvendigt at foretage lagdeling. Den konkluderer, at, for at opretholde materialet til udplantning i de nødvendige betingelser: Det er vigtigt at overholde de temperatur- og luftning tilstande, så glem ikke om luftfugtigheden. Det fremmer modning af knogle, fordi den er i hvile, og selv opholder sig i jorden, kan ikke vokse i løbet af årene. Det er derfor, det er bedre ikke at skynde sig med landing, hvis du ønsker at lære hvordan man dyrker søde kirsebær fra knoglerne.

Til denne frugttræ lagdeling skal vare fra 90 til 180 dage afhængig af sorten, så du skal starte arbejde, under hensyntagen til de elementer af den valgte type. For modning frø du nødt til at finde et kølerum, der ikke vil fryse. En ideel variant anses kælder rum, hvor temperaturen vil svinge ved 6 + ... 2 0 C. Kun under disse betingelser, er der en stærk mulighed for, at voksende kirsebær af knogle ville være egnet.

Således, at forvasket materiale blandes med plantning substrat desinficeres i et forhold på 1: 4 og vandes. Som en primer egnet vasket kalcineret sand, savsmuld (hvor der ikke er nogen skorpe) eller tørv. Sidstnævnte i øvrigt, hæver niveauet for spiring, fordi det holder fugten godt, giver fri adgang for luft og accelererer modning.

Kun få kun vide, hvordan at vokse søde kirsebær fra knoglerne. Derudover bør du gøre en indsats, fordi efter blanding med underlaget materiale slutter ikke. Nu er det vigtigt at sørge for, at jorden altid er forblevet fugtig, og frøene begyndte at vokse mugne. For at gøre dette med jævne mellemrum substrat med gruber skal tømmes på en ren overflade, alt nøje gennemgået, fugter og hæld tilbage i skuffen. Hvis du bemærker udseendet af bakterier, skal kasserne være lagt på is eller frosne jord - det vil stoppe den yderligere vækst af kulturen.

Selvfølgelig, hvis du ønsker at lære hvordan man dyrker kirsebær fra knoglerne, men du kan ikke gøre lagdeling, så bare tørrede frø i sensommeren Bury i fugtigt sand, og i oktober vyseyte dem i åbent terræn i en dybde på ca. 3 cm. I løbet af vinteren, knogle vil modnes, dog ikke forvente en høj spiring, fordi betingelserne i jorden vil være mindre end ideel. Næste efterår dyrkede kirsebær fra knoglerne er klar til den vigtigste transplantation. Frugt får du et sted i 3-4 år med stærk vækst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.