Nyheder og SamfundNatur

Frugt træ - sygdomsforebyggelse

Før du gør plantning og dyrkning haven, er det nødvendigt at undersøge et stort antal af referencematerialer. De vil gøre det muligt at kende funktionerne i vækst og udvikling, samt sygdomme i frugttræer. De er der et stort antal, og typen af patogener, de er:

  • gær;
  • bakteriel;
  • viral.

For ikke at løbe ind i en af dem i den indledende fase af vækst, er det nødvendigt at omhyggeligt vælge den børnehave, hvor man kan købe træer af frugttræer. De er nu ret dyrt, og patienten behandlet træ vil koste en rund sum, så inspicere det. Forbløffet kan være en del af de blade, rødder, grene. Det betyder, at enhver afvigelse fra den ideelle tilstand bør vække mistanke. At vide, hvad man skal kigge efter, se på nogle af de sygdomme.

meldug

Dette er en af de mest almindelige problemer, når skarpe forskelle i dagtimerne og nattemperaturer. Det udtrykkes i udseendet af pletter på oversiden af bladene. De kan være fra meget lys til gul-brun. På undersiden i dette tilfælde forekommer grålig skimmel. Medmindre der træffes en hurtig indsats, vil de unge skud tage grimme former, der svækker frugttræ og føre til forsinkelser i udvikling og vækst.

Denne sygdom tilhører de svampearter. Ondsindede sporer overvintre på planterester og under gunstige betingelser for dem begynder at udvikle intensivt. Bekæmpe dem bør foregå i tide, ellers sygdommen vil sprede sig til alle planter.

Bemærke tegn på fremkomsten af svampen på bladene, er det nødvendigt at fjerne de ramte skud (ideelt det er bedre at brænde). Under ingen omstændigheder bør ikke sætte dem i komposten. Frugttræ, hvor de blev opdaget, behandlet med specielle kemikalier. Medtag følgende: "Topaz", "Beyleton", "Topsin-M".

Sprøjtning er nødvendigt at foretage mindst to gange, med et interval på 12-14 dage. Men behandling med kemikalier ødelægger mange nyttige insekter, og afspejler dårligt på den person. Derfor er det bedre at forsøge at forhindre forekomsten af sygdomme. For at gøre dette, fjerne nedfaldne blade og resterne af græs i efteråret, løs jord i foråret og undgå det høje indhold af kvælstofgødning i jorden. Og så frugttræ vil behage dig rene og sunde frugter.

kirsebær bladplet

Denne sygdom henviser også til svampe og farligt for stenfrugt - kirsebær.

Det første tegn på nederlag - fremkomsten af små røde prikker, som gradvist vokser i størrelse. Nederst på papiret har de en hvidlig-rosa flor - det er conidiosporer, med deres hjælp, det er spredningen af sygdommen. Med intensiv udvikling af frugttræer kirsebær bladplet tidligt kaste sine blade. Dette fører til dens svækkelse. Som et resultat, kan det lide af selv mindre frost om vinteren. At bekæmpe patologien er nødvendigt at sprøjte følgende lægemidler: "Ftalan", "Zineb" oxychlorid kobber.

Den første behandling udføres under bladre, efterfølgende - i to uger. Det anbefales også at sprøjte efter høst. Og, selvfølgelig, så glem ikke om forebyggende foranstaltninger i efteråret. Så din have vokse sundt og vil glæde dig med stabile udbytter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.