SundhedMedicin

Hvad gør man med forstoppelse?

For tiden de fleste mennesker har en tendens til at forsømme deres egen sundhed. Men der kommer en dommedag, og vi begynder at bebrejde sig selv for manglende respekt for din egen krop og forsøger at rette op på situationen. I nogle tilfælde, heldigvis, er alt foregår, men desværre, det sker og omvendt. Derfor er det vigtigt at "åbenbaring" øjeblik kom så hurtigt som muligt.

En af de mest almindelige problemer i vores krop - er forstoppelse. Desuden kan det forekomme hos både voksne og børn. Er dette et problem? Ja, helt: med forstoppelse, mavesmerter, flatulens (flatulens), konstant ubehag. Ubehandlet forstoppelse kan blive kronisk og provokere fremkomsten af hæmorider. Af alt dette følger det, at kampen mod forstoppelse er nødvendig.

Hvad gør man med forstoppelse. Act One.

Til at begynde, skal du sørge for, at dit problem er - forstoppelse. Under dette begreb almindeligvis forstås som en systematisk vanskelighed ved afføring eller afføring forsinkelse på mere end to dage. Der er tre elementer, som man kan bestemme situationen ophidser dig - forstoppelse eller fysiologisk norm:

· Besøg "i det store" toiletrummet tre gange om dagen til tre besøg om ugen;

· Det samlede velbefindende, mangel på ubehag i maven;

· Fremgangsmåde spontan afføring uden anstrengelse, uden at forårsage smerte efter afføring sker ikke føler, at tarmen kun delvist frigivet.

Hvis mindst et af tegnene for din situation er forkert, så er det sikkert at tale om opstår forstoppelse.

Hvad gør man med forstoppelse. Act II.

Vi foretage en vurdering af tarmen tone, da dette vil afhænge af den terapeutiske virkning: stimulering af intestinale spasmer eller fjernelse. Skelne forstoppelse atoniske (fæcesvolumen, den første af dem, forlader næppe endetarmen, der forårsager smerte, forbliver det samme afføring passere let) og spastisk (fæces med indsnævringer kan være i form af får afføring, sædvanligvis forlade tyktarmen smertefrit). I nogle tilfælde, der er blandede typer af forstoppelse (cal repræsenterer tætte klumper hænger sammen med hinanden). Hvis forstoppelse opstår asthenic tyngde i maven, følelse af mæthed. Med spastisk - skarp smerte, kramper, oppustethed.

Hvad gør man med forstoppelse. ACT III.

Dernæst forsøger vi at forstå årsagen til fænomenet. Hvis du bare tage afføringsmidler, tarmen, selvfølgelig, til rådighed. Men da hun er grunden (som vi stadig ikke kender), er sandsynligheden for forekomst af forstoppelse er meget høj i den nærmeste fremtid.

Den mest almindelige årsag til forstoppelse - en usund kost og manglende væskeindtag. Under fejlernæring skal forstås overdreven brug af fastsættelse produkter (ris, mælk, semulje, blåbær, stærk te, etc.). Dette problem ofte står over for unge mødre, der, for ikke at skade barnet, dramatisk reducere listen over fødevarer, der forbruges. Hvad skal jeg gøre. Det er nødvendigt at indtaste i din kost masser af væske, mad rig på rå fiber, og mejeriprodukter. Derudover er der et behov små måltider 5-6 gange om dagen på samme tid.

En anden grund - manglende fysisk aktivitet (typisk for atoniske forstoppelse).

Ikke mindre vigtig årsag - vane at udskyde at gå på toilettet senere. Signaler behovet for at tømme tarmen, der kommer ind i kroppen, bør ikke ignoreres, da ellers signalerne vil simpelthen ophøre med at handle, og man får neurogen forstoppelse.

Årsager til forstoppelse kan også være stress og antibiotika.

Hvad gør man med forstoppelse. Lov IV.

Vi fjerne årsagerne til forstoppelse: gå på toilettet på det første opkald; Vi drikker per dag mindst 1,5 liter af en væske; omfatter i kosten af mejeriprodukter og fiber-rige fødevarer; omfatter i den daglige rutine fysisk aktivitet, kan du starte med en normal ladning i morgen.

Hvad hjælper med forstoppelse, ud over de ovennævnte foranstaltninger? Hjælp, og hurtigt kan give retsmidler, der er tilgængelige i store mængder på et apotek. Jeg må sige, at disse midler har hurtig handling, men de adskiller sig i graden af indvirkning på kroppen, så det er rimeligt at bruge dem kun på recept.

Hvordan skal man behandle med forstoppelse medicin. Ofte er det ønskeligt at behandle forstoppelse mild afførende. Du kan bruge medicin til lactulose - sirup "Duphalac", "Normase"; pulver "Forlaks", "Eksportal", "Mukofalk". Deres handling vises noget langsommere end ved at irritere afførende, men de er blide og ikke vanedannende. Desuden har de lov til at spise selv små børn og ammende mødre.

Når atonisk forstoppelse muligt at bruge stoffer på grundlag af bisacodyl og senna, samt "Guttalaks" dråber "Slabilen", "Regulaks".

For hurtig effekt, kan du bruge glycerin betyder at den kan anvendes til behandling af atoniske forstoppelse hos spædbørn, gravide og ammende mødre.

Anvendes som olie lavement vaseline, oliven, solsikkeolie.

I spastisk forstoppelse er nyttigt at tage varmebehandlinger (bade, varmepuder på maven), de fjerner spasmer og flyt afføring for at afslutte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.