SundhedSygdomme og betingelser

Atoniske forstoppelse

Atoniske forstoppelse - det er det virkelige problem, som er relateret til utilstrækkelige eller vanskelige afføring. Hvis tidsforsinkelsen af en stol er mere end to dage, anses det for forstoppelse. Sygdommen kan være kronisk. Dens karakteristika: en lille mængde afføring, som også har en fast konsistens, resterende følelse af ufuldstændig tømning af tarmen. Alt dette har en direkte indvirkning på menneskers trivsel kan føre til smerter i muskler, nervøsitet, nedtrykthed og appetit. For mennesker der lider af sygdommen, kendetegnet ved gullig og bleg hud, som på lang sigt forstoppelse bliver løs og smidig.
Atoniske forstoppelse kan have flere årsager, og de er ret forskellige. For eksempel kan det være en konstant stress og forstyrrelser i nervesystemet, der har direkte indvirkning på det autonome system. Desuden kan årsagen være en stillesiddende livsstil, som i øjeblikket præget af ikke kun for de ældre, men også for kontoransatte. Derudover normale tarm funktion påvirker ordentlig ernæring. Hvis kosten er en masse junk food, animalsk fedt og protein, så er problemet med afføringen gennem fremskridt tarmene opnået, og som et resultat, der er atoniske forstoppelse. Behandling af denne sygdom er bedst gøres med det samme uden at stramme op til det øjeblik, hvor den ikke-udklækkede afføring vil gære og rådne i kroppen.
Ud over disse årsager til sygdom, kan atoniske forstoppelse forekomme som et resultat af ændringer i hormonal baggrund, fx under graviditeten. Også, tømning forsinkelse kan være hos nyfødte som følge af ændringen af fødevarer og muskelsvaghed, som er karakteristisk for tidligt fødte børn. Årsagen til forstoppelse kan være misbrug af produkter såsom vin, stærk te og kaffe.
Behandling af atopisk forstoppelse afhænger i høj grad af, hvor hurtigt det er elimineret, og på grund af årsager. Positivt for gunstig lindring fra problemet med ordentlig ernæring er påvirket. Atoniske forstoppelse forsvinder hurtigt, når du slår til kost af friske frugter og grøntsager. De vigtigste produkter, der hjælper i behandlingen af denne sygdom er roer, abrikoser, svesker og gulerod. Ofte læger anbefaler at spise disse fødevarer i kogt og lurvet. Desuden er den vigtigste behandling for denne sygdom anses for at være anvendelsen af alle typer mejeriprodukter og yoghurt.
Under behandlingen kan lægen ordinere et afføringsmiddel. Men det vil være, hvis årsagen til forstoppelse er svagheden i peristaltikken grund stillesiddende livsstil. Misbrug betyder dataene ikke anbefales, da de kan forværre situationen for patienten, og efter et stykke tid uden at tømme deres ansøgning bliver simpelthen umuligt.
Hvis du lider af forstoppelse grudnichok, problemet fortsætter en gang, når der modtages modermælk. Med tre måneder barnet kan gives de svage spiritus eller bouillon svesker abrikoser.


Hvis forstoppelse opstod på baggrund af hormonelle svigt under graviditeten, vil forudsætningen være justering af kosten. Den optimale mængde fiber vil hjælpe med at løse problemet.
Afslutningsvis kan vi sige, at regelmæssig brug af alle de ovennævnte produkter, såvel som den væskeindtag op til to liter dagligt, vil bidrage til at undgå problemer med afføring. Også til gavn vil ændre mængden af fødeindtagelse. Hvis der er sådan et problem, er det bedre at spise en fraktioneret og regelmæssigt. Omkring 4 eller 5 gange om dagen, små portioner. I dette tilfælde vil en normalisering af tarmen være tilvejebragt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.