SkønhedKosmetik

Triple cologne: lidt historie

I de dage i Sovjetunionen i nogen parfume afdeling kunne købe cologne "Triple". Det kostede en krone for dem ikke stå i køen, så det er ikke altid bruges efter hensigten. Historien om "Köln Water" er mere end tre århundreder, og det blev udtænkt ikke som en parfume og som en slags eliksir, har mirakuløse egenskaber, der kan helbrede næsten alle sygdomme i verden. Instruktionerne klart tilkendegivet, at anlægget er i stand til at forhindre, at disse ting fra pest, udskiller giften til at helbrede gulsot, kolik, forbrændinger, etc. Og det tilføjer skønhed, giver huden glathed og smuk farve.

Følgelig Triple cologne er et terapeutisk middel. Men det varede indtil indtil Napoleon udstedte et dekret i 1810, der krævede offentliggørelse af opskrifter absolut alle de helbredende eliksirer, potions og

Andre såkaldte lægemidler. Producenter "Köln Vand" ikke ønsker at afsløre deres hemmeligheder, så tilføjet nogle cologne duftstoffer og erklærede, at det parfume. I sin nye egenskab eliksir blev det også vedtaget af de "Cheers", selv kejseren selv var tilfreds med ham. Vi kan sige, at det var ham og hans hær, og "rejst" eau de cologne i Rusland, da han gik til at erobre Moskva. Heldigvis, jeg gør det han fejler, men det "vand forhekset", hvor alkoholen omkring 60 procent, meget slået rod. Og allerede på grundlag af dens sammensætning, landet begyndte at frigive en anden parfume.

Men hvor gjorde det navn - Triple cologne? Dens sammensætning kan have været kakim- mystisk? Overhovedet ikke. Blot for at annoncere medicin parfume, har tre aromatiske komponenter blevet føjet til det, såsom: bergamot, citron og neroli. Da sammensætningen næsten ikke ændret sig, selv om nogle moderne producenter af cologne tilføje til det som lavendel, geranium, muskatnød, koriander, salvie (selvfølgelig, i form af æteriske olier). Salg Triple cologne kan findes uden for mange problemer, og han står ved nutidens standarder, er stadig billigt. Mærkeligt nok, er det i stigende grad at købe pigen, fordi vi er overbeviste om dets effektivitet mod hud mangler. Mange kvinder fora på adressen af midlerne hælde komplimenter kun fordi det hjalp slippe af med de unge (og ikke så) skønheder fra acne.

Her, for eksempel anbefaler denne opskrift: i en tredobbelt cologne tilsat to pakker streptotsida, blandes og renses i ti dage i et mørkt sted, at alt er godt opløst, og til stede. Efter det, to gange om dagen med en vatpind dyppet i den fremkomne opløsning, smøre de berørte områder på huden. Og cologne, men i sin rene form, det hjælper til at lindre kløe efter myggestik. Nogle endda formår at styrke deres hår, samt at fjerne smerter af gigt og andre lignende sygdomme. Den eneste ulempe, "Köln vand," var præget af lugten. Men da det udelukkende benyttes til medicinske formål, og ikke i den parfume, det er meget muligt at stille op med sådan en ulempe, især da effekten af brugen af Köln, i bogstavelig forstand, er indlysende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.