SkønhedKosmetik

Hvordan og hvad gør læbestift?

Næsten alle af messen sex mindst én gang i sit liv malede læbestift. Og mange af de mænd ofte bruger dette produkt - hygiejnisk analog, uden farvepigmenter. Læbestift fast indgået hverdagen for det moderne menneske. Men hvornår og hvem opfandt det? Og hvad gør hendes læbestift i oldtiden? Sandsynligvis sammensætningen af det kosmetiske produkt er meget forskellig fra den foreliggende. Fordi nu i læbestift injiceret syntetiske substans gør det muligt at fastsætte farvepigmenterne skabe en film på læberne, beskyttelse mod fugttab, bibringer glans og glans. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan og hvad gør læbestift fabrik metode, og om det er muligt at gentage processen derhjemme. Vi tager også en kort historisk udflugt ind i verden af parfume oldtidens og middelalderens.

Kosmetiske læbestift antikken

Selve ordet stammer fra det latinske pomum, som betyder "æble". Men længe før den æra af romerske kvinder brugte dette kosmetisk produkt. Faktisk så ivrige efter at få en svamp som bulk-æbler. Det er kendt, at læbestift nydt indbygger i det gamle Assyrien, omkring fem tusinde år siden. Arkæologer finder spor af maling til læberne og i de egyptiske pyramider. Hvad bruges til at gøre en læbestift? Grundlaget for dette betyder er animalsk fedt, bivoks og mineralsk pigment rød - carmin. I oldtiden egypterne og bosiddende Babylons, da de var mørklødede brunette foretrukne læbestift mørke nuancer. I den hellenistiske æra facilitet det blev kendt i Grækenland og derefter i Rom. Brown-håret blondine og begyndte at søge efter nye nuancer af læbestifter. Ud fra disse eksperimenter på sig selv lidenskabeligt advarede dem velkendt læge Klavdiy Galen. Efter alt, kvinder i den antikke verden mente også, at "skønhed kræver ofre" og derfor som farvepigmenter føjet til læbestift sådanne giftige stoffer som cinnober og minium.

interessante fakta

I middelalderen kirken (både katolske og ortodokse) meget negativt reagere på enhver uautoriseret ændring i det ydre af kvinder, da det er efter hendes mening, er i modstrid med Guds skaberværk. Men på trods af de Bulle og forbandelser, kvinder fortsatte med at male hendes læber. Læbestift inden udgangen af det nittende århundrede produceret i krukker. Kun i 1883, parfumefabrikanter i Frankrig præsenterede produktet i form af små, pakket ind i papir. Og i 1915, ressourcestærke amerikanere smart nok til at skjule "blyant" i en metal tilfældet med et stempel mekanisme. Sammensætningen af midlerne var næsten den samme, fra det, der gør læbestift nu. Og i trediverne i sidste århundrede var der en anden gennembrud. Heather Bishop har opfundet en stabil maling til læberne. Firma "Guerlain" frigivet den første læbestift i et rør. Dette har gjort produktet masse, fordi dens pris er faldet og er nu tilgængelig for enhver kvinde.

struktur

Når vi vælger en læbestift, vi den første ting er fokuseret på at finde den rigtige nuance. Og samtidig forpligtet glemme, hvad der gør læbestift. Sammensætningen af midler fra hver virksomhed sin egen. Men der er tre hovedkomponenter i hver læbestift. Det voks, fedtstoffer og farvepigmenter. I Chapstick mangler sidste komponent - det er faktisk næsten farveløs. Men fordi dette produkt, og selv omsorgsperson wellness, det tilføjede urteekstrakter, vitaminer og andre gavnlige stoffer på huden af læberne. På trods af at det er et kosmetisk i form af et fast stof, er det firs procent består af flydende stoffer. Men de har en lav frysepunktet. Da de fedtstoffer, der udgør læbestift, ikke meget behagelig lugt, producenter bruger parfume. Det afbryder lugten af råvarer og giver sin smag. I kampen for køberen af virksomheden, begyndte fabrikanterne at tilføje i kosmetiske læbestift forskellige næringsstoffer - .. fugtighedscreme, vitaminer, kollagen, solcreme mv Som en del af nogle medier selv indeholder polyethylen mad. Dette materiale skaber en film på læberne, som ikke tillader farvestoffet at skjule eller revner eller sprede sig til kanterne af munden. Men det er helt uskadelige polyethylen.

Sådan laver du en læbestift fabrik

De første maskiner, der producerer kosmetisk i sin moderne form - i en plastik eller metal tilfælde - blev konstrueret i USA i 1949. Nu de tre klassiske komponenter tilføje læbestift perle (for udstråling og optisk zoom læber) og olie. Voks, samt alle former for biprodukter, kan tjene som et incitament for folk med allergi. Derfor er det i fabrikkens produktion af læbestift anvendes ikke. Det er erstattet med vegetabilsk voks - carnaubavoks eller candelilla, sjældent rose. Af fedt er oftest bruges lanolin - et stof, der udskilles af fåreuld. For at omdanne det faste uorganiske farvepigment i en cremet masse, opløses i olier (sædvanligvis i castor). Denne blanding formales i en særlig "shakers". Dimensioner mineralpigment ikke overstiger de daværende femten mikron, hvilket giver endnu farve uden kerner. Glimmer vasket, finthakket, sprøjtes farvestof. Da det viser sig, "Pearl". Og derefter kommer turen til flydende fedtstoffer (isopropylpalmitat, butylstearat og isopropyl), strukturdannende stoffer (paraffin og ceresin), opløsningsmidler og æteriske olier til parfumer. Massen afkøles, den skæres i stave, som klappe i et tilfælde med en glidende stempel.

chapstick

Dette produkt er ikke farvet pigment. Hvis chapstick dårligt defineret farve opnås dette kun ved brug af olie (havtorn, rosa). Dette produkt gælder ikke for dekorativt, og at kigge efter kosmetik. Derfor en del af det har en mere "blid". Hvad gør chapstick? Dens udgangspunkt er det naturlige plante voks, som huden på vores læber blottet for talgkirtler. For at afbøde brugte forskellige olier - især nyttig hjul, men også havtorn, shea smør, avocado, jojoba, abrikos. Til opnåelse midlerne til antiinflammatoriske og sårhelende virkning, det tilføjer ekstrakterne af aloe vera, kamille og andre urter. Udbredte vitaminerne A, gruppe B, C og E, solbeskyttelsesmidler.

Er det muligt at lave læbestift derhjemme

Nogle gange, når man læser sammensætningen af kosmetiske produkter, uforvarende stille spørgsmålet: er ikke skadeligt for kroppen, hvis alle disse polymerer, isopropyl palmitat, ceresins og lignende stoffer? Vi har allerede lært at lave læbestift fabrikken. Og nu er spørgsmålet: Kan vi gentage processen derhjemme, og uden tvivl, disse stoffer? Selvfølgelig! Faktisk indtil etablering af fabrikkens produktion af læbestifter vores bedstemødre forberedt maling læber selv. Selvfølgelig vil vi ikke blive brugt som farvepigmenter giftige cinnober eller minium. Vi vil bruge øjenskygge. Fordi de er beregnet til brug på følsom hud alder, er produktet testet for toksicitet. Og hvis vi ønsker kun at bruge naturlige farvestoffer, kan vi begrænse kanel, rødbede pulver, kakao og gurkemeje. Bland dem, kan du vælge den rigtige nuance.

Sammensætningen af læbestift hjem

Vi har allerede besluttet på farvepigment. Det er fortsat at supplere sammensætning betyder fedtstoffer, olier og eventuelt smag. Hvad gør læbestift til personlig brug? Hvis du ikke er allergisk over for bi-produkter, vi tager et stykke af traditionel voks. Det er nemt at købe i butikkerne, hvor de sælger honning. For at fastlægge ensartede læbestift på hendes læber, tage den anden del - sheasmør. Denne komponent er mere vanskeligt at opnå. Men det kan erstattes med gennemsigtig kakaosmør, mandel, avocado eller mango. For glans og tekstur ønskede tage en anden komponent. Denne kokosolie (lov at blive erstattet med olivenolie eller jojobaolie). Hvis vi tilføjer farvestoffet i stedet alle mulige helbredelse, fugtgivende og nærende blanding, vi får den behandlende læbepomade.

Seriel fremstillingsproces læbestift

Det kan sammenlignes med at lave mad i multivarka. Hvordan at gøre læbestift på kosmetik fabrik? Først bliver komponenterne placeres i "perlemøllen." Først voksarter fragmenteret farvepigment, så olien, og de mindst flygtige bestanddele - parfume olier. Når massen i blanderen vil være fuldstændig homogen, er det kogt ved en temperatur på firs grader omkring seks timer. Så læbestift lad det køle lidt. Men stadig hun går til en halvfast emballage plante, hvor en særlig presse stor kage er fordelt over røret eller kappe. Så læbestift afkøles hurtigt.

Gøre læbestift derhjemme. Trin et

Vi gør farve. Vi har allerede sagt, at det er muligt kun at anvende naturlige farvestoffer, såsom et pulver af tørret roer, kakao, gurkemeje. Minus disse midler - vanskeligheden ved at vælge en passende nuance. Derfor kan du bruge øjenskygge makeup. Også blandt disse kosmetiske produkter er sjældent at finde nuancer af rød. Derfor er det bedste alternativ er for børn ... farveblyanter til at trække på en voks basis. Som regel bliver de testet for egnethed af fødevarer (alle børn ofte trækker ind i munden), og dermed for læbestift vil være helt uskadelige. Sønderdele farveblyanter revet til et pulver. Blande forskellige farver for at opnå den ønskede nuance.

Det andet trin. Madlavning grundlag

Vi ved allerede, fra hvad der gør læbestift fabrikken. På samme måde vil vi lave det derhjemme. Forberede to tanke for vandbad. I mindre skål, vi har brug for at varme op voks og olie. Dette bør ske med stor forsigtighed. Hvis der i en skål med olier få endnu en dråbe vand, vil der være en mini-eksplosion, fordi kogepunktet af væsken og olier er forskellige. Du skal også hele tiden forstyrre voks og fedt. Og under alle omstændigheder, for ikke at bringe dem i kog. Vi søger kun væsken og glat.

Den sidste etape

Fjern skålen fra vandbadet. Hurtigt føje til varm voks og fedt strimlet farvepigment og så videre, fra det, der gør læbestift: en parfume, en ekstra omsorgsfuld og helbredende stoffer. Som en sikker pasform vaniljesmag. Uden parfume læbestift vil give et stearinlys. På dette stadium er det vigtigt at blande farvepigmentet med fedt, indtil blandingen størknede. Farvekomponenterne tilsættes gradvis nå det ønskede nuance. Så skifter vi vægten i den forberedte tin og lad den køle. Læbestift klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.