TravelingRetninger

Hvor er Scaligero Slot?

Alle ved, at den berømte La Scala-operaen i Milano. Denne kulturinstitution er den stolte navn for en adelig familie - Scaligero. Hvad er dette løb er, og hvordan det relaterer til Kreml? Dette vil fortælle dig i denne artikel. I mellemtiden, lad os sige, at de arkitekter, der byggede Scaligero Slot (Italien), der blev indført i arkitekturen i den politiske komponent. For at forstå alle nuancerne i udsmykningen af fortets mure, er vi nødt til at gøre det uundgåeligt lille historisk udflugt i den sene middelalder, når hele Italien splittet af krig mellem ghibellinerne. Men endnu tidligere, i første halvdel af det ellevte århundrede, navnet popper della Scala, eller Scaligeri.

Tilhængere af paven og Kejserens allierede

I det tolvte århundrede det politiske liv i Lombardiet, norditalienske byer og Toscana ind i en fase af uforsonlige fjendskab mellem de to parter. Guelferne var stærke tilhængere af paven og hans krav på verdslig magt. Ghibellines forsvarede også ret af kejseren på arven Karla Velikogo. I denne politiske kamp var det også en åndelig komponent. The Millennium æra krystalliserede og blev dannet kristne kirke, de gejstlige, som levede efter de evangeliske bud. Pavedømmet, som længe har fået væk fra retfærdighedens sti, erklærede kættere disse munke, giver dem tilnavnet "katharerne." Religiøs forfølgelse brød ud, hvilket resulterede i dem, der nægtede at opgive deres tro, inkvisitionen brændt levende. Desværre Scaligero slottet i Verona, tjente som et fængsel, før hans henrettelse på bålet i mere end hundrede kristne. Ghibellines understøttede vanæret kirken. Dette parti var i stand til en tid til at tage magten i flere byer. En af dem var Verona.

Mastino I della Scala og hans bror Alberto

Alle Scaligeri dynasti var kendt for sit engagement i kejseren. Den mest fremtrædende medlem af slægten var Mastino I. Han kæmpede med kejser Conradin mod tropper fra Karla Anzhuyskogo. Den storhedstid sin magt kom i 1260. Så fungerede han som Podesta (guvernør) i Verona. Han blev valgt til stillingen som kaptajn af de mennesker (den militære kommandant i byen) i to år. I denne egenskab betydelige fremskridt Mastino Verona grænse lander mod nord. På bredden af Gardasøen, Scaligero slot han byggede. Byen Sirmione, stod i skyggen af den befæstede citadel, blev et tilflugtssted for den betrængte kristne kirke, hvis repræsentanter har allerede brændt hele Lombardiet og Toscana. Paven fordømte Verona Interdictet. For at fjerne ekskommunikation med sig selv og med byen, napolitanske anholdt kristne dissidenter i Sirmione og Desenzano og overført dem til fængslet af sit slot Verona. Men han er ikke travlt til at give en dom kirkelige dommere i udførelsen. I 1279 Mastino Ifølge kilderne til privat hævn, blev dræbt. Hans bror Alberto, er på dette tidspunkt i Mantua Podesta, kom straks til Verona og brændte mere end hundrede munke i arenaerne i det gamle by. Efter dette trin blev Interdictet løftet Pope.

Slot Scaligero i Verona

Det blev bygget længe efter død Mastino I, hans efterkommer Kangradom anden, i det fjortende århundrede. Slottet var en del af den defensive vægge i Verona og i første omgang blev kaldt San Martino Al Ponte (i kapellet, der stod nær broen over voldgraven). Kangrad bygget et tårn i byens befæstninger på de nyeste kanonerne af militære forsvar teknologi af tiden. Høje mure steg lige op af vandet, som var fyldt med en dyb voldgrav. Men Scaligero slot i Verona opstod ikke ud af ingenting. I en tid med Romerriget her allerede husede en militær fort. På sit fundament og bygget Kangrad della Scala hans højborg. Derfor er slottet i Verona også kaldet Castelvecchio - den gamle fæstning. Den fungerede som residens for Napoleon, husede den østrigske garnison. Med byen forbinder slottet Scaligero Bridge, som ved kendelse af Kangrade byggede den berømte arkitekt Guilelmo Bevilacqua.

Scaligero Slot i Sirmione

På den sydlige bred af Gardasøen, på et forbjerg, der skazachno smukke by. På grund af de termiske vande Sirmione det har været kendt siden oldtiden, som det fremgår af resterne af romerske villaer. Slottet blev bygget i slutningen af tolvte århundrede for at beskytte de fjerne tilgange Verona fra Lombard angreb. Scaliger Mastino styrket denne defensiv struktur betydeligt. På hans ordrer, det blev gravet grube, vendte den "Rocky" er næsten en ø. Mastino byggede også havnen, som husede en flåde af Verona. Repræsentanter for slægten ændre ghibellinske sympatier, så senere tårnet har rektangulære kroge. Lås havde defensiv værdi indtil det sekstende århundrede. Nu hans museum vægge. På Gardasøen, i byen Malcesine, der er en anden slot Scaligero. Billeder af den middelalderlige fæstning, der stiger på kystskrænt, der er kendt for mange tyskere. Efter alt, du har været her digteren Goethe, som beskrev det i "italiensk Journey". Repræsentanter for Scaligeri boede i Malcesine med 1277 af 1387. Dynastiet ejede også et slot i Torri del Benaco.

Politik og arkitektur

Det er let at se, at alle fæstningen tilhører Scaligeri, væggene har tænder i form af sinker. Når repræsentanter for paven overgav og sluttede sig til Guelph, ændret og snap låse. Tænder senere blev rektangulære bygninger. Dette er forbundet ikke med mode til dekoration. Demonstrere deres politiske tilhørsforhold var karakteristisk for både Ghibellines og Guelferne. I et land sønderrevet af interne konflikter, var det vigtigt at se slottet Herrens kommer. Ghibellines blev grundlagt på ørnen basker med vingerne - ligesom kejseren Oriflamme. Guelferne valgt rektangel symbol - et stiliseret pavelig tiara.

Kreml og italienske fejder

Når du er i midten af det femtende århundrede, Czar Ivan Iii besluttet at genopbygge og udvide din værftet, skrev han i hertugdømmet Milanos mest fashionable på det tidspunkt arkitekter: Aristotle Fioravanti, Marco Ruffo, Pietro Antonio Solari. Før han kom arkitekter sat opgaven: at bygge videre på den model af Kreml 's Sforza-slottet og Scaligero. Italienerne kom ind i suveræn i det væsentlige indretning vægge. Hvad Merloni (tænder) indstillet? Kongen begrundet, at hans hjem er mere nytteløst at bære et symbol på erobringen af pavelig autoritet. Det er derfor, de Kremls mure er dekoreret med tænderne i form af sinker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.