TravelingRetninger

Vil du vide, hvor mange km fra Moskva til Orenburg?

De, der kan lide at rejse, vil sikkert gerne byen Orenburg, fordi i den kan du finde klasser for enhver smag: byen har mange monumenter og museer, der er teatre og den berømte dæk. Nå er herrene klar til at tilfredsstille dig med de bedst mulige Orenburg-sjaler - den vigtigste højdepunkt i denne by.

Den nemmeste måde at gå til Orenburg fra Moskva, det er derfor, vi vil overveje en sådan variant af turen. Bemærk at de samme metoder kan nås i modsat retning. Du kan flytte fra en by til en anden med tog eller fly, såvel som med bil eller bus.

Hvor mange km fra Moskva til Orenburg

At rejse, skal du vide afstanden mellem byer. Dem, der vil rejse i den nærmeste fremtid, mest bekymrede over, hvor mange miles fra Moskva til Orenburg. Faktisk afhænger det hele af, hvordan du planlægger at flytte. Så er den direkte afstand 1227 km, og i bil langs veje er det nødvendigt at overvinde 1454 km.

Toget

At gå med jernbane er den mest traditionelle mulighed, selvom det på vej vil tage ca. 18 timer. På trods af det faktum, hvor mange km fra Moskva til Orenburg, kan du vælge muligheder fra reserverede pladser til luksus. Afhængig af klassen vil prisen også ændre sig. Så det reserverede sæde vil koste fra 2300 rubler, coupe koster 4-7 tusind rubler, og billetprisen på "Lux" -klassen kan nå 12.300 rubler.

Af den måde kan du ikke bekymre dig om bilens kvalitet, fordi anmeldelserne om dem er usædvanligt gode.

maskine

Hvis du kan lide at rejse med bil, spekulerer du sikkert på, hvor mange km fra Moskva til Orenburg i bil. Svaret er simpelt - 1454 km. For nogle synes det meget, men de, der er vant til at rejse, kan nemt dække hele denne afstand inden for en dag. Vejen vil passere hovedsagelig langs motorvejen M5, som er kendt for indbyggerne i den midterste vej.

Af de store byer på vejen fra Moskva til Orenburg bliver Togliatti og Samara, hvor, hvis det ønskes, og muligheden også kan stoppe.

Den omtrentlige pris for benzin til bilen er 3000 rubler.

fly

På trods af hvor mange kilometer fra Moskva til Orenburg tager flyet dig hurtigt fra et punkt til et andet. Så selve flyreisen vil tage lige under 2 timer, men glem ikke, at det er nødvendigt at tilføje tid til passerende kontrol.

Fly mellem byer byder ikke regelmæssigt på, kun et par gange om ugen. Men deres pris er behageligt overraskende, fordi de vil koste omkring som en billet til et tog. Så starter prisen fra 4500 rubler, og derudover udføres fly både af indenlandske og udenlandske flyselskaber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.