HjemlighedReparationer

Reparation motoblok: Arbejdsfunktioner

I dag kan man observere frugterne af teknologiske fremskridt, ikke kun i industrien, men også på landbrugsområdet. Et stort antal udstyr anvendes til en række formål: det er dyrkning af jorden, såning af afgrøder og simpelthen opretholdelse af vegetation på stedet. Blandt de forskellige landbrugstransporter er det nødvendigt at allokere en sådan enhed som en motoblok, hvilket blot er uundværlig i hverdagen.

Denne enhed er et design med et eller to hjul placeret på en akse. Ofte anvendes en sådan mekanisme til jordkultivering, når operatøren kontrollerer den ved hjælp af kuglepenne med alle de nødvendige kontrolanordninger, men nogle gange bruges den som et elementært transportmiddel.

Om hvad denne transport består af, såvel som om detaljerne i en sådan procedure, som reparation af motorblokke med egne hænder, så vil vi tale. For at forstå alle de komplicerede funktioner i denne enhed er det nødvendigt at overveje mere detaljeret, hvad der er inkluderet i dets design.

Hvad består motorblokken af?

Den vigtigste drivende del af denne mekanisme er motoren, der kører både på benzin og diesel. Dette element i motorblokken kan være push-pull eller firetakt. Den særlige egenskab ved sådanne motorer er, at specielle hastighedsregulatorer er bygget i dem, hvilket forenkler driftsprocessen. Motorkraft varierer fra 5 til 10 hk. Det er værd at bemærke, at det største problem er reparation af motoblocket i denne del af det.

Et andet element i designet er transmissionen, som har flere sorter:

- cogged

- tandorm

- bæltetandet kæde

- Hydrostatisk.

En vigtig del af motorblokken er også aggregationssystemet, som er ansvarlig for muligheden for at vedhæfte yderligere landbrugsindretninger til apparatet.

Styringen af denne enhed kan vises enten på håndtagene eller på styrestængerne. Det er her, at koblingen og gasen er styret. Nogle tunge prøver kan undertiden være udstyret med en bremse.

Princippet om drift

Drift af denne enhed udføres på grund af motorens indsats, som motoblok bevæger sig og overfører energi til de ekstra elementer, der er installeret på den. Dens vigtigste strukturelle detaljer er en rotavator, hvis hovedrolle er at fjerne ukrudt, plov og udstyre jorden med gødning. Meget ofte udføres reparationen af motoblok i denne del af den, da den er tungt lastet.

Tunge mekanismer kan nogle gange være baseret på hængslet udstyr, således at enhedens funktionalitet udvides betydeligt.

Ud over rototillerne kan motorblokken også omfatte dele som en kultivator, plov, slåmaskine, hiller osv.

Varianter modoblok

Afhængigt af vægten er der 3 hovedtyper af disse landbrugsindretninger. Det er vigtigt at bemærke, at enhver reparation af motorblokke med egne hænder skal bestå strengt i overensstemmelse med de tekniske egenskaber i en bestemt prøve. Typer af sådant udstyr er som følger:

  1. Lys type. Dens vægt ligger i området fra 10 til 50 kg. På grund af dets mobilitet er hastigheden af dens drift meget højere end for andre enheder, men på grund af den lave effekt med hjælp er det kun muligt at behandle små jordområder.
  2. Den gennemsnitlige type motorblokke er repræsenteret af produkter med en vægt på 60 til 100 kg. Sådanne indretninger anvendes til en række formål.
  3. En mere professionel version af dette landbrugsmaskiner er tunge professionelle enheder. På grund af at deres vægt overstiger 100 kg, kan de ikke arbejde meget hurtigt, men de kan bruges til at behandle et stort areal på grund af den høje effekt af disse prøver.

Endvidere er det nødvendigt at overveje, hvilke former for funktionsfejl der kan opstå under driften af sådanne anordninger og som følge heraf, hvad der vil afhænge af gennemførelsen af en sådan procedure som reparation af motorblokken.

De vigtigste årsager til benzinmotorens svigt

Som regel kan alle brudstykker opdeles i 2 kategorier:

  1. Problemer med at starte motoren.
  2. Problemer med arbejde.

I tilfælde af sådanne problemer skal du ikke straks give enheden til vedligeholdelsesstationens medarbejdere. Det er muligt at reparere motoblokket, kører på benzin, du kan selv gøre det. Årsager til motorfejl kan være følgende:

- tændingen er ikke tændt

- der er ikke brændstof i brændstoftanken

- Hanetilførselsbrændstof er blokeret

- Karburatorflappen er ikke anbragt korrekt. Når motoren starter, skal den lukkes.

Eksterne indikatorer for ustabilt motoblokarbejde - lav hastighed, uafhængig afbrydelse, strømreduktion. Forårsaget dette kan være en række årsager:

- luftfilteret er tilstoppet (årsagen er manglen på luft i karburatoren)

- brændstof af lav kvalitet

- funktionsfejl i tændingsmekanismen

- hindring af lyddæmperen

- forkert justeret karburator system

- Elementer af cylindre og stempler har undergået slitage.

Fejl og reparation af motorblokens dieselmotor

Ofte kan diagnosticering og eliminering af udstyrets problemer ske uafhængigt. Dernæst beskrives nogle af de mest populære sammenbrudssituationer og måder at løse dem på. Reparation af motorblokke med egne hænder skal udføres som følger:

  1. Hvis koblingen glider i dieselenheden, anbefales det at kontrollere mekanismen for slid på skiverne og fjedrene. Årsagen kan også være et problem med spændingen af transmissionssystemets funktionelle dele.
  2. Sommetider kobler koblingen sig ikke helt ud. For at løse dette, udfører reparationen af motoblokket, kan du kontrollere, hvor stramt kontrolkablet er strammet.
  3. Hvis der er mærkelige lyde i gearkassen, skal du sørge for, at olien i gearkassen er i den rigtige mængde. Måske er problemet slidt lejer eller gear (i dette tilfælde skal de udskiftes).
  4. Hvis hastighederne ændres dårligt, er det også værd at kontrollere, hvor godt alle gearkasseens funktionelle elementer fungerer. Meget ofte kan de udvides ved blot at rengøre og polere dem.

Det er værd at sige, at der i dag er en bred vifte af motorblokke, og hver af prøverne kræver en vis tilgang. Korrigere disse eller andre fejl kan kun nøje undersøges alle enhedens tekniske egenskaber. Det kan være udenlandsk udstyr eller for eksempel den populære dieselmotor - blok "Centaur". Reparation af begge modeller skal kun udføres efter en detaljeret analyse af deres design og driftsprincipper. Men glem ikke, at forsigtig pleje af enhver teknologi vil helt sikkert øge levetiden og reducere omkostningerne ved driften betydeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.