BilerBiler

Clutch i bilen

Koblingen er designet til kortvarig adskillelse af motor og transmission i den periode, gearskift og letter en jævn start-off. Hvis selv ses direkte disc kobling mekanisme, er dens drift gennemføres på grund af friktionskræfter , der opstår mellem kontaktfladerne. Sig selv som kobling diske , er der to typer: større, det vil sige med et svinghjul, og drevet, det vil sige dem, der er forbundet med UMZ kobling. Koblingsanordning selv varierer afhængigt af antallet af koblingsskiver, som enten kan være en eller to.

Der er tre hovedtyper af kobling: mekaniske, hydrauliske og elektromagnetiske.

I dag er der ikke mange biler den elektromagnetiske kobling eller kobling ETM. Generelt elektromagnetiske koblinger kobling har en meget bred vifte af applikationer, men på grund af kompleksiteten af et stort omfang af sit design i køretøjer ikke har modtaget. Således er de ETM koblinger ofte anvendes i mekanismen af værktøjsmaskiner og andre industrielle maskiner. Naturligvis den mest udbredte er fundet i gearkasser. De fordelagtige egenskaber af den elektromagnetiske kobling:

  • beskytte mod overbelastning (og motor, og maskinen);
  • bibeholde den tidligere værdi af drejningsmomentet;
  • på grund af skred diske blødgøre slag og stød.

Denne kobling har følgende væsentlige plus:

  • garanteret hurtig start mekanisme med belastningen;
  • betydeligt reduceret belastningstab, der normaliserer varmebalanceindretning drives;
  • Den beskytter den mekanisme af impulsive belastninger.

Specifikt i køretøjer oftest bruges, eller mekanisk eller hydraulisk kobling. Afhængigt af hvilken type køretøj. For eksempel på traktorer og andre landbrugsmaskiner er installeret i de vigtigste hydrauliske kobling. En sådan kobling kobling har følgende fordele:

  • den kinetiske energi af fluidet;
  • en lille procentdel af slid og ælde, glat kursusstart;
  • høj effektivitet og glat dæmpning af stødbelastninger.

Desuden kan disse koblinger være tør eller oliebaserede, enkelt eller dobbelt skive, lukket eller åben.

Hvis koblingen har en vis fejl, det umulige bliver en glat gearskifte, derfor udelukket den normale starten af køretøjet. En anden kobling kan skelne og trykkraft: det centrale eller perifere fjeder, henholdsvis har en Semi-centrifugal- eller centrifugalkobling.

Normal kobling består normalt af følgende dele: et svinghjul, release gaffel kobling, en central trykfjeder og gearkasseudgangsakslens, trykpladen monteringsbolt drivpladen, presset plade, koblingshuset, koblingen ærmer og koblingshuset. Men for forskellige typer af køretøjer, og generelt, for forskellige typer af maskiner og værktøjsmaskiner kobling er lavet på forskellige måder og kan have en fundamentalt anderledes struktur.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.