BilerBiler

SUV "Niva VAZ 2131"

"Niva VAZ 2131" - hvilken slags bil? Vi kan sige med tillid til, at det er den samme sædvanlige "Niva", kun i den forlængede udgave. Gennem lang, har ingeniører opnået en betydelig stigning i mængden af bagagerummet, og en tur til bagsædepassagererne er blevet mere komfortabel. Nogen vil sige, siger de, på grund af dette, stærkt forringet ydeevne, og kroppen bliver mindre holdbare. Lad os se nærmere hvilken slags bil, og om forlænget chassis virkelig skæmmer det acceptabel?

I de 90 år har brug for den russiske bilindustri på samme tid i en komfortabel og rummelig bil, der ville være i stand til at overvinde alle forhindringer og stadig være omkostningseffektivt at vedligeholde. Således i 1994, har virksomheden "AvtoVAZ" udviklet en ny SUV-model "VAZ 2131". Nothing superrevolutionary ingeniører er det ikke produceret. Det var en kopi af den tidligere "Niva", som blev lavet i flere år. Det eneste, der adskiller det - er langstrakt ramme.

Hvad er nyt i design?

Gennem denne krop designere var i stand til at gøre passagerdøren bagerste så stor som den forreste. Hjulkasser nu opstaldet i bagagerummet dybde, som tillades at stige betydeligt indre rum - nemlig at gøre det bredere. Bagerste række passagerer nu sikkert rumme tre personer. Mængden af støvlen er steget til 380 liter. Og takket være klapsæder øger sin volumen til 710 liter. Spejle er stadig lille i størrelse. I nærheden af håndtaget gear afgjort holdere (dog ikke meget dyb, så du kan nemt vælte et glas). Men bagsædepassagererne vil koste ingen kopholdere. On-søjle vil være en yderligere to høflighed lys. Måske er alle væsentlige ændringer i design og interiør novorazrabotanoy model. Som for føreren - det er de ikke så mærkbar.

"NIVA 2131" - teknisk specifikationer

Maskinen er udstyret med en benzinmotor med en kapacitet på 79 hestekræfter og et volumen på 1,7 liter. Disse karakteristika er en smule svag til en sikker kørsel på ujævnt terræn (ja, den gamle "Felt" er ikke specielt udmærker sig ved deres sprint evner). Motoren ved høje hastigheder er stadig en "skrigende" i kabinen, og dens vibrationer mærkes stærkt nok.

"NIWAs 2131" - suspensionskarakteristika

Suspension tendenser forblev den samme. En lang akselafstand og større vægt SUV har en positiv indvirkning på en smidig afvikling. Nye forlystelser er meget blødere end den kortere version. I pitten og huller holder meget nemt.

For at opsummere

Som du kan se, opførelsen af bilen "Niva 2131" er næsten det samme som sin forgænger. Væsentlige ændringer i adfærd af den russiske SUV, og dens design er praktisk taget usynlig. Selvom nogle komfort endnu tilføjet. Men på samme tid, du nødt til at ofre magt. Ved at udvide den automatiske design er ideel til familie ture i naturen. Og resten af egenskaberne for den model 2131 er identisk med den normale "Niva".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.