TravelingFlyrejser

Zhukovsky lufthavnen - hvordan man kommer dertil, og hvorfor

Rygter om, at den Zhukovsky lufthavnen vil blive udsat for genopbygning og begynde at arbejde for den civile luftfart, dukkede relativt nylig. Næsten fem års arbejde for flere store virksomheder - og nu inden sommerferien forventes, at Moskva vil være en anden, den fjerde, en større transport hub, der modtager internationale flyvninger.

historie

Han optrådte i 1941 og blev oprindeligt udelukkende er designet til militær og plads behov. Så blev han kaldt Ramenskoye og tjente til testflyvninger. Senere blev det taget væk fra dette område til Baikonur fragtfly "Buran". Så indtil 1991, var det her gennemført testflyvninger på næsten alle indenlandske helikoptere og andre luftfartøjer. Formelt kaldes det i dag Ramenskoye, selv om flere kilder har rapporteret fra tid til anden om planerne er vedtaget som det officielle navn, der bruges i hverdagen næsten siden starten - Zhukovsky - ved navn nabobyen.

muligheder

På det område af 950 hektar ligger 2 landingsbaner, hvoraf den ene er den længste i Rusland og Europa. Derudover er der parkeringspladser til antenne køretøjer, hangarer, pakhuse, forskellige tekniske bygninger, der er designet til en række forskellige behov. Begrænsninger i flytype eller taget vægt i Ramenskoye ikke.

Men indtil for nylig, dårlig infrastruktur og en forholdsvis svag transport tilgængelighed kan ikke betragtes Zhukovsky lufthavnen som den fjerde aviagavani opfylde behovene i kapital. Alt ændret i 2014, da investorerne blev fundet som var villige til at investere i udviklingen af "Ramenskoye" mere end 10 milliarder rubler.

moderne brug

Startende fra 1992 hvert andet år, tager det berømte Zhukovsky Lufthavn MAKS, som er en uge samler et stort antal - mere end en million tilskuere, der ønsker at beundre flyvningen demonstration, se på gamle fly til at gå på en tur. Hertil kommer, her, selvfølgelig, kom og specialister, og repræsentanter for store virksomheder i branchen til at vurdere nye produkter og kan indgå kontrakter.

Siden 2010 har godt halvårlige forum afholdt her, dedikeret til den indenlandske maskinindustrien, som har haft mindre popularitet i forhold til MAX, men har en forholdsvis gode udsigter.

Men den Zhukovsky lufthavn for ti år - fra 1991 til 2001 - blev brugt til sit formål, men ikke til et bredere publikum. Derfor udledningen af et stort antal pakker på kommercielle flyvninger, blev transit fly tankning udført her.

På et tidspunkt blev det klart, at byens lufthavne er lastet til den grænse, og kan simpelthen ikke klare belastningen. Og så, i tillæg til en delvis rekonstruktion af eksisterende havne, blev det besluttet at bestille en anden.

placering

Så Zhukovsky lufthavnen - hvordan at komme til denne luft hub? Det ligger 20 kilometer sydøst for hovedstaden. Det forventes, at vejen fra Kazan banegården til lufthavnen i den såkaldte Aviaekspress vil ikke tage mere end en time. Zhukovsky lufthavnen kan acceptere og bilister, på sit område er der flere parkeringspladser med en samlet kapacitet på mere end 10 tusinde biler. Transport tilgængelighed vil blive sikret også ved rekonstruktion Novoryazanskoe motorvej, som vil blive bredere, hvilket giver større båndbredde og reducere trafikpropper.

De umiddelbare udsigter

Den første passagerterminal kunne åbne døren selv i 2015, delvis aflæsning af øvrige lufthavne. Men på grund af det faktum, at "Dobrolet", der var planlagt til at flytte her, på grund af de vestlige sanktioner ophørt med at eksistere, blev starten på operationen udskudt på ubestemt tid. Nu vi taler om det faktum, at store lufthavne vil bruge datterselskabet "Aeroflot" under navnet "Sejr" også positionere sig i markedet som de lavprisselskaberne. Hertil kommer, at der stadig ikke har løst nogle formaliteter, for eksempel, at regeringen udstedte et dekret om tilladelse til flyvende i den nye aviagavani.

Hvem siger, at Zhukovsky lufthavn, fotos, hvoraf blinkede i aviserne, vil tage sine første passagerer inden udgangen af maj måned 2016. Det forventes, at i kalenderen periode, vil han være i stand til at tjene strømmen af næsten 2 millioner mennesker, nogle reducere belastningen på de resterende aviagavani. Det er muligt, at det bliver et sted Zhukovsky-baserede såkaldte lavprisselskaber, som skyldes behovet for at forbedre cirkulationen af midler har brug for fast service deres skibe og reducere tiden mellem plantning og en ny start.

yderligere planer

Allerede, genopbygning Zhukovsky malet indtil 2021. Inden for rammerne af to passagerterminal med et samlet areal på omkring 60 tusinde kvadratmeter vil blive bygget. Det forventes, at på tidspunktet for færdiggørelsen af den maksimale kapacitet vil være 12 millioner passagerer om året. Også, er det ikke altid behøver at beskæftige sig med spørgsmålet om, hvordan man kommer til lufthavnen Zhukovsky, fordi når flyforbindelser kan tilbringe natten i et lokalt hotel, og spare tid på landevejen. På sit område vil være kontorbygninger, et vigtigt punkt i flyvedligeholdelse, og så videre. D. Ud over de åbenlyse fordele dette vil give de lokale folk arbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.