TravelingFlyrejser

Jeg Fly Flyselskaber - ung flyselskab med store perspektiver

Jeg Flyv Airlines - ung russisk flyselskab, der leverer tjenesteydelser af passagerer lufttransport. Hun var lidt mere end 7 år, og det har allerede etableret sig som en pålidelig transportør på dette marked. Veluddannede besætning på hvert fly, erfarne forvaltere og faglærte piloter i den civile luftfart gøre hver flyvning mere komfortabel og sikker.

Virksomheden foretrækker at tilpasse sig de dynamiske krav på markedet for personbiler flyrejser. Dette gør det muligt at opretholde en konkurrencedygtig position. En lille hændelse med firmanavn ofte alarmerende passagerer. Den omstændighed, at ledelse og markedsføring af turistbureauer ikke bruger det fulde navn på virksomheden, men foretrækker at kalde det flyve Airlines. Faktisk navn starter med en engelsk bogstav I. "Ai Fly Eirlayns" - det er det fulde navn på flyselskabet.

Flyselskabet udvider sit transportnet på grund af en meget stor rejse bureauer Tez Tour. Det store plus er den organisation, charter, hvilket giver visse fordele.

charterfly

Air charterfly - det er et nyt fænomen for Rusland og mange SNG-lande. Følelsen af charterfly er meget enkel - Airline Fly Airlines forsøger at tilfredsstille de ønsker af passagererne. Stabil tidsplan flyvning findes ikke. Charterfly dannes individuelt, praktisk ordre på passageren. Fly billetter er langt billigere end andre virksomheder.

Oftest charterfly købte store rejsearrangører, men det betyder ikke, at det er et privilegium for juridiske enheder. Bestil din egen flyvning kunne selv de mest almindelige borger, men det vil være meget dyrere.

Omkostningerne ved et charter flyvning i Fly Airlines omfatter udgifter til rejsekuponer. Kontrakt om levering af turistydelser og hvis det i godkendelsen charterfly der og tilbage. Anskaf turné med flybilletter langt billigere end at tage alting hver for sig.

En meget god egenskab af charterfly er mulighed for at foretage en flyvning til lufthavnen, med hvem der ikke er regelmæssig kommunikation. Dette er meget nyttigt, når der arbejdes i Nordamerika, fordi regelmæssige flyselskaber gør flyvninger kun til større lufthavne, hvoraf op til hotellet, du har brug for at komme fra 10 minutter til 10 timer.

Der var tilfælde, da hotellet var ikke engang i nabostaten, og at mange hundrede kilometer! I dette tilfælde staten havde en indenrigslufthavn. Charterfly kan også flyve og der. Fly Airlines ledere advarer passagerer, der ikke altid er muligt. Dette er kun tilgængelig for dem, der betaler den fulde tour af rejsearrangøren, og for dem, der har bestilt et charterfly i sin helhed.

Det første fly virksomhed

Flyselskabet er relativt nyt, og har endnu ikke mængden af overskud, som ville omfatte en omfattende flåde bestående af nye fly. Dens flåde er lille - kun 3 fly. Alle fly er ikke nyt, men i udmærket stand. De er helt moderne og komfortable. Flåden omfatter et stort "Airbus A330" og de to planer "Boeing 757".

Mest populære flyvning

Oftest de fly, der flyver os til følgende lande: Grækenland, Tyrkiet, Spanien, Thailand, Egypten. Og også i De Forenede Arabiske Emirater.

nyttige tilbagemeldinger

Anmeldelser er altid opdelt i positive og negative. Der er ingen virksomheder med udelukkende fejlfri svar. Anmeldelser af Fly Airlines overvejende positive.

De fleste af passagererne bemærkede professionalisme og kompetence team af stewarder og piloter. Aircraft komfortabel. Måltider om bord er ikke som alle passagerer. Smager - et individuelt anliggende.

Sjældne negative anmeldelser er særlige tilfælde. Nogle passagerer har klaget over støjen i kabinen, sæder med brudte rygge og sænke mekanisme på sjældne flyforsinkelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.