TravelingFlyrejser

Hvor mange fly fra Kazan til Moskva i tide?

Kazan er ikke kun en turist, men også et kulturcenter. Der er mange seværdigheder her. I Republikken Tatarstan sameksisterer russiske og tatariske kulturer harmonisk. Afstanden mellem de to hovedstæder er ikke lidt, derfor hvor meget der skal flyve fra Kazan til Moskva, afhænger af, om en direkte flyvning vælges af passageren eller med overførsler.

Fly fra Kazan til Moskva: Direkte fly

Moskva og Kazan deler en afstand på omkring syv hundrede kilometer, det vil sige, vi kan sige, at vejen vil tage omkring en og en halv time.

Moskva-Kazan-ruten er ganske populær . Hvor meget at flyve med fly på en direkte flyvning, kan du tjekke med flyselskaberne "Transaero" og "Tatarstan". Hvis du vælger disse luftfartsselskaber, har du mulighed for at flyve hjem om en halvanden time. Ved hjælp af Utairs ydelser vil passagererne tilbringe 1 time 40 minutter på vejen. S7 flyselskabet foreslår at overvinde denne rute i 1 time 45 minutter. Red Wing fly fly vil tage et minimum af tid - kun 1 time. 20 min.

Generelt kan prisen på en billet fra Kazan til Moskva variere fra 3.500 til 8.500 rubler. Dette afhænger af den transportør, der vælges af passageren. Det afhænger også af flyselskabet, hvor meget der skal flyve fra Kazan til Moskva med direkte fly.

Fly fra Moskva til Kazan: Fly med overførsler

Fans af lange rejser kan drage fordel af flyvninger, der omfatter transplantationer. De er også tilgængelige på ruten Moskva-Kazan. Hvor mange timer der skal flyve på et fly afhænger af den by, hvor passageren vil overføre. Hvis han ønsker at flyve til Moskva gennem Surgut, Baku, Ufa, Samara, kan flyvningen tage mindst fem timer.

Du kan spørge medarbejderne hos flyselskabet Utair, hvor mange flyver fra Kazan til Moskva med fly, og overfører i Kirov med en landing i Vnukovo. For denne rute er ventetiden for det næste fly cirka tretten timer. Ved transplantation i Penza med landing i Domodedovo er flyvetiden nitten timer, mens ventetiden svarer til femten og en halv time. Ved transplantation i byen Samara og landing i lufthavnen Vnukovo vil flyvetiden være 16 timer, mens man venter på dockningen, vil have 11 timer.

Vælg et flyselskab

Hvor meget der skal flyve fra Kazan til Moskva, afhænger ikke kun af hvilken flyvning passageren valgte: med eller uden transplantationer. Flyvetiden bestemmes også af valget af det flyselskab, der skal flyve. I denne retning foretages fly af sådanne luftfartsselskaber som:

  • "Tatarstan";
  • Utair;
  • "Aeroflot";
  • Statstoldudvalget "Rusland";
  • Onur Air Tasimacilik.

For tjenesten under flyvningen er ansvarlig lufthavn Kazan (KZN), som fjernes fra den centrale del af byen med 26 kilometer.

For at finde ud af, hvor meget der skal flyve fra Kazan til Moskva, kan du også bruge det gratis internet på Kazan lufthavn.

Hvad må man gøre på tidspunktet for flyvningen?

Under flyvningen skal du tænke på, hvem og hvad souvenirs, der købes i Kazan, bør præsenteres. Tatarstans hovedstad er trods alt berømt for sine seværdigheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.