TravelingFlyrejser

Monastir Lufthavn - mest unge, men allerede meget populært luft gate Tunesien

Den internationale lufthavn i Monastir i Tunesien, er opkaldt efter den tidligere formand for staten - Habib Bourguiba. Dette skyldes det faktum, at han blev født direkte ind i byen. Terminal betjener civil luftfart Tunesien (TAV) og kontoret af landets lufthavne (OACA).

historie

Monastir Lufthavn er forholdsvis ung i forhold til andre luft gate Tunesien. Under kampe i perioden 1939-1946 gg. på dette tidspunkt den militære flyveplads var placeret. Under den nordafrikanske kampagne her blev indsat 81st Fighter Group USAF. Senere stedet givet til glemsel, og huskede det kun i begyndelsen af det XXI århundrede. Så det besluttet at oprette på det område af den tidligere flyveplads af den nye terminal i juni 2004, Tunesiens regering.

7 flyselskaber deltog i udbuddet. Vinderen var den TAV, der henvender sig til Monastir lufthavnen og den dag i dag. I januar 2008, bygherrer begyndt at arbejde. For en rekord 823 dage er det blevet afsluttet. Og i november 2009, ny luft porten af landet tog sine første passagerer.

oversigt

Lufthavn Monastir obepeschivaet primært flytning af turister kommer for at besøge Monastir, Sousse og nærliggende resorts - Monastir-Skanes og Port El Kantaoui. Mange historiske og kulturelle monumenter i landet er koncentreret nær Monastir, så turisterne er praktisk at bruge luft porten som udgangspunkt for rejser til Tunesien. De fleste charterfly er koncentreret på at levere turistsæsonen, terminal opererer døgnet rundt syv dage om ugen. Trafikken på 3,5 millioner mennesker passager om året. Større flyselskaber, der gør flyrejser, - Nouvelair og Tunisair.

terminal services

Terminalen dækker et område på 28 tusind sq. Meter. På sit område er beliggende kontorer med forskellige tjenester.

oplysninger resultattavle og henvisningstjenester er på den offentlige haller ankomst og afrejse. De er godt markeret og let tilgængelig. Som selv Monastir lufthavn, de arbejder syv dage om ugen, 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen, tjener deres flersproget medarbejderstab.

Store nationale banker installeret i ankomst og afrejse haller deres kontorer. Pengeautomater (ATM) køre på begge af udgangene på hallerne. Beregning af store kreditkort.

Medicinske ambulance forudsat døgnet rundt i lufthavnen. Hvis du har brug for akut lægehjælp, vil enhver ansat af terminalen tage dig til det medicinske center, som er beliggende i afgangshallen og er bemandet med højt kvalificerede læger og sygeplejersker. Hvis det er nødvendigt, at en læge og en sygeplejerske sendt til turisterne yde akut førstehjælp på noget tidspunkt inden for lufthavnsområdet.

Bagage: en kuffert, taske og anden bagage ...

Tjek din bagage kan du på en af de 46 check-in skrankerne. Fra №1 at №33 placeret i zone A og forvaltes Tunisair Handling. Fra nummer 34 til nummer 46 er placeret i område B, de tjener Nouvelair.

Porters er tilgængelige for turister både før afgang og ved ankomst. Porters arbejder gratis i hele terminalbygningen.

Bagage tilbage på flyet eller ikke ankommet i Tunesien (Monastir Lufthavn), er under ansvar af den tilsvarende luftfartsselskab. I sådanne tilfælde er det tilrådeligt at tage fat på ham direkte.

Elementer efterlades uden opsyn i terminalbygningen, tabt eller fundet inden for hele terminalen, samt parkeringspladsen, kan findes i den Hittegods.

toldfri butikker

På alle områder af blomstrende ung Monastir Lufthavn. Toldfrie salg er af størst interesse for rejsende fra hele verden. Unik business proposition i Habib Bourguiba er gyldig fra den 1. juli 2014. Her kan passagererne købe toldfrie varer klassiker sammen med produkter fra lokale tunesiske producenter. Butiksejere arbejde for, at besøg på detailforretninger er blevet den mest "underholdende del af" rejse. Servicekvalitet er hurtigt at flytte til nye højder med de behov og forventninger hos kunderne. terminal vejledning afgørende styrker image og virksomhedens omdømme at skabe den mest attraktive i verden Duty Free. Du kan se for dig selv lige efter paskontrol.

overførsel

Monastir Lufthavn betjenes ved regelmæssig tog og electro. De får turister i Monastir City og de omkringliggende feriesteder - Sousse, Hammamet, Bizerte, Tunesien.

Og også du kan benytte sig af de lokale taxa ister. Skelne gule og hvide lastbiler. De varierer meget bekvemmelighed, kvalitet og pris, henholdsvis. Omtrentlige cost gule taxier 0,4 dinar for 1 km, belyh- 1.2.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.