TravelingFlyrejser

Air Harbor Tbilisi lufthavn dem. Shota Rustaveli

Den internationale lufthavn i Tbilisi - det største selskab i Georgien fly billigt indenlandske linjer og mellemstatlige ruter. Ydelser til modernisering og udbygning af faciliteter i komplekset gør det muligt at tilmelde ham på listen over en af de mest populære land flyselskaber.

Beskrivelse lufthavn

Hovedstaden i Georgien er den vidunderlige by Tbilisi. Lufthavnen har været her siden 1957. I løbet af denne lange periode har selskabet gentagne gange gennemført genopbygningen af bygninger og tjenesteydelser. Den sidste store ændring i lufthavnen operation blev indført i 2007. Det er, når terminalen blev bygget med moderne faciliteter og evnen til at springe op til 2,8 millioner passagerer om året.

Landingsbaner har en længde på 3000 m Praktisk parkering, platformen, evnen til at komme fra lufthavnen til byen med forskellige transportformer -. Alle disse funktioner tiltrække et stort antal kunder.

Hvordan kommer fra Tbilisi lufthavn

I betragtning af den enorme efterspørgsel efter personbefordring Lochin International Airport, virksomhedens ledelse og by regeringens bestræbelser på at organisere transport af mennesker er blevet taget. Afstanden fra terminalbygningen til byen er omkring 17 km.
I dag kan kunderne benytte sig af personlig transport. For deres bekvemmelighed, uret har en velplanlagt parkeringspladsen. Alle kan benytte sig af en taxa, der for et mindre gebyr vil tage passagererne til enhver distriktet Tbilisi.

Lufthavnen ligger i umiddelbar nærhed til byens bus nummer 37, som udfører sine flyvninger med intervaller på 30 minutter. Tidsforbruget på turen fra lufthavnen til byen er cirka 50 minutter.

De mest populære blandt passagererne nyder højhastighedstog, som kører 6 gange om dagen mellem lufthavnen og banegården i Tbilisi.
En bil - en anden service, som kunderne får gode karakterer, og er blevet ganske populært.

nyttige oplysninger

Udstyret med det mest moderne udstyr adskiller Tbilisi lufthavn. Ankomster og afgange af flyvninger til tiden hjælper passagererne navigere situationen, planlægge din tid ordentligt. Besøgende får oplysninger om virksomheden, flyselskaber, rutenumre, dens formål, når skibet for ankomst til bestemmelsesstedet og afrejselufthavn. Flight status er også til rådighed for visning på resultattavlen.

Hertil kommer, at passagererne får regelmæssig information om højttalertelefonen, der opererer inden for alle områder af luft havnen. Den mest relevante oplysninger om den åbnede tilmelding til en bestemt flyvning, om varigheden af proceduren og mødested.

Alle er interesseret i oplysninger om flyvningen og lufthavnen kan fås ved en passager og i informationen, der driver døgnet rundt. Dette kan tilgås direkte kommunikeret med lederen, eller at indhente de nødvendige oplysninger over telefonen.

lufthavnsservice

Hvilke andre tjenester kan tilbyde sine kunder den vigtigste luft havn i Tbilisi? Lufthavn. Shota Rustaveli har et stort antal af tjenester, der giver passagererne et behageligt ophold i forretningslokaler samt skabe betingelser for en sikker flyvning. Disse omfatter et medicinsk center, service "tabt bagage" maskiner til emballering bagage, banker, souvenirbutikker, toiletter, venteværelser, opbevaring af bagage. Kunderne kan tilbydes, og mange andre tjenester.

Air-gateway Tbilisi - en lufthavn, som ikke kun giver transport af passagerer, men også beskæftiger sig med levering og afgang af fragt. På fragt kunderne kan henvise til en hvilken som helst af tre specialiserede selskaber, der samarbejder med genstanden foran os og har sit område udstyret pakhuse. For at lette behandling af transaktionen i lufthavnen opererer toldafdeling, som eksperter kompetent foretage de nødvendige dokumenter.

Besøgende til byen, der ønsker at se seværdigheder i hovedstaden i Georgien, kan benytte sig af rejsebureauer, der har åbnet deres kontorer i lufthavnen. Som ønsket turister kan vælge gennemgang eller tema ture.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.