Mad og drikkevarerVin og spiritus

Hvordan laver måneskin som cognac smag og farve

Det ser ud til, at ingen vil høre om nyheden om, at i henhold til internationale standarder cognac er lavet udelukkende i Frankrig. Og for at gøre drikken under navnet "Cognac" kan være kun seks franske distrikter. Alle de andre er tvunget til at kalde dem producerede alkoholiske produkt "brand". Men alle disse betingelser er kun gældende for den internationale handel. På hjemmemarkederne, producenter har ret til at henvise til deres produkter, som du ønsker. Og du også have styr på madlavning cognac af måneskin, har al mulig ret til at lægge på bordet over drikken, og ikke at skjule det bag en beskeden ordet "brand".

Hjemmelavet cognac. opskrift

Af vodka er meget muligt at lave en drink, farve og smag minder om, hvis ikke de franske og georgiske eller armenske, men stadig brandy. Men ikke alle elskere af denne drik drik kun "Camus" og "Napoleon" med "Courvoisier". Winston Churchill for eksempel alle cognacer foretrækkes armensk "Dvin".

Faktisk er cognac infunderes i eg druer. Det er muligt, er det ikke meget sandhed sige, at den franske simpelthen gemmes i flere år i tønder bryg, og derefter sælge den resulterende drik under navnet "Brandy".

Og lad os få drev pervach af druer, vi stadig ved, hvordan man laver måneskin som cognac. Teknologien er simpel: du får brug for det originale produkt og lidt krydderi.

Enhver producent Pervatsch forstår at gøre moonshine som cognac - det simpelthen indgyde den drik i membranerne i valnød, eller blot tilføje tebladene. Men det vil ikke cognac, men bare farvet bryg. Og både smagen og lugten. Men i cognac primært værdsat buket. Vi er med dig for at gøre noget andet.

To gange vi overgå vores pervach at komme af med de fleste af de aldehyder i væsken og destillatet rense kaliumpermanganat og aktivt kul. Ja, det hele tager mere end én dag, eller endda en uge. Men du ønsker at vide, hvordan man laver hjem bryg ligesom cognac, ikke lide ham køkkenaffald. Hertil kommer, at vi ikke tvinge dig til at insistere bryg fem til syv år i egetræsfade, så et par uger synes en bagatel i forhold til fem år ...

Han ventede, indtil al skidtet i væsken afregner til bunden, skal det filtreres og helst igen overhale, men på dette tidspunkt ingen vil insistere. Hæld det i en emalje gryde og sat på lav varme, dækket til - du ikke ønsker at en del af fremtiden for cognac er fordampet? 3 liter stærk bryg du sætte 3 ært allehånde, 3 spsk sukker, 2 tsk teblade, vanilje på spidsen af en kniv og en smule kanel. Eksperter anbefaler at tilføje yderligere 2-3 blomsterstande nelliker og 2 laurbærblade, men uden dem er det muligt at gøre. Men til smag drikken gør ikke ondt at sætte i en bryg to spiseskefulde eg bark.

I intet tilfælde ikke bringe væske i kog: Det skal være varmt lige nok til at te kunne give hende en ædel farve. Når bryg vil være tæt på en byld, straks slukke komfuret. Køle lidt og hæld det i flasker. I en særlig langsom ser fremtiden ikke behøver brandy, og efter et par dage efter filteret er klar til brug.

Nu hvor du ved hvordan man laver måneskin som cognac, og kan tjene op næsten ægte ædle drik. For at opnå større effekt, anbefaler vi at lægge det på bordet i autentiske flasker. Du vil se, at de fleste af gæsterne ikke ville identificere bedrageri.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.