SundhedPræparater

Vækststimulator til planter "Energen": brugsanvisning

Forberedelsen "Energen" beskriver instruktionen som et naturligt vækststimulerende middel, der effektivt beskytter planter mod forskellige former for ugunstige faktorer (herunder tørke, frost), som aktiverer deres vitale kræfter og øger udbyttet med mere end 20%. Derudover øger dette produkt signifikant indholdet af vitaminer og gavnlige mikroelementer i frugten, øger overlevelsesgraden under transplantation af kimplanter. Forberedelsen "Energen" bruges til planteavl, hovedsagelig ved blødning af frø i højt fortyndede opløsninger, sprøjtestik, knolde og kimplanter eller vanding af blomster og grøntsager. Derudover anvendes dette produkt aktivt i forbindelse med vækstregulatorer og pesticidløsninger til bladbehandling, jordgødning, herunder under såning af vegetabilske afgrøder af såkaldt lukket eller åben jord, forårs- og vintergrønsafgrøder . Vejledningen "Energen" anbefaler også instruktionen til sprøjtning af græs og græsplæner, vanding buske, blomster, frøplanter, træer, forskellige flerårige og årlige planter. Især bør det understreges, at dette værktøj er meget økonomisk og er skabt af en særlig patenteret teknologi.

Egenskaber af form og sammensætning

Dette præparat fremstilles i form af polydisperse granuler med størrelser fra 0,1 mm til 4 mm. "Energene" i kapsler opløses let og ret hurtigt i almindeligt vand med dannelsen af et let bundfald. Hvis vi taler om de grundlæggende egenskaber ved granulater, kager de ikke og har betydelig flydbarhed. Med hensyn til den kemiske sammensætning indeholder en kapsel mindst 700 g / kg natrium fulvat og humat, såvel som svovl, salte af kiselsyrer, mikro- og makroelementer i chelatform.

De vigtigste fordele ved lægemidlet

Anvendelsen af præparatet "Energen" tillader effektivt at beskytte planter mod sådanne ugunstige faktorer som for eksempel tørke og frost, stimulere deres vækst og udvikling og øge plantens overlevelse. Derudover har denne gødning en betydelig biologisk aktivitet, som til tider øger udbyttet og aktiverer de vitale kræfter i blomster- og grøntsagsafgrøder. Reduktion af indholdet af nitrater ses også på grund af brugen af "Energene". Vidnesbyrdene indikerer også en forbedring af frugtens smagskvaliteter.

Ansøgningsordning

Hvis vi taler om egenskaberne ved at anvende denne kunstgødning, for eksempel at irrigere vegetative planter og frøplanter, skal en kapsel af præparatet fortyndes i en liter koldt vand. I dette tilfælde skal behandlingen påbegyndes umiddelbart efter udseendet af det første rigtige ark. Proceduren gentages hver tiende til fjorten dage. Til udførelse af sprøjtning af forskellige slags blomster- og grøntsagsafgrøder fortyndes en kapsel af lægemidlet i en liter koldt vand. At irrigere jordbær, kirsebær og æbletræer straks skal du bruge tre granulater af "Energen". Instruktionen anbefaler i denne sag fortynding af lægemidlet i ti liter vand. For en sæson, som regel, fra fire til seks behandlinger med anvendelse af gødning "Energen" udføres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.