Nyheder og SamfundBerømtheder

Natalya Vladimirovna Poklonskaya - den smukkeste russiske anklager

Poklonskaya Natalya Vladimirovna - Advokat Krim, som er kendt langt ud over landets grænser. Om hendes sammensat sange, digte, tegne billeder, og endda japanske anime lavet. Mange kilder popularitet Natalia forbundet med sin smukke udseende. Selv om de fleste internetbrugere skønhed pigen ikke er forbundet med hvervet som den offentlige anklager. Denne artikel vil præsentere biografi Poklonsky Natalia Vladimirovna. Lad os komme i gang.

barndom

Natalia blev født i 1980 i landsbyen Mikhailovka (Ukraine). Pigens forældre var det mest, at hverken er almindelige mennesker, og bragte hende ind i den ånd af patriotisme. Hendes morfar døde i Den Store Fædrelandskrig, og familien blev udsat for nazistisk undertrykkelse.

Natalya Vladimirovna Poklonskaya school graduate i hans fødeby. For de videregående uddannelser, hun gik til Jevpatorija. Der indtastet hun Kharkov Universitet Indre Anliggender (Branch), der med succes er uddannet i 2002. Hans karriere begyndte hun på Krim-halvøen.

karriere

Natalya Vladimirovna Poklonskaya fik et job hos anklagemyndigheden straks efter endt uddannelse. Der, at heltinden i denne artikel, gøre karriere, gradvist bevæger sig fra en position til en anden. Natalia største succes opnås i fire år. I 2006 blev hun en assistent anklager i Krim (Krasnogvardiysky District). De næste fire år Poklonskaya besat den samme position, men kun i Yevpatoriya. I 2010 fik hun et job assistent til lederen af tilsynsmyndigheden, som giver kontrol over aktiviteterne i de lokale institutioner, kæmper mod kriminalitet.

I 2011 førte han den højt profilerede sag Poklonskaya bande "sko". Dens medlemmer er beskæftiget med mord, røveri, og pengeafpresning. "Sko" var de mest alvorlige OPG 1990-2000-xx år. Natalia fungerede som anklager. I 2012 ledes Poklonskaya Simferopol INTERDISTRICT naturbeskyttelse kontor anklagemyndighed. Så var der et par flere positioner i retshåndhævelse. Den hurtige vækst i kvinders karriere faldt sammen med tidspunktet for kuppet i Ukraine.

skandaler

Ved udgangen af februar 2014 skrev Natalya Vladimirovna Poklonskaya et brev af fratræden. Ifølge den pige, hun skammede sig over at leve og arbejde i det land, hvor hun blev født, da de neo-fascister var fri til at strejfe gaderne og landets ledere til at diktere deres egne regler. Men Natalia fik ikke lov til at arbejde. Officielt blev hun opført som på orlov. Poklonskaya gik til min mor i Simferopol, og inviterede de lokale myndigheder til at medvirke til forebyggelse af mulig uro. I marts udnævnt Kvinde anklager af Krim.

I Ukraine, om Poklonsky taler dårligt, fordi en stor del af befolkningen ikke er enig i hendes beslutning om at bo og arbejde i Krim. Den selvsamme pige sagde russiske hjemland og meget glad for, at halvøen blev en del af dette land. Anklageren gentagne gange udsat for mordforsøg og chikane. Medierne synes periodisk noter om emnet.

popularitet

I anledning af indvielsen af Natalya Vladimirovna Poklonskaya gav en pressekonference, hvor posten ramt internettet. Efter dette, Krim anklagers "kollapsede" i popularitet. Talrige brugere af sociale netværk kaldet Woman "nyashey", og sagde, at ser temmelig ansatte i loven er ikke forbundet med den besatte hendes indlæg.

En seks-minutters videoklip af pressekonferencen har set, ikke kun i Rusland, men også i Japan. Samme dag blev hun heltinden i mange fora, tegneserier og sociale netværk i landet. Lidt senere den japanske dedikerede Poklonsky talrige anime og hentai. Som en del af ventilatoren video pige vises "nyashey", men hun Natalia refererer til en sådan kreativ aktivitet af internetbrugere benægtende. Hun havde ikke engang erklæret, at det er meget mere behageligt ville score nogen udseende, og ekstremt faglige resultater.

Ifølge analytiker

Hvordan forklarer vi den høje popularitet Poklonsky? Politiske analytikere mener, at årsagen til, at tre faktorer. Den første - status Rusland, den anden - Krim, og den tredje - alder Natalia. På tidspunktet for udnævnelsen af anklageren var hun 34 år. Det er derfor, det har tiltrukket sig stor opmærksomhed. Efter Poklonskaya er fundamentalt forskellig fra de strenge typiske mandlige politikere, der konstant går i slips og jakkesæt. På baggrund af pigen vises i skarp kontrast til hans psyko, manerer, adfærd, udseende og charme. Så det er forståeligt, at den mandlige del af publikum altid vil reagere på en attraktiv pige.

Personlige liv

På dette punkt, biografi af Krim anklager kender ganske lidt. Men det er typisk for alle de mennesker, der er på et seriøst stykke arbejde. Ifølge nogle rapporter, den første mand Poklonskoy Natali Vladimirovny - tidligere chef for Mariupol Klimenko. Men denne information forbliver ubekræftet. Det er autentisk eneste kendte, der af den første fagforening i Krim anklager forlod en datter ved navn Anastasia. Nu er hun gift igen. Hun bekræftede det i et interview. Hvem anden mand Poklonskoy Natali Vladimirovny - er ukendt. Men sikkert er det ikke almindelige og ordentlige mennesker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.