Nyheder og SamfundBerømtheder

Lisa Eldridge - anerkendt geni makeup

Ikke mere end et årti siden, et nyt format for kommunikation: folk har sikker viden, de generøst delt med dine abonnenter i bloggens navn. Men nogle modige sjæle, de førende online magasiner, overskygger tanken om, at de vil bringe de mest populære video dagbøger optaget for sine seere. Da det ikke var lang, og blogs på YouTube åbne rum har længe været en del af vores liv, og mange har abonneret på den mest interessante af dem.

Kendt i skønhed industrien

Den første registrerede skønhed blogs, det vil sige, at videoen er om alt, der vedrører skønhed, var på engelsk. En rigtig guru på dette område bliver Lisa Eldridge anerkendte makeup artist med en stor oplevelse. Til dato, det har mere end en million abonnenter på verdensplan, selv om hendes blog bare 5 år. Uden overdrivelse, kan vi sige, at det er den mest respekterede verdensklasse make-up artist. Arbejde i skønhed industrien har længe kendt hendes navn, fordi Lisa succes har samarbejdet med alle de fashionable glittede magasiner og mange berømtheder. Af den måde, kan du finde navnene på alle de kendte klienter på hendes officielle hjemmeside, fra Hollywood guder og slutter med de mest populære supermodeller.

Lisa Eldridge: biografi

Anerkendt som et geni makeup blev født i England så tidligt som 6 år, hun er interesseret i makeup at finde en kasse med makeup. Med sigte på at Lisa støt bevæger sig i retning dens gennemførelse - det er fantastisk trækker, efter skole læring ansøgning teater make-up kurser. Hun sagde, at hun ikke havde set mig selv et andet program, bortset fra inden for makeup, og altid købt op modeblade, men den glamourøse verden var lukket for udenforstående.

Vi skal hylde den kommende stjerne: Lisa Eldridge arbejdede for kun småpenge til at elske i denne forretning, og at indsamle høj kvalitet portefølje. At det bliver en grund til at vælge make-up artist for dameblad fotooptagelse Elle, hvor hun grimiruetsya populær mens supermodel Sindi Krouford. Denne undersøgelse, i henhold til den kvinde, bliver udgangspunktet for udviklingen af sin karriere i skønhed industrien. Af den måde, modellen igen og igen tyet til hjælp fra en talentfuld make-up artist. Og Lisa Eldridge siger om sit arbejde med kendis klienter, at hun ikke havde nogen favoritter blandt berømtheder, men hun elsker enhver person, der gælder make-up. Nu makeup gjort armene emblazoned på forsiden af alle større dameblade om skønhed, blev hun inviteret til de førende modehuse til salgsfremmende fotooptagelser og shows, og stjerne berømthed drøm om at arbejde med hende.

karriere højdepunkter

Året 1998 var for den unge pige næste karriere milepæl - kosmetik selskab Shiseido inviterer hende til at udvikle innovative makeup serie. Lisa Eldridge deltog i skabelsen af farver, teksturer og selv emballagen, med rette tro, at det var en stor oplevelse, og fortrolighed med den indre verden af industrien, der producerer kosmetik, gav hende en masse.

Det seneste år har bragt en makeup artist som direktør for det franske mærke Lancome, i sin nye stilling Lisa udvikler kollektioner og dele erfaringerne fra arbejdet med alle virksomhedens produkter. Brand ledere gerne at Eldridge at prioritere makeup: hun tror glat teint grundlæggende nøgle til succes, Farve tone eller læber eller øjne, og de midler, der giver glans, bruges det i naturlig belysning.

Blog om skønhed makeup guru

Selvfølgelig, tjente skønhed-blogger Lisa Eldridge enorm popularitet på grund af den kraftige aktivitet i sociale netværk. Tidligere arbejdede hun i tv, overraske seerne teknik for at anvende den rigtige makeup, forfriskende billede af voksne karakterer, hvorefter de syntes at have smidt de visuelle par år. Senere, hun tænker på sin egen videoblog, som blev en rigtig praktisk guide til make-up for kvinder over hele verden. Chanel modehus senere tilbyde en erfaren makeup artist til at skabe sine officielle hjemmeside makeup lektioner, som hun vil bruge kun mærkevarer. Mange abonnenter gerne, at Lisa ikke fiksere kun på de professionelle kosmetik, og lærer det grundlæggende i make-up ved hjælp af tilgængelige midler til massemarkedet. Makeup artist ved udmærket hans ansigt og fremhæver sine fordele, nogle gange hun indbyder modeller til deres video-tutorials. Tilskuere bede hende ofte til at gentage den makeup, som hun tidligere har udført for berømtheder og kvinden omfavnede dem.

hemmeligheder af ungdom

Abonnenter hendes blog ofte undre sig over Lisa Eldridge blev født i hvilket år? Det gør ikke nogen hemmelighed af alder og tøver ikke med at indrømme, at hun var i '41. Men det ser bare fint, og forsikrer alle om, at kun disciplin og en seriøs tilgang til sundhed hjælpe hende til at se yngre ud end sin alder. Kendt makeup artist frembringer ikke en kost, men pas på måltider. Hun siger, at nogle gange spise sødt, tager fiskeolie og elsker jordnøddesmør. Lisa negativ holdning til alkohol og rygning, og også beskytter huden mod solskader. Den korrekte måde at leve på, hun kombinerer pilates, holder figuren i god form.

Bestseller fra makeup geni

Tidligere på året, vil gå på salg den første bog på russisk make-up artist, og hun vil ikke fortælle om den teknologi for anvendelse af kosmetik, og få bekendtskab med sin historie. "Jeg forsøgte ikke at indsamle alle de tips om make-up, jeg var interesseret i at se, hvordan man laver kunst og kultur", - siger Lisa Eldridge. Billeder, der er mættet med bog, illustrerer de forskellige standarder for skønhed. Bestseller ødelægger gamle stereotyper om makeup og fordyber læseren i det øjeblik af skønhed rejse. Lisa udelukker ikke, at den næste bog vil det absorbere alle de hemmeligheder, der ejes makeup geni.

Offentligheden venter på nye litterære mesterværker fra Eldridge, og indtil alle seerne kan nyde hendes blog, hvor enhver kvinde vil finde professionel rådgivning om, hvordan man ser smuk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.